Hoe dichtbij zijn 'Schitt's Creek's' Eugene en Dan Levy?

Inhoudsopgave:

Hoe dichtbij zijn 'Schitt's Creek's' Eugene en Dan Levy?
Hoe dichtbij zijn 'Schitt's Creek's' Eugene en Dan Levy?
Anonim

Eugene en Dan Levy zijn zonder twijfel twee van de grootste familieduo's in Hollywood! Het in Canada geboren vader en zoon-duo zijn al geruime tijd in de industrie. Eugene Levy speelde de beruchte Mr. Noah Levenstein in de komische filmfranchise 'American Pie'. Wat Dan Levy betreft, de voormalige MTV-presentator slaagde erin om van rode loper-correspondent te veranderen in het schrijven van een van de grootste komedies in de tv-geschiedenis, samen met zijn vader!

De schrijvers en acteurs van 'Schitt's Creek' hebben de afgelopen 6 jaar nauw samengewerkt en fans hebben zich altijd afgevraagd hoe hecht Eugene en Dan werkelijk zijn. Nu de Emmy's eerder deze week zijn verstreken, bevonden Dan en Eugene zich meer op onze schermen dan ze hadden verwacht, en toonden ze hun liefde en bewondering voor elkaar!

Zo vader, zo zoon

Eugene Levy zit al een hele tijd in het vak! De acteur maakte zijn debuut eind jaren 70 in een Canadese tv-show genaamd "SCTV". Later kreeg hij de rol van zijn leven in 'American Pie' als Noah Levenstein, waardoor hij het enige hoofdpersonage was dat in alle 8 films van de franchise verscheen. Levy was een grote naam en is dat nog steeds, maar het lijkt alsof hij de schijnwerpers deelt met zijn zoon, Dan Levy, en als er één ding is waar fans van houden, is het gewoon hoeveel deze twee met elkaar overweg kunnen!

Hoewel Dan eraan gewend is dat zijn vader al zo lang in de schijnwerpers staat, is hij zeker geen onbekende in de entertainmentbusiness. Dan Levy werkte met MTV Canada, presenteerde 'The Hills: Aftershow' en werkte als rode loper correspondent voordat hij samenwerkte met zijn vader, Eugene, en schreef wat een van de meest productieve comedyshows in de tv-geschiedenis zou worden, 'Schitt's Creek'.

Eugene en Dan kwamen op het idee voor 'Schitt's Creek' nadat ze zich afvroegen hoe Amerikaanse reality-families zouden zijn als ze van al hun geld zouden worden beroofd, vandaar de Rose-familie! Hoewel Eugene en Dan een ongelooflijk hechte werkrelatie hebben, staat het duo ook in het echte leven dicht bij elkaar! De jonge acteur beschreef zijn relatie met zijn vader op Andy Cohen's 'Watch What Happens Live', en hoe geweldig Eugene was toen Dan officieel als homo uit de kast kwam voor zijn familie.

'Schitt's Creek' vestigde onlangs een record voor de meeste Emmy-overwinningen, met 9 in één nacht! Dan en Eugene waren meer dan blij met het succes van de show en maakten het heel duidelijk op het scherm. De twee worden voortdurend omhelsd en hooghartig over elkaar gesproken, of het nu tijdens interviews, rode lopers of tijdens de Emmy's is, wat verder laat zien hoe hecht dit vader en zoon-duo werkelijk is.

Aanbevolen: