Fysieke strijd breekt uit tijdens opnames van 'The Marvelous Mrs. Maisel

Inhoudsopgave:

Fysieke strijd breekt uit tijdens opnames van 'The Marvelous Mrs. Maisel
Fysieke strijd breekt uit tijdens opnames van 'The Marvelous Mrs. Maisel
Anonim

The Hollywood Fix legde een verontrustend en angstaanjagend moment vast tijdens het filmen van The Marvelous Mrs. Maisel. Het was niet tussen een van de castleden, maar eerder tussen burgers van New York City.

Omstanders waren ook bezorgd dat er geen beveiliging aanwezig was. Er brak geweld uit en terwijl een aantal behulpzame parkgangers de zaak oploste, vonden anderen het gepast om hun telefoon te pakken en op 'record' te drukken.

Gebroken flessen

De videoclip die op YouTube van het paparazzi-bedrijf werd geplaatst, begon intens. Vanaf het begin zagen online kijkers dat iemand op de grond werd gegooid, geschopt en in een hoofdklem werd geplaatst.

Geschokte omstanders hoorden schreeuwen: "Niet doen!" en "Ga weg van hem!" Het was een schokkend stuk beeldmateriaal, dus als je je niet op je gemak voelt bij het zien van fysieke gevechten, raden we je aan de video niet te bekijken.

Op basis van wat we tot nu toe weten, onderbrak een man de opnames van een niet nader genoemde scène voor The Marvelous Mrs. Maisel in wat lijkt op Central Park.

Toen mensen de man van de ander afrukten, werd de zaak alleen maar gevaarlijker. De beveiliging voor de show had de man (getoond in een zwarte tanktop) er onmiddellijk van moeten weerhouden de ander aan te vallen.

Homofobe uitlatingen werden vervolgens in het rond gegooid, evenals toenemende bedreigingen. Een van de meest verontrustende aspecten van dit alles waren degenen die niet bij het gevecht betrokken waren en ervoor kozen om alles op video op te nemen en te lachen.

Waar is beveiliging?

De man die aanvankelijk op de grond werd gegooid en geslagen, greep toen een glazen fles en gooide die op de grond. Dat was het moment waarop de verwrongen vorm van entertainment van mensen overging in paniek.

Waar was de bemanning van de Amazon Prime-productie? Nou, ze verschenen eindelijk nadat de flessen waren gebroken.

Een van de bemanningsleden werd horen schreeuwen: "Verwijder alle achtergrond!" Waren ze er echt om alles tot dan toe te zien? Net als onze eigen gedachten, berispte een NYC-bewoner: "Waar is je beveiliging in vredesnaam?"

Volgens een commentator van de video had er buiten dienst politie of beveiliging moeten zijn ingehuurd tijdens het filmen in het midden van New York City.

Uiteindelijk liep de persoon die verantwoordelijk was voor het gooien van glazen flessen weg, net als de man die hem sloeg.

Aanbevolen: