Wanneer komt 'Derry Girls' seizoen drie naar Netflix?

Inhoudsopgave:

Wanneer komt 'Derry Girls' seizoen drie naar Netflix?
Wanneer komt 'Derry Girls' seizoen drie naar Netflix?
Anonim

Netflix heeft geweldige dingen gedaan met zijn originele werken, maar het streamingplatform heeft ook kleine shows genomen en ze in bekende namen veranderd. Een goed voorbeeld hiervan is Derry Girls, die in populariteit explodeerde nadat ze op Netflix waren.

De eerste twee seizoenen waren fenomenaal en de cast bleef tijdens hun lange pauze bezig. Er waren vragen over een derde seizoen en eindelijk wordt het uitgezonden. Het probleem? Het staat nog niet op Netflix!

Dus, wanneer komt het derde en laatste seizoen van Derry Girls naar Netflix? Gelukkig hebben we hieronder enkele details die je kunnen helpen!

'Derry Girls' debuteerde in 2018

In 2018 is een kleine show genaamd Derry Girls made het officiële debuut. De show was in staat om een aantal goede dingen te doen aan de andere kant van de vijver, maar toen het wereldwijde publiek het eenmaal te pakken kreeg, bereikte het een heel ander niveau van populariteit.

For the uninformed, Derry Girls "is de losbandige komedie over een groep werkende klasse, tienervrienden in Noord-Ierland tijdens The Troubles. Dat zijn vier meisjes - angstige leider Erin, paniekerige Clare, openhartige sensatiezoeker Michelle en uit -there Orla - plus een jongen, de in Engeland geboren James, neef van Michelle, die een ere-meisje van Derry wordt na een band met de bende. Samen krijgen ze een reeks gekke schrammen, zoals het per ongeluk in brand steken van de plaatselijke chippy of het veroorzaken van een bommelding op een bus met een illegale wodkavoorraad, " per NME.

Geloof ons als we zeggen dat deze show legitiem geweldig is. Het heeft momenteel een 99% met critici op Rotten Tomatoes, en het heeft een 97% met fans. Het is universeel geliefd en geprezen, en het is absoluut het kijken waard.

Tot nu toe zijn er slechts twee seizoenen van de show geweest en fans hadden zich al een eeuwigheid voorbereid op een derde seizoen. Eindelijk wordt seizoen drie eindelijk in het buitenland uitgezonden.

Seizoen drie wordt nu uitgezonden

Momenteel wordt het derde seizoen van Derry Girls in het buitenland uitgezonden. Dit betekent dat het publiek in het buitenland kan genieten van het laatste seizoen van de show, lang voordat het publiek de kans heeft om hun favoriete personages bij te praten.

Ongeacht hoe lang het duurt, het derde seizoen van Derry Girls zal het wachten waard zijn.

De maker van de serie, Lisa McGree, sprak over seizoen drie met NME, en ze sprak over de toon van het derde en laatste seizoen.

"Ik wilde dat deze eerste aflevering zou voelen als: 'We zijn terug!' We beginnen nogal dom, maar op een hoogtepunt. Ze komen weer in de problemen en alles is geruststellend hetzelfde, "zei ze.

“Ze worstelen dit seizoen echt met serieuze dingen. Er zijn veel verschillende dingen die hen dwingen een beetje volwassen te worden. Het leidt allemaal tot een groot ding aan het einde van de serie, wat de eerste keer is dat ze niet dezelfde mening over iets hebben. Het is heel belangrijk voor hen, vervolgde McGee.

De show heeft altijd zo'n geweldig werk gedaan met het balanceren van tonen. Het kan licht en grappig zijn, een beetje gespannen en vol met de juiste hoeveelheid drama.

Het derde seizoen zou binnenkort moeten eindigen, en fans beginnen zich af te vragen wanneer het eindelijk zijn weg naar Netflix zal vinden, zodat de rest van de wereld ervan kan genieten.

Wanneer komt het naar Netflix?

Dus, wanneer komt deze geliefde en populaire serie eindelijk op Netflix? Op dit moment is er geen definitief antwoord, maar gelukkig heeft één site enkele eerdere aanwijzingen verzameld die plaats hebben gemaakt voor enig optimisme.

Volgens Newsweek: "Op dit moment is er geen officiële Netflix-releasedatum voor seizoen 3 van Derry Girls, maar te oordelen naar eerdere releasepatronen zou Derry Girls hopelijk in de zomer naar Netflix kunnen gaan. In het verleden is Derry Girls geland op het wereldwijde streamingplatform nadat alle afleveringen van Derry Girls zijn uitgezonden op Channel 4 en All4. Dit betekent dat Derry Girls op zijn vroegst in juni 2022 of ergens deze zomer kunnen landen. Vingers gekruist, het zal niet te lang wachten."

Nogmaals, dit is niet het definitieve nieuws waar fans naar op zoek zijn, maar het wijst ze nog steeds in de goede richting. Als de show de vorige trend volgt, zou deze aan het begin van de zomer op Netflix moeten verschijnen.

Je kunt maar beter geloven dat wanneer Derry Girls eindelijk op Netflix landt, oude fans van elke seconde van het derde en laatste seizoen zullen genieten. Het is terecht een van de meest ondergewaardeerde tv-programma's die er zijn.

Aanbevolen: