Love Is Blind Stars onthullen hoe ze op de show zijn gekomen terwijl het favoriete koppel een YouTube-kanaal lanceert

Inhoudsopgave:

Love Is Blind Stars onthullen hoe ze op de show zijn gekomen terwijl het favoriete koppel een YouTube-kanaal lanceert
Love Is Blind Stars onthullen hoe ze op de show zijn gekomen terwijl het favoriete koppel een YouTube-kanaal lanceert
Anonim

De Love is Blind-reünie van vorige week heeft kijkers op de hoogte gehouden van de relatiestatus van de uitgelichte koppels van de serie, maar fans willen nog steeds meer te weten komen over het fascinerende reality-datingexperiment van Netflix.

De drie koppels uit de show die nog steeds samen zijn, verschenen deze week op Ellen om te praten over waarom ze in de eerste plaats op Love is Blind verschenen, en het fan-favoriete paar Lauren Speed en Cameron Hamilton zullen geven een voortdurend kijkje in hun leven met hun nieuwe YouTube-kanaal.

Love Is Blind-deelnemers onthullen waarom ze het datingexperiment van Netflix hebben geprobeerd

Afbeelding
Afbeelding

Three Love is Blind-koppels werden verliefd "ongezien" in de datingpods van Netflix en zijn vandaag nog steeds samen. Amber Pike en Matt Barnett stapten in het huwelijksbootje tijdens de show, net als Lauren Speed en Cameron Hamilton. Damian Powers zei 'ik niet' tegen zijn verloofde Giannina Gibelli, maar het stel kwam weer bij elkaar kort nadat de opnames waren afgelopen.

De succesvolle paren verschenen deze week op Ellen om hun serie te promoten en onthulden waarom ze überhaupt meededen aan Love is Blind.

Damian gaf toe dat hij op de show was gecatfished door een castingproducer die hem op Tinder had ontmoet, terwijl zijn vriendin Giannina zei dat haar deelname "zeer kosmisch" was.

“Ik was in een bar met een groep vriendinnen en ik vertelde hen dat er geen mannen voor mij zijn in de stad en op dat moment kreeg ik een DM op Instagram en het was deze persoon die me vertelde, hey je kunt verliefd worden en mogelijk trouwen", vertelde ze aan Ellen."Ik had zoiets van, dit is het universum dat tegen me spreekt."

Cameron en Lauren hebben hun eigen YouTube-kanaal gelanceerd

Afbeelding
Afbeelding

De relatie tussen Cameron Hamilton en Lauren Speed werd een favoriet bij fans in de eerste aflevering van Love is Blind, en sindsdien willen kijkers wanhopig meer over hen te weten komen. Nu de serie voorbij is, zal het koppel de kijkers meer ongefilterd inzicht geven in hun leven als man en vrouw via een nieuw YouTube-kanaal, genaamd Hangin' with the Hamilton s.

"We gaan er gewoon over praten vanuit ons meest echte perspectief", legt Cameron uit in de introductievideo.

Hangin' With The Hamiltons zal een verscheidenheid aan onderwerpen behandelen

Afbeelding
Afbeelding

"We gaan het hebben over alles in ons leven", zei Cameron, terwijl hij beloofde dat de onderwerpen zullen variëren van "familie, vrienden, diner, drankjes, cocktails" en meer.

“Zelfs interraciale relatiedingen”, voegt Lauren toe. “Zwarte vrouwen spul, fijne blanke man Cameron spul. Wat dan ook.”

Aanbevolen: