Waarom was seizoen twee van 'Carnival Row' uitgesteld?

Inhoudsopgave:

Waarom was seizoen twee van 'Carnival Row' uitgesteld?
Waarom was seizoen twee van 'Carnival Row' uitgesteld?
Anonim

We bevinden ons midden in de streamingoorlogen en elk platform doet zijn best om uitstekende originele inhoud te leveren voor fans waar ze van kunnen genieten. Netflix is momenteel de grote hond, maar anderen beginnen de achterstand in te halen. Amazon Prime boekt vooruitgang en het is de thuisbasis van vele geweldige tv-programma's en films waar fans van kunnen genieten.

Carnival Row is een Amazon Original die de aandacht van fans trok met zijn debuut in 2019. Een tweede seizoen van de show werd aangekondigd, maar er is een enorme vertraging opgetreden bij het naar de streamingdienst brengen.

Laten we de show eens bekijken en ontdekken waarom er vertraging is opgetreden.

'Carnival Row' is uitgeschakeld en loopt

2019 markeerde het begin van Carnival Row en originele series op Amazon Prime. De stomende dienst had al hits en ze hoopten dat deze serie liefhebbers van fantasie zou aantrekken.

Met Orlando Bloom en Cara Delevingne was het debuutseizoen van Carnival Row zowel stijlvol als intrigerend. De previews lieten zien dat de serie uniek zou zijn, en in wat verfrissend was voor het publiek om te zien, was het een fantasieserie die niet gebaseerd was op een boekenreeks.

De serie werd niet geweldig ontvangen door critici, maar fans waren dol op de show. Een beoordeling van 87% bij de fans op Rotten Tomatoes is enorm, en het geeft zeker aan dat de serie in het eerste seizoen zijn doelgroep wist te bereiken.

Na het debuutseizoen van de show nam Amazon de verstandige beslissing om de wereld te laten weten dat het verhaal zou worden voortgezet met een tweede seizoen, hoewel er geen specifieke tijd met betrekking tot de première van het tweede seizoen was gespecificeerd.

Seizoen twee is bevestigd

In 2019 werd uitvoerend producent Marc Guggenheim gevraagd hoe het tweede seizoen ging, en hij leek nogal optimistisch.

"Geweldig. We hebben een zeer uitgebreide pre-prep-periode, en we zijn bijna klaar met alle acht scripts voor het tweede seizoen, en we beginnen niet eens met de productie tot eind september. Dus we zijn heel, heel ver vooruit op de curve, dat is, eerlijk gezegd, waar we graag zijn, en hoe je een show van deze omvang moet doen, "zei hij.

Guggenheim onthulde ook dat seizoen twee 8 afleveringen zou hebben, net zoals seizoen één had.

"Ja, we vonden het leuk. We hebben seizoen 1 gestructureerd als een roman van acht hoofdstukken omdat we merkten dat sommige korte-ordershows zijn gestructureerd als een film met een structuur met drie bedrijven. Travis en ik vonden het midden van het seizoen heeft de neiging om een beetje achter te blijven bij die shows. Met onze aanpak, in het midden is wanneer alles echt op gang komt en verandert. Het is ons dus toegestaan om een verhaal te vertellen waarin elke aflevering impact heeft, en elke aflevering zit boordevol grote momenten en karakteronthullingen", onthulde Guggenheim.

Dat klinkt allemaal geweldig, maar dat was 3 jaar geleden en tot op heden moeten we het tweede seizoen van de show nog zien.

Waarom de vertraging?

Dus, waarom is er zo'n enorme vertraging voor het tweede seizoen van Carnival Row? Nou, net als andere projecten, had deze serie te maken met de pandemie, wat betekent dat de productie midden in de zaak tot stilstand kwam. Niet alleen dat, maar persoonlijke zaken van sommige artiesten kunnen ook een rol hebben gespeeld bij de vertraging.

Volgens Epic Strea m: "De productie begon in november 2019, maar werd in maart 2020 stopgezet vanwege de pandemie van het coronavirus. Toen de productieploeg echter in de eerste week van mei begon met de voorbereidingen om de opnames te hervatten, had Amazon nog om een officiële releasedatum aan te kondigen. Al snel werd gemeld dat de show slechts drie weken verwijderd zou zijn om de productie af te ronden, die in mei 2021 in Tsjechië werd hervat om de resterende scènes te filmen die betrekking hebben op"

"Orlando Bloom, die vorig jaar niet beschikbaar was vanwege de geboorte van zijn eerste kind met Katy Perry. Het kostte niet veel tijd om de opnames af te ronden, maar het zou extra tijd kosten om de postproductie af te ronden voor de veelgeprezen serie, " vervolgde de site.

Dat zijn meer dan een paar hindernissen om te nemen, en dit is wat Carnival Row nu al een tijdje op ijs houdt.

Gelukkig is er veel vooruitgang geboekt en fans zijn optimistisch dat Amazon het tweede seizoen van de show later in 2021 zal laten vallen.

Seizoen twee van Carnival Row zou het laatste kunnen zijn, dus ik hoop dat de show een krachtig tweede seizoen kan afleveren en fans het allerbeste kan geven.

Aanbevolen: