Wie was Margot Robbie voor 'The Wolf Of Wall Street'?

Inhoudsopgave:

Wie was Margot Robbie voor 'The Wolf Of Wall Street'?
Wie was Margot Robbie voor 'The Wolf Of Wall Street'?
Anonim

Margot Robbie is op dit moment een van de meest prominente gezichten in de acteerindustrie. Herise r van een kleine soapster in haar thuisland Australië tot een van 's werelds meest favoriete superschurken was uitzonderlijk. Ze begon wereldwijde erkenning te krijgen dankzij haar vertolking van Naomi Belfort in Martin Scorsese's The Wolf of Wall Street naast Leonardo DiCaprio in 2013, en de rest is geschiedenis.

Hoewel Margot een krachtpatser in Hollywood is geworden, zijn er nog steeds verhalen over haar leven vóór The Wolf of Wall Street die veel casual fans misschien niet kennen. Ze speelde in verschillende projecten en maakte haar debuut in de U. S. op 21-jarige leeftijd. Samenvattend, dit is hoe het leven van Margot Robbie eruitzag voordat ze Leonardo DiCaprio en Jonah Hill in The Wolf of Wall Street speelde.

6 Margot Robbie is geboren en getogen in Australië

Margot Robbie werd geboren in een Australisch gezin met een vader van suikerrietmagnaat en een moeder van een fysiotherapeut in Queensland. Ze was al op jonge leeftijd gefascineerd door acteren; de jonge Margot speelde scènes op tv na voor haar moeder, blonk uit in trapeze op een circusschool en schreef zich in aan Somerset College om drama te studeren. Ze verhuisde later naar Melbourne om haar acteercarrière serieus te nemen.

"Ik was geobsedeerd door films met alles op tv en wat ik ook zag, ik zou het naspelen voor mijn moeder die genoeg op haar bord had om een huis te runnen, voor vier kinderen te zorgen, en ik zou trekken bij haar been, 'Mama… mama, kijk naar mijn nieuwe show.' Ik zou zelfs mijn familie laten betalen om naar mijn shows te kijken, "herinnerde ze zich

5 Margot Robbie maakte een cameo in een tv-serie voor kinderen met Liam Hemsworth

Op de middelbare school speelde de jonge Margot Robbie in verschillende low-budget thrillerfilms zoals Vigilante en I. C. U. voordat ze in 2008 haar tv-debuut maakte. Ze speelde in City Homicide als een van de gastrollen en had een boog van twee afleveringen in The Elephant Princess, een tv-serie voor kinderen met Liam Hemsworth in de hoofdrol. Beiden begonnen toen net en het is fascinerend om te zien hoe ze als acteurs zijn gegroeid!

4 Margot Robbie speelde in een soapserie

Kort na haar debuut in soap Neighbours als gastster in juni 2008, hielden de showrunners zo veel van haar dat ze besloten haar als vaste klant te houden. Haar personage, Donna Freedman, is een obsessieve, zelfverzekerde en vurige fan van muzikant Ty Harper. Ze verdiende twee Logie Award-nominaties voor haar vertolking van het personage en verscheen in 353 afleveringen van 2008 tot haar vertrek in 2011.

"Ik wil naar Amerika; het is altijd mijn doel geweest om in Hollywood te werken. Het is de enige fase in mijn leven waar ik absoluut niets heb dat me tegenhoudt", zei de actrice over haar vertrek.

3 Margot Robbie maakte haar Amerikaanse debuut met 'Pan Am'

Margot Robbie maakte haar Amerikaanse debuut als stewardess Laura Cameron in Pan Am. Zoals de titel al doet vermoeden, beschrijft Pan Am het leven van vliegtuigpiloten en stewardessen aan het begin van het commerciële Jet Age in de jaren zestig. Hoewel de show na het eerste seizoen (14 afleveringen) werd geannuleerd, katapulteerde Pan Am Margots carrière als nooit tevoren.

“Zodra het in de lucht kwam, zeiden ze: 'Nee, we hebben niet de beoordelingen gekregen die we willen - laten we een hele nieuwe crew van schrijvers krijgen en het meer als 'Huisvrouwen' maken'” zei de actrice over wat er mis ging met de show. “En je denkt: ‘Wat? Dat is dus niet wat de show zou gaan worden.’ Na de vijfde aflevering zie je deze abrupte inhoudelijke verandering. Als ze schrijvers opnieuw in dienst nemen, gaat het duidelijk niet goed."

2 Margot Robbie speelde Rachel McAdams mee in 'About Time'

In 2013 maakte Margot haar speelfilmdebuut samen met onder meer Rachel McAdams en Domnhall Gleeson in About Time. Het Britse romcom-drama draait om een jonge man die zijn leven wil verbeteren door zijn tijdreizen. De film werd positief onthaald door zowel critici als fans en vergaarde $ 87,1 miljoen van het budget van $ 12 miljoen.

"Wat ik zo leuk vind aan film, is dat iedereen vaak verbinding maakt met iets dat zo anders is, en dingen die je niet kon voorzien toen je de film aan het maken was, dus je maakt het gewoon zo eerlijk mogelijk", haar co-ster Rachel McAdams vertelde Collider over de film. "Ik hou van films waarbij je je een beetje anders voelt als je eruit komt, in tegenstelling tot wanneer je er voor het eerst in gaat, en ik heb het gevoel dat deze dat doet."

1 Wat volgt er voor Margot Robbie?

Dus, wat biedt de toekomst voor de krachtpatser van Hollywood? Margot Robbie is de laatste tijd duidelijk in een stroomversnelling geraakt als actrice, aangezien ze het uithangbord is geworden van superschurk Harley Quinn in DC films vanaf Suicide Squad in 2016. Nu heeft de mede-oprichter van LuckyChap Entertainment een overvloed aan opkomende projecten aan haar horizon, waaronder de live-action bewerking van Barbie, Damien Chazelle's Babylon en Wes Anderson's Asteroid City.

Aanbevolen: