Hoeveel werd Margot Robbie betaald voor haar rol in 'The Wolf Of Wall Street

Inhoudsopgave:

Hoeveel werd Margot Robbie betaald voor haar rol in 'The Wolf Of Wall Street
Hoeveel werd Margot Robbie betaald voor haar rol in 'The Wolf Of Wall Street
Anonim

Margot Robbie is een van de meest gewilde actrices in Hollywood, met een groeiend vermogen van $ 22 miljoen dankzij een handvol blockbuster-hits, waaronder I, Tonya, Once Upon a Time… In Hollywood, en natuurlijk, Martin Scorsese's The Wolf of Wall Street.

In de film speelt Robbie de liefdesbelang van Jordan Belfort, Naomi Lapaglia, en hoewel ze geen grote rol speelde in de film, waren bioscoopbezoekers al bekend met het werk van de actrice, die drie jaar lang het uitbeelden van de rol van Donna Freedman op Neighbours.

Toch, ondanks haar ervaring, kreeg de blonde bom slechts een fractie van het bedrag dat Leonardo DiCaprio ontving. Dus hoeveel heeft ze uiteindelijk verdiend en waar heeft ze haar fortuin anders vandaan gehaald?

margot robbie wolf van wall street
margot robbie wolf van wall street

Hoeveel werd ze betaald voor TWOWS

Hoewel The Wolf of Wall Street ongetwijfeld de doorbraakrol van Robbie in Hollywood was, had Robbie al een indrukwekkend cv opgebouwd met haar hoofdrol in de tv-serie Pan Am en het comedy-drama About Time uit 2013 naast Rachel McAdams en Domhnall Gleeson.

De rol, waarbij Robbie uiteindelijk de Empire Award voor Beste Nieuwkomer mee naar huis zag nemen, bracht kort daarna veel kansen met zich mee, maar fans zullen misschien verbaasd zijn te horen dat de Aussie-inwoner slechts $ 347.000 verdiende aan de film.

Dat is natuurlijk nog steeds een aanzienlijk bedrag, maar als je bedenkt hoe de film meer dan $ 390 miljoen binnenhaalde aan de kassa, zou je hebben aangenomen dat ze meer kreeg dan wat ze uiteindelijk ontving.

Toch klaagde Robbie niet. Ze had maar één hitfilm op zak voordat ze zich aanmeldde voor het project, dus ze had zeker niet kunnen verwachten dat ze soortgelijke salarissen zou ontvangen als wat DiCaprio verdiende.

De Vigilante-ster zei in een interview met IndieWire in 2014 dat ze niet eens wist dat acteren iets was waar mensen van kunnen leven, en voegde eraan toe dat ze, terwijl ze deelnam aan Australia's Neighbours, nooit had gedacht zulke carrièrehoogten hebben bereikt over de vijver.

“Ja, toen ik mijn verhuizing naar Amerika aan het plannen was, woonde ik in Melbourne en werkte aan Neighbours,” zei ze. Ik heb drie jaar aan de show gewerkt en het duurde waarschijnlijk een paar maanden toen ik besloot. Tot dan toe had ik geen idee dat je zelfs maar acteren als een carrière kon doen, of dat mensen er hun brood mee konden verdienen.”

margot robbie wolf van wall street film
margot robbie wolf van wall street film

“Het was net zoiets als dit sprookjesachtige leven, dus toen ik eenmaal mensen ontmoette die dat als een carrière deden en er echt van konden leven, begon ik te denken: 'Oké, wat is de volgende stap? 'Amerika is echt het verste dat je zou kunnen gaan, want er is echt een beperkte industrie in Australië.”

DiCaprio heeft naar verluidt een deal van $ 10 miljoen getekend om de rol van Belfort te spelen, wat niet als een verrassing komt gezien het feit dat hij een van de best betaalde acteurs in de filmindustrie is.

Voor Robbie was ze gewoon dankbaar dat ze de ervaring had gehad om met zo'n ongelooflijke cast en crew te werken, waardoor ze de superster is geworden die ze nu is.

Haar vervolgprojecten zagen Robbie's salarisverhoging tot maar liefst $ 667.000 in 2015's Focus en Z voor Zachariah, wat bijna het dubbele was van het bedrag dat ze verdiende in TWOWS, maar ze moest nog een project tegenkomen dat gaat haar genoeg geld betalen waarmee ze waarschijnlijk met pensioen kan gaan.

En terwijl ze kassucces bleef zien met films als Terminal, Dreamland en Once Upon a Time… In Hollywood ontving Robbie haar grootste beloning tot nu toe toen Warner Bros. Pictures plannen aankondigde om Harley Quinn's eigen film.

Robbie speelde het personage voor het eerst in de teleurstellende Suicide Squad van 2016, maar toen het nieuws over de spin-offfilm Harley Quinn: Birds of Prey bekend werd, tekende de actrice naar verluidt een deal die naar verluidt een geschatte waarde had. $9 miljoen.

Maar ondanks de flinke som geld die bij het vertolken van de rol kwam kijken, werd de film niet goed ontvangen door critici en die-hard fans, die de film beschreven als 'saai' en 'niet origineel'.

Robbie zal het personage opnieuw spelen voor The Suicide Squad in 2021, terwijl er naar verluidt een ander Harley Quinn-project in ontwikkeling is voor 2022, dus als ze al $ 9 miljoen binnenha alt, is het redelijk om aan te nemen dat ze deze keer ook vergelijkbare aantallen zal maken.

Er moet ook worden opgemerkt dat hoewel fans niet tevreden waren met het verhaal van Suicide Squad, het toch een hoop geld verdiende aan de kassa - $ 746 miljoen om precies te zijn.

Haar volgende film, Peter Rabbit 2: The Runaway, draait in januari 2021 in de bioscoop.

Aanbevolen: