Twitter is woedend nadat Carole Baskin is gecast in de nieuwe serie 'Dancing With The Stars

Twitter is woedend nadat Carole Baskin is gecast in de nieuwe serie 'Dancing With The Stars
Twitter is woedend nadat Carole Baskin is gecast in de nieuwe serie 'Dancing With The Stars
Anonim

Dancing With the Stars heeft de volledige line-up voor het seizoen 2020 onthuld, met deelnemers zoals Carole Baskin, bekend van Tiger King.

De casting van Baskin, wiens langdurige vete met Joe Exotic werd opgetekend in de populaire Netflix-documentaireserie, heeft velen online boos gemaakt.

Baskin, de CEO van Big Cat Rescue, wordt momenteel geconfronteerd met een rechtszaak van de familie van haar voormalige echtgenoot Don Lewis. Hij verdween in 1997 en wordt verondersteld dood te zijn.

Afbeelding
Afbeelding

Een advocaat van de familie heeft de rechtszaak aangespannen in een poging Baskin te dwingen om officieel te getuigen.

Velen geloven dat zij verantwoordelijk is voor de dood van Lewis.

Velen toonden hun verontwaardiging over de casting van Carole Baskin op Dancing With The Stars op Twitter.

"Carole Baskin vermoordde haar man en nam alles van Joe Exotic af en werd toch gecast voor Dancing With the Stars", schreef een fan.

"Ik wou dat ik een vlieg op de muur was als de professionele danseres erachter komt dat ze een partnerschap hebben met moordenaar Carole Baskin," viel een ander in.

"aangemeld. zag carole baskin gaat dansen met de sterren. uitgelogd, " een Twitter eenvoudig getweet.

Afbeelding
Afbeelding

Lewis verdween een dag voor een geplande reis naar Costa Rica en werd in 2002 wettelijk dood verklaard.

Lewis en Baskin begonnen oorspronkelijk samen een dierenasiel in Tampa, Florida. Het werd uiteindelijk Big Cat Rescue Corporation. Ze waren getrouwd op het moment van zijn verdwijning, maar hij had twee maanden eerder een straatverbod tegen haar aangevraagd.

Baskin, die het grootste deel van zijn nalatenschap van $ 6 miljoen ontving, heeft heftig ontkend er iets mee te maken te hebben.

"De onsmakelijke leugens zijn beter om kijkers te trekken," zei ze.

Afbeelding
Afbeelding

In een persconferentie bedankte de jongste dochter van Lewis, Gale Rathbone, fans voor hun steun bij het vinden van de waarheid over de verdwijning van haar vader.

"Verbazingwekkend genoeg is onze kleine familietragedie jouw tragedie geworden", zei ze. "Onze zoektocht naar afsluiting en waarheid is ook jouw missie geworden.

"We weten inmiddels allemaal dat [Lewis] geen perfecte man was. Maar verdienen alleen de perfecten onder ons gerechtigheid?"

Een rechter oordeelde onlangs in het voordeel van Baskin die de voormalige dierentuin van Joe Exotic bezit. Exotic, wiens echte naam Joseph Allen Maldonado-Passage is, was de voormalige eigenaar van de Greater Wynnewood Development Group, LLC.

Het bevel geeft Baskin de controle over ongeveer 16 hectare grond in Garvin County, Oklahoma, dat de thuisbasis is van een dierenpark met een scala aan grote katten.

Exotic zit een straf van 22 jaar uit in de federale gevangenis voor het naar verluidt inhuren van iemand om Baskin te vermoorden.

Aanbevolen: