‘George Lopez: We’ll Do It For Half’ komt naar Netflix

Inhoudsopgave:

‘George Lopez: We’ll Do It For Half’ komt naar Netflix
‘George Lopez: We’ll Do It For Half’ komt naar Netflix
Anonim

Netflix kondigde het debuut aan van de officiële trailer voor George Lopez' nieuwe Netflix-komediespecial, getiteld George Lopez's: We'll Do It For Half. De special gaat op 30 juni wereldwijd in première op Netflix.

George Lopez doet het voor de helft

Comedian, acteur en de ster van de zelfgeproduceerde ABC-sitcom George Lopez levert de eerste in een lange tijd stand-upshow en maakt zijn originele Netflix-komedie speciaal debuut met George Lopez: We'll Do It For Half. De laatste stand-upspecial die Lopez deed was George Lopez: The Wall in 2017, zijn vierde HBO-solocomedyspecial.

George Lopez Comedy Special 2019
George Lopez Comedy Special 2019

Lopez blijft trouw aan zijn genre en onnavolgbare stijl en geeft een hysterische kijk op verschillende complexe onderwerpen, zoals ras, immigratie, kinderopvang, politiek en familie. Volgens Netflix is het nieuwe origineel gefilmd in The Warfield Theatre in San Francisco en zal het "culturele verschillen, dieren met emotionele steun, gender-onthullingsfeesten, liftetiquette en nog veel meer" ontleden.

We hopen dat zijn nieuwe uitvoering net zo provocerend, authentiek en tot nadenken stemmend zal zijn als zijn andere werken. En we kunnen waarschijnlijk met vertrouwen zeggen dat het publiek veel grappen kan verwachten over de Mexicaanse grootmoeder van Lopez en hoogstwaarschijnlijk president Donald Trump.

George Lopez Comedy Special 2019
George Lopez Comedy Special 2019

Dave Chappelle gaat hard in nieuwste stand-upspecial, gratis te bekijken op YouTube

Hij wil de lijm zijn die eindelijk de kloof tussen twee culturen kan overbruggen

Lopez kondigde George Lopez: We'll Do It For Half special aan op zijn sociale mediakanalen via een korte en lieve video met het volgende bijschrift: 30 JUNI!! Mijn NIEUWE SPECIAL: 'We'll Do It For Half' DEBUUTERT OP @netflix !!! Ik heb dit kleine stukje in elkaar gezet om ervoor te zorgen dat de boodschap duidelijk is voor mijn Engels- en Spaanssprekende publiek.”

In de video zegt de cabaretier tegen zowel zijn Engels- als Spaanssprekende publiek: "Hallo allemaal, ik ben George Lopez. [.] In deze special zullen we veel onderwerpen behandelen. We zullen omgaan met kinderopvang, we zullen omgaan met onze huidige situatie; en ik hoop dat we aan het eind van het uur slimmer zijn, we zijn lichter, we zijn helderder. En ik wil de lijm zijn die eindelijk de kloof tussen onze twee culturen kan overbruggen. Ik hoop dat jullie het allemaal leuk vinden en dat je het niet zult missen. 30 juni, We'll Do It For Half, alleen op Netflix."

Save the date en bereid je voor om je hoofd eraf te lachen!

Chelsea Handler is terug in actie met een stand-up HBO-show

Aanbevolen: