Martin Lawrence lanceert 'Nothin But Net', een YouTube-show die elke basketbalfan moet zien

Inhoudsopgave:

Martin Lawrence lanceert 'Nothin But Net', een YouTube-show die elke basketbalfan moet zien
Martin Lawrence lanceert 'Nothin But Net', een YouTube-show die elke basketbalfan moet zien
Anonim

Het lijkt erop dat Martin Lawrence stilletjes aan een behoorlijk groot project heeft gewerkt, en het zal zeker de aandacht trekken van zijn wereldwijde fanbase. Lawrence blijft trouw aan zijn liefde voor de sport en heeft een deal gesloten met YouTube, waardoor hij zijn eigen show krijgt die zich richt op basketbal, met een unieke twist.

Fans zullen verschillende aspecten van basketbalplezier ervaren. Op basis van de informatie die Lawrence op Instagram heeft gedeeld, lijkt het erop dat fans zijn gekke vaardigheden op het veld kunnen zien, samen met enkele sneak peeks en interviews met enkele van de grootste sterren in de basketbalgeschiedenis. Om deze show nog een beetje aantrekkelijker te maken dan hij al is, heeft Lawrence onthuld dat er een heel speciale aanbieding is voor een aantal echt gelukkige fans.

'Niets dan netto'

Opgewonden fans staan klaar om alle spannende elementen van deze gloednieuwe YouTube-serie te ontdekken. Afstemmen op het YouTube-kanaal van Martin Lawrence is een topprioriteit voor al zijn fans en het aftellen naar deze vrijdag is officieel begonnen. De titel alleen al suggereert dat fans hun dorst naar basketbal gestild zullen hebben, en ze kunnen niet wachten om te zien welke kant Lawrence opgaat met deze nieuwe show.

Lawrence lijkt zeker te zijn van zijn eigen vaardigheden op het veld en vertelt fans meteen dat hij dit zal benadrukken met zijn eigen talent voorop. Hij geeft absoluut een knipoog naar het uiterlijk van een aantal basketbalgrootheden, waarbij hij verwijst naar de komende showcase met een aantal 'bekende gezichten'.

Fan Frenzy

Lawrence blijft trouw aan zijn komische verleden door te verwijzen naar "air whacks" toen hij fans vertelde om af te stemmen. Het genereert buzz over het hele internet, het lijdt geen twijfel dat Lawrence een gepassioneerde markt heeft aangeboord, waardoor het succes van dit frisse nieuwe programma.

Als je deel wilt uitmaken van dit echt coole avontuur met Martin Lawrence, moet je snel handelen. Klik gewoon op de link in zijn bio om meer informatie te ontvangen over hoe je kunt deelnemen aan deze ervaring. Fans worden al gek, met hun opwinding en hun belofte om mee te doen. "Go Martin, weet hoeveel je van het spel houdt," en "Ja, Boooyyyy! Ik ben DOWN!! ❤️❤️❤️," leidde de enthousiaste reacties.

Hij plaagt dit toch al spannende avontuur met een hint dat een gelukkige kijker misschien zelfs kan deelnemen. "Misschien krijg je zelfs een uitnodiging om mee te doen aan een wedstrijd ??", zegt Lawrence, ervoor zorgend dat fans opgesloten zitten om te winnen.

Aanbevolen: