De meest memorabele Influencer Excuses-video's op YouTube

Inhoudsopgave:

De meest memorabele Influencer Excuses-video's op YouTube
De meest memorabele Influencer Excuses-video's op YouTube
Anonim

Verontschuldigingsvideo's kunnen op dit moment net zo goed als een kunstvorm worden beschouwd. Beroemde influencers op YouTube lijken ze links en rechts naar voren te laten komen tot het punt waarop SNL de nieuwe "trend" in een sketch veranderde. Andere YouTubers hebben video's gemaakt over de goede, slechte en lelijke video's die rond het specifieke platform circuleren. Een Youtuber, Andrew Lowe, maakte een komische video met de titel "I Turned Youtuber Excuses Into A Board Game", waarin hij de enorme hoeveelheid excuses aannam en ze op een Guess Who-bord plaatste, aangezien er zoveel zijn om over te praten.

De meeste van deze verontschuldigingsvideo's bevatten dezelfde paar elementen, wat waarschijnlijk de reden is dat ze zijn geëvolueerd naar hun eigen genre op YouTube. De influencer zit meestal op de grond, geen make-up, geen bewerking, en heeft de titel 'Let's Talk'. Sommige influencers zijn erin geslaagd om succesvolle verontschuldigingsvideo's te maken, terwijl anderen … niet zo veel. Hier is een lijst met de meest memorabele video's met verontschuldigingen van influencers die voor altijd zullen worden herinnerd binnen de YouTube-community.

10 The Fine Brothers

De fijne broers
De fijne broers

The Fine Brothers maken sinds 2007 YouTube-video's en maken hun beroemde video's waarin mensen op verschillende dingen reageren. Hun carrière groeide uit tot oprichters van React Media, waar tot op de dag van vandaag nog steeds reactievideo's worden geproduceerd. De controverse begon voor de twee broers toen ze aankondigden dat ze hun 'react'-video's wilden handelsmerken. Het handelsmerk zou een negatieve invloed hebben op iedereen op YouTube die soortgelijke inhoud wil maken, voornamelijk door externe concurrentie uit te schakelen. Dit nieuws werd niet lichtvaardig opgevat op het internet en na grote reacties op hun pogingen maakten ze hun eerste verontschuldigingsvideo. De rest van het internet vatte hun verontschuldiging echter op als een reeks neerbuigende verklaringen waarom mensen hun bedoelingen niet begrepen. Het ontbreken van een legitieme verontschuldiging en de algehele puinhoop van een situatie zorgt ervoor dat deze video zeer gedenkwaardig is.

9 Shane Dawson

"Verantwoordelijkheid nemen" was de video die Shane Dawson uitbracht waarin hij ironisch genoeg geen verantwoordelijkheid toonde voor zijn acties. Tijdens de 20 minuten durende verontschuldigingsvideo sprak hij over zijn eerdere gebruik van het N-woord en het zwarte gezicht in oude sketchvideo's en zei: "Het spijt me dat ik heb toegevoegd aan de normalisatie van blackface of de normalisatie van het zeggen van het N-woord. - Het is geen grappig woord, zeker niet voor een blanke om te zeggen." Het internet had echter een velddag met zijn verontschuldiging, het gevoel dat hij het slachtoffer speelde in plaats van verantwoordelijkheid te nemen. Een tweet luidde: "Shane Dawson plaatste die video terwijl hij zichzelf in de slachtofferstoel plaatste. Ik merkte dat hij bleef zeggen hoe het hele ding HEM liet voelen. schat, dit gaat niet over jou. wat er niet klikt.??? niemand geeft erom dat het geeft je een slecht gevoel. dat is geen verantwoording nemen, verdraai het niet."

8 Tana Mongeau

In 2018 besloot Tana Mongeau om haar eigen evenement genaamd Tanacon te organiseren naar de populaire Vidcon-conventie die elk jaar plaatsvindt. Vanwege grote veiligheidsproblemen, gebrek aan organisatie en planning, veranderde haar conventie in een complete ramp. Er werden meer kaartjes verkocht dan de zaal aankon en mensen stonden urenlang in de hete zon te wachten zonder water of eten. Het was zo'n puinhoop dat veel aanwezigen Tana niet eens te zien kregen of ervaren wat er werd beloofd toen ze de kaartjes kochten. Tana plaatste uiteindelijk een video van een uur lang op ware verontschuldigingsmanier, waar ze op de grond zat, met tranen in de ogen en zonder make-up of bewerking. Fans waren overstuur door de onstuimige verontschuldigingsvideo waarin ze andere mensen de schuld bleef geven en het over zichzelf maakte. Deze video zal memorabel blijven vanwege het feit dat ze erin slaagde om een uur lang "excuses" te bieden en de fans nog steeds teleurgesteld achterliet, met meer dan 39.000 dislikes.

7 Laura Lee

Laura Lee's video is waarschijnlijk de visie die de meeste mensen hebben als ze aan verontschuldigingsvideo's denken. Deze video is een van de meest memorabele verontschuldigingsvideo's op YouTube vanwege de ongelooflijke hoeveelheid dramatische pauzes, snikken en natuurlijk het gebrek aan verantwoordelijkheid. Laura plaatste haar video als reactie op de racistische Twitter-berichten die uit haar verleden aan het licht kwamen en haar fans geloofden geen seconde van de video. Ze kreeg zo'n reactie op deze video dat ze hem verwijderde en besloot er nog een te maken in een poging de zaken weer glad te strijken. Er circuleert nu een overvloed aan memes en parodieën op Twitter en YouTube over haar dramatische verontschuldigingsvideo.

6 James Charles

Helaas hebben veel influencers tegenwoordig meerdere verontschuldigingsvideo's, en beauty-influencer James Charles is geen uitzondering. In 2019, na zijn vete met collega-beïnvloeder van schoonheid, Tati Westbrook, plaatste hij zijn eerste verontschuldigingsvideo die niet erg goed werd ontvangen door het publiek. Dit leidt ons naar zijn nieuwste verontschuldigingsvideo die niet goed werd ontvangen door zijn fans, waarschijnlijk meer dan zijn eerste. Dit jaar werd James beschuldigd van ongepast gedrag en wangedrag online met minderjarigen. James plaatste nog een verontschuldigingsvideo met de titel "An Open Conversation", waarin hij deze beschuldigingen aan de orde stelde terwijl hij zich met hem klaarmaakte voor de dag. Fans waren ontsteld dat hij zulke ernstige beschuldigingen aan de kaak stelde terwijl hij zei: "Voor de video van vandaag wil ik me om een paar verschillende redenen echt samen voorbereiden - een, omdat ik het doen van make-up zo, zo erg mis, en ik wil echt een mooie look doen voor de video van vandaag." Mensen hadden een velddag op Twitter en plaatsten meme na meme over de absurditeit van de hele situatie.

5 Logan Paul

Logan Paul's korte verontschuldigingsvideo is de kortste op de lijst met maar liefst 1 minuut en 45 seconden. Logan kreeg veel kritiek op het uploaden van een video met een lijk in het Aokigahara-bos, ook wel bekend als 'zelfmoordbos' in Japan. Logan begint zijn verontschuldigingsvideo door te zeggen: "Ik heb een ernstige en voortdurende beoordelingsfout gemaakt en ik verwacht niet dat ik vergeven wordt. Ik ben hier gewoon om mijn excuses aan te bieden." Hij bleef zijn fouten aan de kaak stellen in de nu verwijderde video, maar mensen waren ontevreden over hoe kort de verontschuldiging was. Mensen ontvingen de video als oneerlijk en egoïstisch door alle vakjes voor verontschuldigingvideo's aan te vinken. Gezien de ernst van de kwestie en de kortheid van zijn verontschuldiging, zal deze video buitengewoon gedenkwaardig blijven.

4 Jeffree Star

De schoonheidswereld lijkt de meeste drama en schandalige vetes op YouTube te herbergen. Vorig jaar uploadde de alom bekende beauty-beïnvloeder, Jeffree Star, een verontschuldigingsvideo met de titel "Doing What's Right" waarin hij zijn drama met Tati Westbrook en James Charles toesprak. Gedurende de hele video probeerde Jeffree de hoofdweg te nemen en zei: "Ik zal niemand ontmaskeren. Voor iedereen die zegt dat Jeffree met de bonnetjes zal komen en dat we ons allemaal moeten voorbereiden om te vergeven, dat is het tegenovergestelde van wie ik ben.." Het probleem dat veel mensen uit deze verontschuldigingsvideo haalden, was hoe hij de video afrondde door mensen te vragen zich te concentreren op de Black Lives Matter-beweging nadat ze hadden gezegd: "Als je accepteert dat jij het probleem bent, kun je een deel van de oplossing zijn."

3 Olivia Jade

In 2019 plaatste Olivia een korte verontschuldigingsvideo waarin ze zich verontschuldigde omdat ze ondankbaar was voor haar voorrecht om hoger onderwijs te volgen. Gezien het leven dat ze leidt en de kansen die ze krijgt, waren haar fans erg van streek toen ze in een van haar dagelijkse vlogs zei dat ze liever zou feesten dan naar de universiteit gaan. Haar verontschuldigingsvideo zelf is niet zo memorabel als het schandaal dat kort daarna volgde, waardoor alles wat ze voor en tijdens die video zei nog erger werd. Er gaan een paar maanden voorbij toen het nieuws naar buiten kwam over haar moeder, Lori Loughlin, die betrokken was bij het 2019 College Admissions-schandaal. Het is geen wonder dat de reacties op Olivia's verontschuldigingsvideo uitgeschakeld blijven vanwege de ironie van de hele situatie.

2 Jaclyn Hill

Een andere verontschuldigingsvideo van beauty influencers voor de boeken is de video van Jaclyn Hill met de titel 'My Lipsticks'. In 2019 lanceerde Jaclyn haar lippenstiftlijn die allesbehalve soepel verliep. Talloze fans die de lipsticks kochten, waren teleurgesteld over de kwaliteit en plaatsten foto's van de lipsticks op sociale media met knobbels en haren over het hele product. Jaclyn uploadde vervolgens een nogal verhitte verontschuldigingsvideo waarin ze reageerde op al haar lippenstiftopmerkingen. Ze probeerde de oorzaak van veel van de problemen aan te pakken en verontschuldigde zich voor de uitkomst, maar fans vonden haar houding een beetje agressief. Jaclyn maakte zelfs nog een video over de hele situatie, met verontschuldigingen en al, en verklaarde hoe moeilijk het voor haar was omdat ze "volledig faalde."

1 Pewdie Pie

In 2017 plaatste Felix Kjellberg, bekend als zijn schermnaam Pewdie Pie op YouTube, zijn eerste verontschuldigingsvideo waarin hij zijn spijt betuigde voor het gebruik van het n-woord in een eerdere livestream. Die specifieke video werd eigenlijk beschouwd als een van de goede verontschuldigingsvideo's in de beruchte youtube-apology hall of fame. Zijn nieuwste verontschuldigingsvideo leek de dramatiek behoorlijk te versterken in echte verontschuldigingsvideomode. Nogmaals, nog een video met onbewerkte, ongesneden beelden en overblijfselen van tranen waarin hij zijn fans verontschuldigt omdat ze eerder beweerden dat ze geen vrienden waren. Felix' video kwam nog steeds als oprecht over voor zijn fans en werd beschouwd als een andere succesvolle verontschuldigingsvideo. Deze video verschilt echter van de andere op internet omdat hij ingaat op de dynamiek tussen influencer en fan en de relatie die de twee met elkaar hebben.

Aanbevolen: