W alter White in 'Breaking Bad' is misschien niet de echte vader van W alt Jr

W alter White in 'Breaking Bad' is misschien niet de echte vader van W alt Jr
W alter White in 'Breaking Bad' is misschien niet de echte vader van W alt Jr
Anonim

Breaking Bad, die ene serie die allerlei fans van misdaadverhalen samenbracht. Terwijl de meeste misdaadseries draaien om een menigte die van plan is de beste misdaad in de geschiedenis uit te voeren, had deze een heel ander thema, en bracht het genie samen van een lokale, ondermijnde, zwakke scheikundeleraar, die worstelde om de eindjes te halen vanwege zijn dure kankerbehandelingen en de meest gevraagde drug in Amerika - meth.

De tv-serie heeft een revolutie teweeggebracht in het misdaadgenre en, zelfs na zeven jaar sinds de finale, heeft fans theorieën bedacht. Een van de meest recente is dat Breaking Bad liet doorschemeren dat W alt Jr.'s echte vader niet W alter White is.

De meest prominente reden achter deze theorie is dat de oogkleur van W alt Jr. bruin is, terwijl Skyler en W alter White blauwe ogen hebben. Een geneticus zei: "Dit is biologisch onmogelijk."

De show bevatte een reeks afleveringen waarin Skyler weer aan het werk gaat met White's voormalige collega, Ted Beneke. Het feit dat Skyler en Ted een gecompliceerde geschiedenis hadden, wees op de mogelijkheid dat W alt in feite de zoon van Ted was. Dit was nog logischer toen Ted Skyler onverwachts vroeg hoe het met haar zoon ging. Hij merkte zelfs op dat W alt Jr. van "goede genen" komt, wat vreemd is voor een collega om te zeggen.

Hoe geloofwaardig deze fantheorieën ook lijken, de kans is groot dat ze niet waar zijn, want:

  1. Skyler was vroeger boekhouder bij Beneke Fabricators, eigendom van Teds vader. Ted nam het bedrijf over na het overlijden van zijn vader.
  2. Skyler White stopte met werken bij Beneke Fabricators en gaf de schuld aan een aantal giftige dampen. De show liet echter doorschemeren dat ze de beslissing nam om te stoppen omdat ze seksueel werd lastiggevallen door Ted.
  3. Vanwege W alters zware medische rekeningen, besloot Skyler zich weer bij Teds bedrijf te voegen en raakte verstrikt in een korte affaire.
  4. Ted was betrokken bij belastingfraude, waardoor hij in de problemen kwam met de IRS. Skyler nam toen de hulp van Saul Goodman in dienst en leerde Beneke een goede les door hem ervan te beschuldigen haar te chanteren.

Het heeft geen zin voor Skyler om zich in tijden van wanhoop tot de echte vader van haar zoon te wenden, gezien al het drama waarmee haar leven werd omgeven. Zelfs tijdens de moeilijke tijd van het gezin heeft Skyler er nooit aan gedacht om de ware identiteit van hun zoon te onthullen uit wrok. Dat ontkent de theorie.

Kan het gewoon een castingfout zijn? Of heeft de show een Easter Egg laten vallen dat fans nu net vinden?

Aanbevolen: