Twitter bekritiseert Nicki Minaj voor het daten van 'misbruikers' nadat Jennifer Hough zich uitspreekt

Inhoudsopgave:

Twitter bekritiseert Nicki Minaj voor het daten van 'misbruikers' nadat Jennifer Hough zich uitspreekt
Twitter bekritiseert Nicki Minaj voor het daten van 'misbruikers' nadat Jennifer Hough zich uitspreekt
Anonim

Waarschuwing: de volgende inhoud bevat een discussie over verkrachting.

Jennifer Hough heeft haar eerste televisie-interview gegeven waarin ze sprak over Nicki Minaj en haar man, Kenneth Petty.

Hough meldde Petty voor aanranding en beweerde dat hij haar met een mes had verkracht toen ze allebei 16 waren in 1994. Het jaar daarop werd hij veroordeeld voor poging tot verkrachting in de eerste graad.

Fans reageren op het emotionele interview van Jennifer Hough

In een emotionele chat op The Real legde Hough uit dat ze Minaj en haar man nu aanklaagt voor "intimidatie, intimidatie van getuigen en opzettelijk toebrengen van emotionele stress, naast andere aanklachten" nadat Petty en Minaj naar verluidt medewerkers over de vorig jaar om te proberen Hough haar aantijgingen te laten herroepen. Dit gebeurde nadat Petty in Californië was gearresteerd omdat hij zich niet had geregistreerd als zedendelinquent.

"Ik ben het zat om bang te zijn, ik heb het gevoel dat de acties die zijn ondernomen met betrekking tot deze hele situatie me nu op mijn leeftijd in een ander soort angst hebben gebracht," zei Hough.

"Het was verkeerd en ik wil niet meer bang zijn", ging ze verder.

In de nasleep van het interview heeft Twitter gewogen op de controverse, waarbij Minaj werd bekritiseerd omdat ze haar man verdedigde.

"nicki dateert met misbruikers", schreef iemand op Twitter.

"Het is bizar hoe Nicki Minaj eraf viel. Shawty heeft haar geloofwaardigheid/erfenis/etc echt verpest en nu is het enige dat haar hier houdt, haar fanbase. Je haat het echt om het te zien, " twitterde een andere gebruiker.

Twitter tegen Nicki Minaj Stan Culture

Eén fan mikte zelfs op Minaj's fans omdat ze de kant van haar en haar man kozen.

"je liefde voor Nicki overschaduwt niet het feit dat dit walgelijk is ", schreven ze.

"ik heb net het echte interview gezien, Jennifer Hough & Wallahi Nicki Minaj is gemeen. gevangenisstraf voor het niet registreren als zedendelinquent ", schreef een andere persoon.

"Ik geloof 100% Jennifer Hough! Het was niet mijn bedoeling om haar op enigerlei wijze te kleineren. Of zelfs om NM te excuseren. Ze moet absoluut wakker worden en beseffen wat ze mede-ondertekent als een volwassene," was het standpunt van een andere gebruiker.

Ten slotte drong een persoon erop aan om de "stan-cultuur" niet te laten winnen.

"de Nicki Minaj-propaganda begint weer op gang te komen, dus ik moedig jullie allemaal aan om het verhaal van Jennifer Hough onder de aandacht te brengen. Vrijwel niets kan Nicki op dit moment stilhouden, behalve schuldgevoelens. Laat de stan-cultuur niet winnen", schreven ze.

Aanbevolen: