De waarheid over de relatie van Maren Morris met haar man, Ryan Hurd

Inhoudsopgave:

De waarheid over de relatie van Maren Morris met haar man, Ryan Hurd
De waarheid over de relatie van Maren Morris met haar man, Ryan Hurd
Anonim

Met een vermogen van $ 5 miljoen, een succesvolle zangcarrière, een schattige baby en een lieve en getalenteerde echtgenoot, lijkt countryzanger Maren Morris zeker 'alles te hebben'. Hoewel we weten dat "werk-privébalans" niet echt iets is en dat beroemdheden het beu worden om te worden gevraagd hoe ze hun leven organiseren, willen we allemaal geloven dat we een baan kunnen hebben waar we van houden, een gezonde relatie, en een gezin als we dat willen. Hoewel Maren beroemd werd door haar lied "My Church", probeerde ze op een andere manier zangeres te worden, aangezien een producer van American Idol Maren afwees.

We houden net zoveel van de relatie van Maren Morris met haar man Ryan Hurd als van haar liedjes, en het is hartverwarmend om te horen over hun huwelijk. Ryan is net zo'n ster in de muziekindustrie als zijn vrouw, bekend van zijn hit 'Chasing After You'.

Maren Morris en Ryan Hurd hebben een moeilijke tijd doorgemaakt

Nadat Maren Morris bevallen was van haar baby, gaven fans commentaar op Maren's Botox, wat jammer was omdat ze de positieve ervaring van het moederschap probeerde te delen met haar volgers.

Hoewel Maren Morris en Ryan Hurd gelukkig getrouwd zijn, hadden ze een moeilijke tijd nadat ze getrouwd waren.

Toen ze werd geïnterviewd door Esquire, vertelde Maren dat ze in 2018 in het huwelijksbootje stapten en toen ging ze op tournee. Ze zei dat ze nog nooit zo vaak weg was geweest, dus dat had gevolgen voor hun huwelijk.

Maren zei: Het was waarschijnlijk het moeilijkste deel van onze relatie. We gingen op huwelijksreis en toen ging ik meteen op deze gigantische touropening voor Niall Horan. Het was meer internationaal touren dan ik ooit had gedaan. En ik was meer weg dan ik ooit op een andere tour was geweest.”

Touring is absoluut een Catch-22 voor zangers. Hoewel ze natuurlijk graag op pad willen en hun muziek willen delen met fans, betekent dit wel dat ze weg zijn van een partner of familie.

Maren Morris legde uit dat zij en haar man hard aan hun relatie hebben gewerkt en een betere plek hebben bereikt. De zangeres zei: Maar we zijn zo veel dichterbij gekomen omdat we een aantal moeilijke beslissingen moesten nemen en moeilijke gesprekken moesten voeren over hoe deze toekomst eruit ziet en hoe we dit kunnen verbeteren. Ik heb altijd van hem gehouden, maar ik heb het gevoel dat ik hem leuk vind op manieren waarvan ik nooit wist dat ik dat kon.”

Maren Morris staat bekend als een stoere, uitgesproken countryzangeres en mensen waarderen het dat ze zo echt en rauw is. De tekst van haar beroemde lied "My Church" schetst een beeld van een vrouw die weet wat goed is en die zich niet laat opjagen. Maren liet fans kennismaken met haar sterke persoonlijkheid met de tekst: "Ik heb op een zondag gevloekt / ik heb vals gespeeld en ik heb gelogen / ik ben uit de gratie gevallen / een paar keer te vaak / maar ik vind heilige verlossing / Wanneer ik deze auto in drive zet/rol de ramen naar beneden en draai de knop omhoog."

Volgens The Washington Post was Morgan Wallen betrokken bij een schandaal en verscheen Maren op CBS This Morning en zei: "Ik denk dat de enige manier waarop we echt vooruit kunnen komen, is door onze kijk op wat het genre is te deconstrueren voortgebouwd op, en erkennend dat racisme en culturele toe-eigening aan de basis liggen - en die mentaliteit in de toekomst volledig te vernietigen. Morgan is een symptoom van een veel grotere ziekte dan ons genre op dit moment."

Volgens Us Weekly ontmoetten Ryan Hurd en Maren Morris elkaar voor het eerst omdat ze het nummer "Last Turn Home" van Tim McGraw schreven. Dat is een ongelooflijk lieve romantische manier voor een stel om elkaar te ontmoeten en het is logisch dat de vonken overslaan.

Nadat ze slechts twee jaar vrienden waren, begonnen ze te daten en verloofden ze zich twee jaar daarna in 2017, dus het ging snel voor hen.

Ryan Hurd heeft over zijn huwelijk gesproken: in een interview met Hollywood Life zei hij dat het geweldig was om met Maren Morris samen te werken. Ryan zei: "Het was cool om beide dingen te kunnen doen en een heel leuk en sterk huwelijk te hebben en tegelijkertijd een creatief partnerschap te hebben."

Het leven lijkt echt goed te zijn voor het muzikale paar.

Op 23 maart 2020 beviel Maren Morris van de eerste baby van het stel, een zoon genaamd Hayes. In maart 2021 werd Hayes één jaar. In oktober 2021 plaatste Maren op Instagram dat Ryan zijn solo-EP genaamd Pelago uitbracht. Het ziet er absoluut naar uit dat terwijl Maren Morris en Ryan Hurd een moeilijk moment doormaakten, ze nu beter zijn dan ooit tevoren.

Aanbevolen: