Watch: Kit Harington in nieuwe seksuele aanvalsmonoloog op Netflix 'Criminal

Inhoudsopgave:

Watch: Kit Harington in nieuwe seksuele aanvalsmonoloog op Netflix 'Criminal
Watch: Kit Harington in nieuwe seksuele aanvalsmonoloog op Netflix 'Criminal
Anonim

Elke serie van het anthologiedrama speelt zich af in een ander land - Frankrijk, Duitsland, Spanje en het VK - en gefilmd in lokale talen, waarbij Harington deelneemt aan de Britse versie. De acteur die bekend staat om het spelen van Jon Snow is slechts een van de gaststerren die zich bij de vaste gasten van de serie voegen, Katherine Kelly en Lee Ingleby, die twee politiedetectives uitbeelden die een psychologisch spel spelen met de verdachten totdat ze toegeven en bekennen. Naast Harington biedt Criminal: UK ook andere gaststerren, zoals David Tennant, Hayley Atwell en Kunal Nayyar.

Kit Harington speelt een verkrachter in 'Criminal: UK'

In de aflevering is Harington de hoofdpersoon van een zes minuten durende monoloog, waarin zijn personage Alex zichzelf probeert te verdedigen tegen een bewering over aanranding. Alex beschrijft de gebeurtenissen die leidden tot wat volgens hem een vrijwillige seksuele ontmoeting was met een collega, Sarah. Alex is een arrogante zakenman en is totaal anders dan Haringtons beroemdste rol tot nu toe, die van de eerlijke en dappere Jon Snow in de HBO-fantasieshow Game Of Thrones.

Terwijl Alex met de politie praat in de verhoorkamer, groeit een gevoel van onbehagen als de verdachte probeert de schuld te geven aan het zogenaamd consensuele gedrag van de vrouw. Zijn monoloog is een masterclass in het verzinnen van excuses en het tonen van de gebruikelijke tegenargumenten waartoe bepaalde mensen die van aanranding worden beschuldigd hun toevlucht nemen bij het behandelen van genoemde beweringen.

Ondanks zijn poging om overtuigend te klinken, is Alex niet in staat de rechercheurs voor zich te winnen, die er absoluut van overtuigd zijn dat hij liegt. Fans van het genre kunnen de redenering achter de beschuldigingen van de detectives van vandaag (16 september) begrijpen, waarbij alle afleveringen beschikbaar zijn om op het platform te streamen.

Kit Haringtons rollen voor en na John Snow

Kit Harington in Criminal UK
Kit Harington in Criminal UK

Na rollen in Silent Hill: Revelation, episch historisch drama Pompeii en The Death & Life Of John F. Donovan, keert Harington terug naar het grote scherm in de langverwachte MCU-film The Eternals. Er werd aangekondigd dat de Engelse acteur in augustus 2019 zou toetreden tot het MCU, maar zijn rol werd pas daarna onthuld. Hij speelt de rol van Dane Whitman alias Black Knight in de film geregisseerd door Chloé Zhao en gaat in première in 2021.

De acteur leende ook zijn stem aan Eret in How To Train Your Dragon 2 en How To Train Your Dragon: The Hidden World. Tussen 2018 en 2019 speelde Harington mee in de Londense West End-productie van familiedrama True West, tegenover Emma.'s ster Johnny Flynn.

Aanbevolen: