TIFF gebeurt misschien niet live, maar dat zal Halle Berry er niet van weerhouden 'Bruised' te promoten

Inhoudsopgave:

TIFF gebeurt misschien niet live, maar dat zal Halle Berry er niet van weerhouden 'Bruised' te promoten
TIFF gebeurt misschien niet live, maar dat zal Halle Berry er niet van weerhouden 'Bruised' te promoten
Anonim

Het staat buiten kijf dat het Toronto International Film Festival er dit jaar een beetje anders uitziet, maar de organisatoren hebben zeker concessies gedaan om ervoor te zorgen dat de grootste films en speelfilms de aandacht blijven krijgen die ze verdienen.

Een van de grootste debuten van het festival is de langverwachte film met de titel Bruised, met in de hoofdrol de enige echte Halle Berry. Dit is toevallig ook het regiedebuut van Halle Berry. Bruised was een echt liefdeswerk voor haar en is in meer dan één opzicht een feestelijke prestatie. De wereldpremière van Bruised op het Toronto International Film Festival 2020 is een mijlpaal voor Halle Berry.

Ondanks het feit dat ze niet zal worden ontvangen door duizenden schreeuwende fans, en het festival veel ingetogener is, kon Berry niet enthousiaster zijn over het promoten van haar nieuwe film, en fans zijn zeker aan boord.

Het belang van deze film

Halle Berry heeft hard moeten werken om door te breken in de regiewereld. Dit ging haar niet gemakkelijk af en het heeft een diepgewortelde betekenis om een zwarte vrouw in de regisseursstoel te hebben. Dit geldt vooral te midden van de raciale onrust die 2020 heeft vertegenwoordigd. Berry wilde haar stem op een krachtige, betekenisvolle manier geven en wilde het belang van diversiteit in elke rol overbrengen, ook die van een regisseur in Hollywood. Gevraagd naar haar positie als vrouwelijke regisseur, vertelde Berry aan Variety; “Ik heb zeker het gevoel dat er een keerpunt is. Ik ben meer aangemoedigd dat we ons als vrouwen zelfverzekerd genoeg voelen om onze verhalen te vertellen. En er is een plek voor ons om onze verhalen te vertellen. Al zo lang zijn onze ervaringen verhalend verteld onder het mom van mannen.”

Gekneusd Eigenlijk gekneusd Halle Berry

Er kan geen passender titel voor deze film zijn. Tijdens het filmen van de epische vechtscène voor Bruised, had Halle Berry een kneuzingservaring uit de eerste hand. Ze speelt de rol van een in ongenade gevallen MMA-vechter in deze film, en midden in de grote vechtscène van de film raakte ze gewond en brak ze uiteindelijk 2 ribben. De ervaring voegde absoluut een gevoel van realisme toe aan de vergelijking, en ze bleef verschijnen om zowel te regisseren als te acteren in deze film, ondanks haar pijnlijke blessure. Na het herstellen van gebroken ribben op de set van John Wick 3, lijkt Berry een doorgewinterde professional te zijn geworden als het gaat om dat soort blessures.

Het doorbreken van barrières van racisme en seksisme en het overwinnen van fysieke verwondingen omwille van deze film, Berry's toewijding aan deze film is onovertroffen en fans zijn verheugd om deel uit te maken van deze ervaring met haar.

Aanbevolen: