‘West Side Story’-première: Ansel Elgort woont met vriendin Violetta bij na beschuldigingen van mishandeling

Inhoudsopgave:

‘West Side Story’-première: Ansel Elgort woont met vriendin Violetta bij na beschuldigingen van mishandeling
‘West Side Story’-première: Ansel Elgort woont met vriendin Violetta bij na beschuldigingen van mishandeling
Anonim

In 2020 was Baby Driver-ster Ansel Elgort het middelpunt van grote publieke reacties, na beschuldigingen dat hij in 2014 een 17-jarige vrouw in New York City seksueel had misbruikt. De gebruiker identificeerde zichzelf als "Gabby, " in een bericht dat de aanval gedetailleerd beschrijft en sindsdien is verwijderd.

Na de beschuldigingen die tegen hem waren geuit, ging Elgort naar sociale media om zijn "nood" over de beschuldiging te uiten, waarbij hij ontkende dat hij Gabby had aangevallen. De acteur zei ook dat hij met haar uitging in 2014, en beschreef hun relatie als een "korte, legale en volledig consensuele" relatie.

Ansel Elgort woont nieuwe filmpremière bij

Elgort woonde een première bij van zijn aanstaande door Steven Spielberg geregisseerde film West Side Story, samen met de oude ballerina-vriendin Violetta Komyshan. Het paar zou uit elkaar zijn gegaan nadat ze maanden niet samen waren gezien, maar ze maakten een zeldzame openbare verschijning op 29 november.

Komyshan zag er zoals gewoonlijk prachtig uit in een gouden, strapless jurk, terwijl de 27-jarige acteur een zwarte smoking aantrok.

Sommige Twitter-gebruikers zijn geschokt door de terugkeer van Elgort naar de film, vooral nadat hij naar verluidt minderjarige meisjes opzocht en hen ongevraagde foto's stuurde.

"Ik kan niet geloven dat Ansel Elgort herhaaldelijk minderjarige meiden heeft opgezocht en ze heeft misbruikt en daar is bewijs van en hij zit nog steeds op dat podium", schreef een gebruiker, terwijl hij een foto van de cast deelde.

Ansel Elgort is een misbruiker en geen enkele hoeveelheid positieve pers zal ervoor zorgen dat wat hij die meisjes heeft aangedaan verdwijnt. Schaam je

@20thcentury voor het proberen en iedereen die hem uiteindelijk in staat stelt, schreef een ander.

"Dus alleen omdat de nieuwe West Side Story echt goed lijkt te zijn, gaan we Ansel Elgort gewoon prijzen terwijl we de beschuldigingen van aanranding tegen hem negeren?" vroeg een derde.

"Hij verdient niets en hij verdient het vooral niet om Rachel Zegler bij te staan", zei een ander.

Terwijl sommige fans van Elgort beweren dat de acteur de aantijgingen heeft ontkend en hij niet werd onderzocht voor de aanklacht, gaven anderen hem de schuld van het feit dat hij van een openbare carrière mocht genieten, ondanks het feit dat hij anderen schade berokkende.

"Ik kan niet beweren dat ik Gabby's gevoelens begrijp, maar haar weergave van gebeurtenissen is gewoon niet wat er is gebeurd. Ik heb nooit en zou nooit iemand aanvallen", schreef de acteur vorig jaar in een verklaring.

Aanbevolen: