Zack Morris is terug

Inhoudsopgave:

Zack Morris is terug
Zack Morris is terug
Anonim

Er is weinig onthuld over de aanstaande reboot van Saved By the Bell, maar Mark-Paul Gosselaar (Zack Morris) gaf ons slechts een klein voorproefje van wat komen gaat.

InStyle meldt dat Gosselaar vrijdag een momentopname van zichzelf deelde om weer in karakter te komen. Daar hoort natuurlijk bleken bij.

Als je dacht dat de voormalige Bayside-afgestudeerde oud en kaal zou terugkeren, had je het mis. Zack en zijn gebleekte kapsel zijn terug!

De Sneak Peek

Gosselaar heeft natuurlijk donker haar. Maar om zijn rol als Zack Morris weer op te nemen, moest hij terugkeren naar zijn gouden roots.

"Een van deze blondines wordt Zack Morris", schreef Gosselaar naast de foto van hem met zijn pas geverfde haar.

Wat we tot nu toe weten

Alle sappige details over de Saved by the Bell-reboot komen nog steeds binnen - langzaam - maar de terugkeer van Gosselaar zoals Morris is zeker.

Hij is ingesteld om terug te keren voor minimaal drie afleveringen volgens Entertainment Weekly.

Je zult de show niet vinden op Netflix, maar je kunt hem wel krijgen op NBC Peacock, een nieuwe streamingdienst.

Zack wordt gouverneur

De premièredatum van Saved by the Bell is niet eens bevestigd, maar we weten al dat Zack Morris de gouverneur van Californië zal spelen in de reboot.

Wie komt er nog meer terug?

Tot nu toe is bevestigd dat Gosselaar samen met Mario Lopez (A. C. Slater) en Elizabeth Berkley (Jessie Spann) hun rol zullen hernemen in de reboot.

We hopen dat de overige drie ook weer opduiken! Een reünie van Zack en Kelly? Ja, alsjeblieft!

Aanbevolen: