Hoeveel verdient Rachel Brosnahan aan 'The Marvelous Mrs. Maisel

Inhoudsopgave:

Hoeveel verdient Rachel Brosnahan aan 'The Marvelous Mrs. Maisel
Hoeveel verdient Rachel Brosnahan aan 'The Marvelous Mrs. Maisel
Anonim

In dit stadium zijn er maar weinig shows op tv die zo solide zijn als The Marvelous Mrs. Maisel. De show heeft door de jaren heen om verschillende redenen de krantenkoppen gehaald. De stemacteurs van Alex Bortsein hebben de krantenkoppen gestolen, het uitbreken van een gevecht zorgde zeker voor buzz, en de casting van Milo Ventimiglia zorgde ervoor dat fans in een razernij raakten. Wat er ook is gebeurd, de serie is fantastisch gebleven.

Rachel Brosnahan is de hoofdrolspeler in de show en ze heeft geld kunnen verdienen terwijl ze de lieve Midge speelde. Een loonsverhoging na seizoen twee bracht de zaken naar een ander niveau, en we hebben de details hieronder!

'The Marvelous Mrs. Maisel' is een hitserie

Sinds het debuut in 2017 is The Marvelous Mrs. Maisel een fantastische show geweest met geweldig schrijven en uitzonderlijk acteerwerk.

Rachel Brosnahan had niet beter geschikt kunnen zijn om het hoofdpersonage te spelen, en ze is een enorme reden waarom de show een succes is geweest.

Het vierde seizoen is officieel aan de gang en fans houden alle veranderingen bij die Midge ondergaat in haar professionele leven.

Toen hij met Parade sprak over de verschuiving van het personage, zei Brosnahan: "Midge ontdekt nieuw talent; een nieuwe passie. In het tweede seizoen probeert ze uit te zoeken hoe dat mensen bereikt. In het derde seizoen probeert ze erachter te komen hoe je daar een carrière van kunt maken. In het vierde seizoen heeft die carrière haar op de een of andere manier gebeten en nu probeert ze erachter te komen wie ze is in al deze ruimte die ze voor zichzelf heeft gecreëerd. Ze wil het blijven uithakken."

Het was tot nu toe een geweldige show en het succes van de serie heeft de bankrekening van Brosnahan zeker een boost gegeven.

Rachel Brosnahan verdiende vanaf het begin goed

Als het gaat om de hoofdrol in een hitshow, is het salaris van de hoofdrolspeler vaak een gespreksonderwerp voor fans. De grootste shows op televisie hebben hun sterren een fortuin betaald, en sommige acteurs verdienen zelfs ongeveer $ 1 miljoen per aflevering. Natuurlijk zijn fans nieuwsgierig geworden naar het salaris dat Rachel Brosnahan naar beneden heeft gehaald tijdens de show.

Exacte cijfers voor eerdere seizoenen zijn niet bekend, maar er wordt gespeculeerd dat ze ongeveer $ 100.000 per aflevering verdiende. Dit komt voort uit een rapport over het meer actuele salaris van de ster, waar we binnenkort op zullen ingaan.

De eerste twee seizoenen had de cast een lager salaris, en ze waren in staat om hierover opnieuw te onderhandelen toen seizoen drie naderde, wat vrij standaard is.

"De praktijk wordt al tientallen jaren door de uitzendnetwerken gebruikt, met NBC's "This Is Us" als recent voorbeeld, en is ook overgenomen door de streamingplatforms, geïllustreerd door de recente salarisverhogingen na seizoen 2 voor de acteurs van Netflix's "Stranger Things" en '13 Reasons Why'", schrijft Page Six.

Gelukkig, toen het tijd werd om een hoger salaris te krijgen, kon Rachel Brosnahan de zaken naar een ander niveau tillen.

Brosnahan verdient nu $300.000 per aflevering

"Niemand zou commentaar geven, maar ik heb gehoord dat Brosnahan haar vorige salaris meer dan zal verdrievoudigen, en ongeveer $ 300.000 per aflevering zal verdienen in het komende derde seizoen. Ze was in het begin minder bekend dan haar co-sterren, en ik hoor dat ze auditie moest doen voor de rol, wat haar sindsdien een begrip heeft gemaakt (en een SNL-host). Naast haar salaris hoor ik dat Brosnahan klaar is om onder andere een deel van de backend van de serie te krijgen, " Deadline gerapporteerd.

Dit was een enorme loonsverhoging voor de actrice en ze verdiende elke cent die aan haar contract was gekoppeld. Dit rapport bevestigt dat ze ongeveer $ 100.000 per aflevering verdiende vóór de uitbetaling.

Brosnahan kreeg niet alleen een loonsverhoging, maar ook co-ster Tony Shalhoub, die al een fortuin heeft verdiend op televisie.

Per Deadline, "Shalhoub was een zeer ervaren scherm- en toneelacteur, een drievoudig Emmy-winnaar, toen hij werd gecast in The Marvelous Mrs. Maisel, dus hij begon hoger op de loonschaal. Ik hoor dat hij steeds een aanzienlijke salarisverhoging tot meer dan $ 250.000. Borstein legt nog steeds de laatste hand aan haar overeenkomst, maar ik heb gehoord dat ze in een vergelijkbaar bereik zal eindigen."

Het is belangrijk op te merken dat dit in 2019 werd gemeld, en met een vijfde en laatste seizoen dat is bevestigd, is het mogelijk dat Brosnahan een grotere beloning zou kunnen krijgen voor haar laatste rit als Midge.

The Marvelous Mrs. Maisel was een triomf op het kleine scherm, en het is geweldig om te zien dat de sterren een fortuin verdienen met hun diensten.

Aanbevolen: