Jim Carrey & 9 andere beroemdheden die werden afgewezen door Saturday Night Live

Inhoudsopgave:

Jim Carrey & 9 andere beroemdheden die werden afgewezen door Saturday Night Live
Jim Carrey & 9 andere beroemdheden die werden afgewezen door Saturday Night Live
Anonim

Er zijn in de loop der jaren veel iconische tv-shows gekomen en gegaan. Een van de meest iconische shows op de late avond is niemand minder dan Saturday Night Live. In de loop der jaren zijn er een aantal beroemde gezichten verschenen in de iconische show en hebben ze zoveel carrières gelanceerd. Om een castlid te zijn van Saturday Night Live was een enorme eer, en zoveel acteurs en actrices wilden hun kans om in de show te zijn.

Geloof het of niet, er zijn veel acteurs en actrices geweest die hebben geprobeerd om bij Saturday Night Live te zijn, maar die schokkend zijn afgewezen. Ook al hadden deze beroemdheden hun Saturday Night Live-dromen verpletterd, ze werden nog steeds op zichzelf succesvol, zozeer zelfs dat het echt moeilijk te geloven is dat ze ooit werden afgewezen.

10 Jim Carrey

Jim Carrey is een van de grappigste mannen in Hollywood en het is moeilijk te geloven dat Saturday Night Live hem ooit zou afwijzen. Jim deed eigenlijk meerdere keren auditie voor de show, eerst in seizoen 6 en daarna opnieuw in seizoen 11. Beide keren werd Jim in de eerste rondes afgewezen en mocht hij niet eens auditie doen voor de maker van de show, Lorne Michaels. In plaats daarvan wendde Jim zich tot In Living Color, waar hij in plaats daarvan naam maakte in die show. We zijn er echter zeker van dat SNL wenste dat ze hem hadden aangenomen.

9 Zach Galifianakis

Zach Galifianakis is een andere beroemde grappige man in Hollywood die probeerde voor Saturday Night Live en de rol niet kreeg. In 1999 deed Zach auditie voor de show, maar helaas wezen ze hem af en mocht hij niet in de show zijn. Hoewel hij niet echt in de show kon zijn, kreeg hij wel de kans om parttime schrijver voor de show te worden, waar hij twee weken aan meewerkte. Gelukkig voor Zach weten we allemaal dat hij op zijn eigen manier een behoorlijk succesvolle acteur en komiek werd.

8 Jennifer Coolidge

Opgroeien, Jennifer Coolidge maakte deel uit van de improvisatie-komedieschool in Los Angeles genaamd The Groundlings. Andere leden van de groep waren enkele beroemde gezichten zoals Chris Kattan, Will Ferrell en Cheri Oteri. In 1995 besloot de groep naar New York City te vliegen om Saturday Night Live uit te proberen, en helaas voor Jennifer was zij de enige in de groep die niet in de show werd gecast.

Natuurlijk was ze overstuur door het feit dat ze niet bij Saturday Night Live kon zijn, maar terugkijkend besloot Jennifer dat het niet goed was om niet in de show te worden gecast, zoals ze deed Ik denk niet dat ze in staat was om alle stress van het optreden aan te kunnen. In plaats daarvan ging ze door met haar eigen succesvolle carrière.

7 Steve Carell

In 1995, vlak nadat Steve Carell met zijn vrouw en collega-komiek Nancy Walls trouwde, besloten de twee dat ze naar New York City zouden gaan om auditie te doen voor Saturday Night Live. Helaas voor Steve Carell werd zijn vrouw in de show gecast en hij niet. Het was niet zomaar iemand die Steve versloeg voor een plek in de show - het was niemand minder dan Will Ferrell. Het eindigde echter voor Steve, terwijl hij zijn eigen carrière en ster in The Office had.

6 Kel Mitchell

Vroeger waren Kel Mitchell en Kenan Thompson grote namen op Nickelodeon met hun hitshow Kenan & Kel. Voor degenen onder jullie die grote Saturday Night Live-fans zijn, weet dat Kenan momenteel een van de grote sterren in de show is. In 2003 probeerden zowel Kenan als Kel samen voor de show, in de hoop dat ze het allebei zouden redden. Helaas voor Kel verliep zijn auditie niet zo goed als hij had gehoopt. Hoewel Kel de ervaring van het uitproberen waardeerde, was SNL gewoon niet voor hem bedoeld.

5 John Goodman

Je zou toch denken dat John Goodman de perfecte persoon zou zijn om de cast van Saturday Night Live te vervoegen? Helaas dachten de makers van de show van niet. John deed voor het eerst auditie in 1980 toen de hele cast werd vervangen. Ook al werd hij niet gekozen als castlid, John deed nog iets beters - hij presenteerde in totaal 13 keer Saturday Night Live. Niet slecht voor iemand die niet in staat was om de cast van de show te kraken, hè?

4 Geena Davis

Geena Davis is een ander beroemd gezicht dat probeerde voor Saturday Night Live en niet in de cast zat. Bij Saturday Night Live zijn was een doel dat Geena Davis had, en een droom van haar om in de cast te staan. Als gevolg hiervan besloot ze haar dromen te volgen en het een kans te geven. Helaas voor Geena ging haar auditie niet zoals ze wilde, en de makers van SNL wezen haar af. Gelukkig voor Geena ging ze verder met haar eigen succesvolle carrière zonder de hulp van SNL.

3 Lisa Kudrow

Het is moeilijk te geloven dat iemand als Lisa Kudrow de cast van Saturday Night Live niet zou halen, maar helaas deed ze dat niet. Ze maakte ook deel uit van The Groundlings, maar Lorne Michaels, de maker van SNL, vond de personages die ze speelde niet aantrekkelijk.

Destijds waren Kathy Griffin, evenals Julia Sweeny, ook bij The Groundlings. Julia maakte vervolgens deel uit van de SNL-cast, terwijl Kathy en Lisa dat niet deden. Gelukkig voor Lisa werd ze een paar jaar later gecast in Friends, en het feit dat ze het niet haalde op Saturday Night Live deed er niet echt toe.

2 Kevin Hart

Geloof het of niet, Kevin Hart maakte niet de cast van Saturday Night Live toen hij het uitprobeerde, ondanks het feit dat hij absoluut hilarisch is. Kevin legde uit dat zijn auditie helemaal niet goed ging - hij deed een impressie van voormalig basketballer en coach, Avery Johnson. Helaas maakte hij niet de indruk en SNL-maker Lorne Michaels wist niet wie Kevin deed. Als gevolg hiervan had hij niet de mogelijkheid om een castlid te worden. Maar uiteindelijk is het gelukt, want Kevin werd een van de meest succesvolle comedians die er vandaag de dag zijn.

1 Mindy Kaling

We kennen Mindy Kaling allemaal van The Office, maar veel mensen weten niet dat ze tijdens de show ook auditie deed voor Saturday Night Live. Het is altijd een kinderdroom van Mindy geweest om een castlid te zijn van Saturday Night Live. Als gevolg daarvan maakte ze een deal met de producenten van The Office dat als ze een rol zou krijgen op SNL, ze haar uit haar contract zouden laten. Helaas, voor Mindy, haalde ze de cut niet en bleef ze bij The Office, wat een goed idee bleek te zijn omdat het naam maakte voor zichzelf.

Aanbevolen: