Een eerste blik op Goldie Hawn en Kurt Russell in 'The Christmas Chronicles 2' van Netflix

Inhoudsopgave:

Een eerste blik op Goldie Hawn en Kurt Russell in 'The Christmas Chronicles 2' van Netflix
Een eerste blik op Goldie Hawn en Kurt Russell in 'The Christmas Chronicles 2' van Netflix
Anonim

Netflix weet dat het nooit te vroeg is om enthousiast te worden over een goede vakantiefilm.

De streamingdienst heeft zojuist de eerste teaser uitgebracht voor The Christmas Chronicles 2, het aanstaande vervolg op de gelijknamige feelgood-vakantiekomedie uit 2018. In de film, geregisseerd door Clay Kaytis, speelt Kurt Russell de rol van een extreem coole, rocker Kerstman die samenwerkt met twee kinderen om Kerstmis te redden, terwijl hij ook de tijd neemt om een epische jamsessie in de gevangenis te gooien.

Wat de film nog iconischer maakte, is de scène waarin de kerstman herenigd wordt met zijn echtgenote op de Noordpool. De identiteit van zijn vrouw is een zoete knipoog naar zijn persoonlijke leven, aangezien mevrouw Claus in feite wordt gespeeld door Russell's IRL oude partner, de Oscar-winnende actrice Goldie Hawn.

Mevr. Claus krijgt haar uitbetaald voor 'The Christmas Chronicles 2'

Goldie Hawn zal haar rol als mevrouw Claus hernemen in het vervolg, dat op 25 november op Netflix verschijnt.

Harry Potter And The Sorcerer's Stone en Harry Potter And The Chamber Of Secrets-regisseur Chris Columbus staat achter de camera voor het vervolg en de meerderheid van de originele cast heeft hun rollen overgenomen, waaronder Darby Camp, Judah Lewis en Kimberly Williams-Paisley. Columbus schreef het script ook samen met Matt Lieberman, die de eerste film schreef.

In de teaser die vandaag (15 september) is gepost, laten Russell en Hawn als Santa Claus en Mrs. Claus twee kleine bezoekers door hun dorp zien. Ondanks dat het Santa's Village werd genoemd, was het winterwonderland blijkbaar volledig ontworpen door mevrouw Claus.

"Als ze alles heeft ontworpen, denk ik dat het het dorp van mevrouw Claus zou moeten heten", merkt een van de bezoekende kinderen op.

"Daar heb ik nooit aan gedacht", antwoordde de Kerstman, waardoor mevrouw Claus in het oor van het kleine meisje fluisterde: "Natuurlijk deed hij dat niet" op een manier die suggereert dat dit nieuwe hoofdstuk de status-quo in de Noordpool.

Kurt Russell en Goldie Hawn zijn al 37 jaar samen

Kurt Russell en Goldie Hawn
Kurt Russell en Goldie Hawn

Het stel ontmoette elkaar voor het eerst tijdens het filmen van de film The One And Only, Genuine, Original Family Band uit 1966, maar begon pas jaren later te daten, nadat ze in 1983 opnieuw contact hadden gehad op de set van Swing Shift. Ze zijn sindsdien samen en hebben samen een zoon, acteur Wyatt Russell.

Hawn's zoon met ex-man Bill Hudson, acteur Oliver Hudson, speelde ook een rol in de eerste film en speelde de overleden vader van de twee hoofdrolspelers. Uit haar huwelijk met Hudson had Hawn ook een dochter, actrice Kate Hudson.

Aanbevolen: