Jim Carrey krijgt kans op 'Saturday Night Live' Fame in aankomend seizoen

Inhoudsopgave:

Jim Carrey krijgt kans op 'Saturday Night Live' Fame in aankomend seizoen
Jim Carrey krijgt kans op 'Saturday Night Live' Fame in aankomend seizoen
Anonim

Van alle Saturday Night Live snubs die in de loop der jaren zijn gebeurd, is die van Jim Carrey waarschijnlijk de meest verrassende. De Liar Liar-acteur deed aanvankelijk auditie om een castlid te worden in seizoen 6, maar werd toen niet opgepakt. Nu krijgt Carrey echter de kans om de SNL-droom waar te maken die hem zo lang is ontgaan.

In seizoen 46 - nogal wat jaren later - zal Carrey de rol van Joe Biden op zich nemen voor de sketch comedy-serie. Hij vervangt Woody Harrelson als de inwonende Biden-imitator, en het is er een waar het publiek nieuwsgierig naar is. Carrey staat bekend om zijn belachelijke en soms buitensporige imitaties van mensen, en dat is wat we verwachten van zijn kijk op Biden. Houd er rekening mee dat de acteur waarschijnlijk een mate van respect zal tonen voor de man die president Trump wil verslaan bij de komende verkiezingen.

De andere grote afhaalma altijd van Carrey die als Biden verschijnt, is dat het een terugkerende rol zal zijn. Seizoen 46 zal een behoorlijke hoeveelheid tijd besteden aan het verslaan van de Amerikaanse verkiezingen, zij het op humoristische manieren, dus er is zeker reden voor Carrey om te blijven. Het aantal afleveringen van Carrey is nog niet bekend, hoewel je kunt vermoeden dat hij de eerste paar afleveringen zal zijn.

Aan de andere kant kunnen de populariteit van de verkiezingen van 2020 en de Amerikaanse politiek dit jaar de SNL-crew ertoe aanzetten meer afleveringen op te nemen die de voortdurende ontwikkelingen in die arena benadrukken. Saturday Night Live gebruikt regelmatig inleidende sketches om te verwijzen naar politieke updates en om de spot te drijven met het belachelijke, maar we zouden nog meer opgravingen kunnen zien.

In dat scenario zou Carrey worden opgeroepen om zijn rol als Joe Biden meerdere keren opnieuw op te nemen. Het publiek weet dat de naam van de genomineerde overal in het nieuws zal zijn zoals hij de afgelopen maanden is geweest, en elke keer dat hij iets opmerkelijks doet of zegt, kun je er zeker van zijn dat het schrijfteam van SNL er een leuke draai aan zal geven. Om die Biden-schetsen te laten werken, hebben ze natuurlijk de deelname van Carrey nodig.

Hoeveel afleveringen zal Jim Carrey spelen?

Jim Carrey in een interview
Jim Carrey in een interview

Hoewel er geen manier is om met zekerheid te zeggen hoeveel afleveringen van SNL Jim Carrey er zullen zijn, zullen het er waarschijnlijk minstens vier zijn. NBC kondigde aan dat de sketchcomedy in oktober terug zou keren naar liveshows, met officiële data voor afleveringen die in de studio zijn opgenomen.

Wat dat betekent voor Carrey en zijn SNL-uiterlijk is dat het schrijfteam al een idee heeft van wat ze willen dat hij doet. Ze zouden anders niet zo ver vooruit plannen, vooral wanneer de krantenkoppen de aandacht van het publiek op andere politieke figuren zouden kunnen richten. Tegelijkertijd hebben ze waarschijnlijk ook slots gepland voor Carrey's optredens.

Er is nog een ander scenario dat het vermelden waard is, gezien de lange focus op politiek dit jaar. Dat kan ertoe leiden dat iemand als Jason Sudeikis of Woody Harrelson de achterstand oppakt na het vertrek van Carrey. We weten niet wanneer dat zal zijn, maar als de ervaren acteur verplicht wordt om de presidentskandidaat elke week te vertolken, kan hij na een paar maanden opstappen. Als gevolg hiervan zou een van de voormalige Biden-imitators van de show weer in de rol worden geduwd.

Desalniettemin zal Carrey zich bij de cast van Saturday Night Live voegen, ongetwijfeld een lachertje zijn. Hij heeft zichzelf al bewezen met kleine optredens, zoals in de losbandige Lifeguard-sketch met Will Ferrell, en het is eerlijk om te zeggen dat The Mask-acteur hetzelfde niveau van charisma met zich mee zal brengen als hij Joe Biden vertolkt.

Aanbevolen: