De nieuwe show van de Scott Brothers heeft Brad Pitt als eerste gast

Inhoudsopgave:

De nieuwe show van de Scott Brothers heeft Brad Pitt als eerste gast
De nieuwe show van de Scott Brothers heeft Brad Pitt als eerste gast
Anonim

Jonathan en Drew Scott zijn er weer mee bezig en brengen weer een nieuwe reality-tv-show voor hun bewonderende fans. De show, die Celebrity IOU heet, staat op het punt te stoppen vandaag, en fans zijn er klaar voor dat de Scott Brothers hen afleiden met hun fijn op maat gemaakte pakken en slingerende voorhamers. De broers zijn op dit moment oude profs bij reality-renovatieshows. Tot op heden hebben ze deelgenomen aan een verbazingwekkend aantal tentoonstellingen gericht op de aankoop, verkoop en renovatie van onroerend goed. Deze nieuwe show volgt hun magische recept, maar deze keer brengt het een beetje een twist.

The Property Brothers zijn weer bezig, met een nieuwe twist

Jonathan en Drew Scott
Jonathan en Drew Scott

De gloednieuwe HGTV-televisieshow, Celebrity IOU, zal zich richten op de broers die in contact komen met beroemde gezichten, zodat 's werelds meest bekende beroemdheden degenen van wie ze houden, bewonderen en respecteren een huis kunnen bieden dat ze verdienen. Het is een zoete draai aan een show die de Scott Brothers als hun broekzak kennen.

Kijkers zullen het geweldig vinden om Jonathan en Drew te zien doen waar ze goed in zijn, maar deze keer zullen ze een andere kant van hun favoriete beroemdheden te zien krijgen als ze de hulp inroepen van The Property Brothers bij het kopen van huizen voor vrienden en familie in nodig hebben. IOU van beroemdheden zal ongetwijfeld de harten van de kijkers prikkelen, vooral wanneer de rijken en beroemdheden het geschenk van hun leven schenken aan nietsvermoedende alledaagse mensen.

Hun eerste beroemde gast wordt een biggie

Brad Pitt en zijn visagist
Brad Pitt en zijn visagist

De eerste gastberoemdheid die op de nieuwe show van Scott Brothers verschijnt, is een van 's werelds meest bekende filmsterren. Hij is ook heel gemakkelijk voor de ogen. De eerste gast van Celebrity IOU zal niemand minder zijn dan de knappe, geweldige Brad Pitt.

En zomaar, we hebben geen andere reden nodig om af te stemmen op deze nieuwe tv-show.

Brad Pitt belde naar verluidt de Scott Brothers op met het verzoek om deel uit te maken van de show. Toen de broers Pitts telefoontje beantwoordden, dachten ze dat het een grap was; ze hadden nooit kunnen dromen dat Brad-freaking-Pitt aan de andere kant van de lijn was. Pitt is al lang een architectonisch liefhebber en een fan van Jonathan en Drew. Hij wist ook precies aan wie hij een gloednieuw huis zou geven als hij mocht kiezen, maar je zult maandagavond moeten afstemmen om te zien wie er zo diep in Pitt's goede genaden staat.

Andere sterren hebben zich aangemeld om deel uit te maken van de nieuwste show van de broer

The Scott Brothers met Melissa McCarthy en Rebel Wilson
The Scott Brothers met Melissa McCarthy en Rebel Wilson

Brad Pitt is de eerste ster die op de show verschijnt, maar hij zal zeker niet de laatste zijn. In de komende afleveringen kunnen fans de grappige vrouwen Melissa McCarthy en Rebel Wilson verwachten, samen met andere sterren zoals Viola David, Jeremy Renner en Michael Buble. Deze show doet ons allemaal wensen dat we beste maatjes waren met de meest invloedrijke beroemdheden van entertainment. Wie kan er nu niet een gloednieuw huis gebruiken?

Aanbevolen: