The Late Show en The Tonight Show stoppen met het opnemen van live publiek

Inhoudsopgave:

The Late Show en The Tonight Show stoppen met het opnemen van live publiek
The Late Show en The Tonight Show stoppen met het opnemen van live publiek
Anonim

Te midden van de pandemie van het coronavirus worden late-night shows geproduceerd in New York opgenomen zonder live publiek.

Vanaf volgende week maandag zullen The Tonight Show Starring Jimmy Fallon, The Late Show With Stephen Colbert en anderen geen publiek hebben tijdens het opnemen van hun shows. De beslissing werd genomen nadat het aantal gevallen van coronavirus in New York City bleef toenemen, met tot nu toe 95 gevallen gemeld.

Producenten hebben de beslissing genomen om de verspreiding van het virus te stoppen. CBS meldde dat er geen bevestigde gevallen zijn geweest in het Ed Sullivan Theatre, waar de show van Stephen Colbert is opgenomen. Ze hebben dit aangekondigd om iedereen gerust te stellen die de show de afgelopen weken heeft bijgewoond of van plan is dit in de toekomst te doen.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Zelfs The Daily Show With Trevor Noah heeft aangekondigd dat de show volgende week zonder live publiek in de studio zal worden opgenomen. Hij zong een ode aan het publiek. Comedy Central kwam met een verklaring en zei: "Er hebben zich geen ontwikkelingen voorgedaan in de studio van 'The Daily Show' die de kijkers zorgen baren."

Volgens een artikel gepubliceerd door de LA Times maken ook dagshows de overstap. The View, Live With Kelly and Ryan en The Tamron Hall Show, allemaal opgenomen zonder publiek in de studio afgelopen woensdag.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Hosts Ryan Seacrest en Kelly Ripa spraken live over de situatie in de lucht. "Zoals je kunt zien, zijn de dingen hier vandaag een beetje anders, gezien de zich ontwikkelende situatie in New York met het coronavirus," zei Seacrest, "De beslissing is genomen om het publiek uit onze show te schorsen." De camera draaide om een leeg publiek te tonen.

Geen publiek van gameshows?

Volgens een artikel gepubliceerd door USA Today, Jeopardy! en Wheel of Fortune is begonnen met het opnemen van shows zonder publiek. De voorzorgsmaatregel is genomen om te voorkomen dat toekomstige kijkers het virus oplopen en om de gezondheid van de hosts te beschermen.

Gevaar! gastheer Alex Trebek vocht een jaar geleden tegen stadium 4 alvleesklierkanker, dus de voorzorgsmaatregel kan worden gezien als een poging om hem gezond te houden. "Het overlevingspercentage van één jaar voor patiënten met pancreaskanker in stadium 4 is 18%. Ik ben erg blij om te kunnen melden dat ik zojuist die marker heb bereikt", zei Trebek in een video. Rad van Fortuin gastheer Pat Sajak is afgelopen november geopereerd nadat hij last had van een verstopte darm.

GERELATEERD: 'Wheel of Fortune' werd net Rad van ongeluk - een van de vele annuleringen van het coronavirus

Volgens een artikel gepubliceerd door Deadline, zal Family Feud de opnames hervatten, maar zonder publiek. Hun productiebedrijf, Fremantle, bracht een verklaring uit:

"Vanwege de aanhoudende wereldwijde situatie rond Covid-19 hebben we nauw samengewerkt met onze productieteams en netwerkpartners om maatregelen te nemen om het risico van blootstelling aan onze cast, crew en live publiek te minimaliseren."

Afbeelding
Afbeelding

Wat betekent dit voor Hollywood?

Shows waarvoor geen live publiek nodig is, zijn gestopt met de productie. Riverdale moest de productie stopzetten omdat een teamlid positief testte op het virus.

Volgens CNN werd een verklaring vrijgegeven door Warner Bros: "We werken nauw samen met de bevoegde autoriteiten en gezondheidsinstanties in Vancouver om alle personen die mogelijk in direct contact zijn gekomen met ons teamlid te identificeren en te contacteren. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, cast en crew zijn altijd onze topprioriteit."

Als het virus zich blijft verspreiden, wat betekent dit dan voor de productie, of het nu om een live publiek gaat of niet? We zullen ons moeten voorbereiden op de mogelijkheid dat Hollywood een tijdje in de wacht wordt gezet.

Aanbevolen: