HBO Eerste blik op 'Scènes uit een huwelijk' met Oscar Isaac, Jessica Chastain

Inhoudsopgave:

HBO Eerste blik op 'Scènes uit een huwelijk' met Oscar Isaac, Jessica Chastain
HBO Eerste blik op 'Scènes uit een huwelijk' met Oscar Isaac, Jessica Chastain
Anonim

HBO heeft een teaser uitgebracht voor de leisteen uit de 2021-serie, inclusief de bewerking van Ingmar Bergmans Scenes from a Marriage.

De Amerikaanse miniserie is de Engelstalige remake van de gelijknamige serie uit 1978 door de Zweedse regisseur.

De originele serie besloeg tien jaar en het is aannemelijk dat de aanpassing ook verschillende tijdlijnen zal bevatten.

Eerste blik op Jessica Chastain en Oscar Isaac in HBO's 'Scenes From A Marriage'

In de teaser analyseren Isaac en Chastain hun huwelijk.

"We hadden iets heel echts tussen ons", vertelt Isaacs karakter aan Chastain's.

"Begrijp je wat het betekent om het gevoel te hebben dat je gestikt bent?" vraagt Chastains personage terwijl ze met haar man in bed zit en een van de cruciale scènes in de originele miniserie naspeelt.

De langverwachte gelimiteerde serie zal het Zweedse drama updaten en de aangrijpende analyse van liefde, eenzaamheid, vertrouwen, monogamie en uiteindelijk geluk filteren door de ogen van een modern Amerikaans stel.

Scenes from a Marriage schittert ook met GLOW-hoofdrolspeler Sunita Mani, evenals Nicole Beharie, Corey Stoll en Tova Feldshuh. De gelimiteerde serie wordt geschreven en geregisseerd door The Affair co-creator Hagai Levi.

Chastain kwam tussenbeide om Michelle Williams te vervangen, die oorspronkelijk tegenover Isaac zou spelen. De Manchester by the Sea-actrice moest het project verlaten vanwege een planningsconflict, maar bleef aan boord als producer naast Isaac.

HBO's 2021 Slate bevat nieuwe releases en terugkerende hitseries

Scènes uit een huwelijk is maar een van de series die HBO voor zijn kijkers in petto heeft.

De 2021-promo gaf fans ook een kijkje in het derde seizoen van het hitdrama Succession, evenals het vijfde en laatste seizoen van Issa Rae's Insecure. Skater coming-of-age-drama Betty zal ook terugkeren voor een tweede aflevering, terwijl Curb Your Enthusiasm zijn elfde seizoen zal uitzenden.

De video biedt ook een nieuwe kijk op nieuwe shows zoals Mare of Easttown met Kate Winslet in de hoofdrol als rechercheur uit een kleine stad die werkt aan het oplossen van een moordzaak. Naast Winslet's Mare Sheehan, speelt Mare of Eastown ook MCU-acteur Evan Peters in de rol van detective Colin Zabel.

HBO-fans zullen ook getrakteerd worden op een beperkte serie sciencefictiondrama The Nevers, sociale satire The White Lotus en het Zweedstalige misdaaddrama Beartown.

Aanbevolen: