De 10 meest teleurstellende SNL-hosts (en 5 meest memorabele)

Inhoudsopgave:

De 10 meest teleurstellende SNL-hosts (en 5 meest memorabele)
De 10 meest teleurstellende SNL-hosts (en 5 meest memorabele)
Anonim

In de wereld van de nachtelijke komedie blijft één ensembleshow aan de top. Het is duidelijk dat we het hebben over "Saturday Night Live" (SNL), een show die al sinds 1975 in de lucht is. In de loop der jaren heeft SNL maar liefst 270 Emmy-nominaties en 67 Emmy Awards ontvangen. Bovendien is de show ook twee keer onderscheiden met de George Foster Peabody Award.

Het geheim van het succes van SNL is ongetwijfeld de getalenteerde groep castleden. Enkele van de meest bekende SNL-alums zijn Seth Meyers, Tina Fey, Jason Sudeikis, Andy Samberg, Kristen Wiig, Amy Poehler, Chris Parnell, Maya Rudolph, Tracy Morgan, Jimmy Fallon, Adam Sandler, Will Ferrell, David Spade, Chris Rock, Julia Louis-Dreyfus en Bill Murray.

Naast de castleden staat SNL er ook om bekend dat ze elke keer een andere gastgastheer heeft. Helaas komt het echter niet altijd goed uit. Hier is zelfs een blik op 10 van de meest teleurstellende SNL-hosts door de jaren heen, samen met vijf die absoluut memorabel zijn:

15 Teleurstellend: kijken naar Charles Barkley Host kan je doen huiveren

Natuurlijk, Charles Barkley was leuk om naar te kijken op het basketbalveld toen hij in de NBA speelde. Als het echter gaat om het uitvoeren van komedie voor een live publiek, zouden sommigen beweren dat Barkley tekortschiet. Critici zeggen dat Barkley soms eentonig kan klinken. En dus lach je echt niet veel. Ondertussen weten we niet zeker hoe hij uiteindelijk vier keer SNL heeft gehost.

14 Teleurstellend: Verrassend genoeg viel de prestatie van Nancy Kerrigan plat

Net als Charles Barkley is Nancy Kerrigan een bekende professionele atleet, zelfs gevierd. En hoewel ze misschien ongelooflijk is om naar te kijken op het ijs, lijkt het erop dat ze minder getalenteerd is als het gaat om het leveren van komedie. Het was lang geleden in 1994 toen Kerrigan als gastgastheer op SNL diende. Maar tot op de dag van vandaag kunnen mensen zich nog herinneren hoeveel een flop haar show was.

13 Memorabel: Scarlett Johansson aarzelde nooit om zichzelf voor de gek te houden

Vandaag lijkt het alsof Scarlett Johansson overal is. Op SNL heeft Johansson zes keer als gastheer gediend. In het verleden stak ze zelfs de draak met het feit dat Black Widow nog een solofilm moest krijgen. Enkele jaren later besloot Marvel echter dat het tijd was om een "Black Widow"-film te maken. Ik denk dat ze daar geen grapjes meer over kan maken.

12 Teleurstellend: Justin Bieber kan zingen, maar hij kan geen komedie doen

Ja, Justin Bieber is een beetje een muzieksensatie. Hij is echter niet leuk om in de buurt te zijn op SNL. Bill Hader van SNL herinnerde zich dat het personeel van Bieber de cast en crew lastig viel. Hij vertelde Howard Stern: Hij had een man met een stuk pizza, een man met een cola light. Je gaat over het podium en je probeert door al deze mensen heen te vechten om je aan te kleden.”

11 Teleurstellend: Lindsay Lohan die de hele tijd worstelde, maakte haar moeilijk om naar te kijken

Lindsay Lohan was misschien een behoorlijk indrukwekkende kinderactrice. Maar ze worstelde nog steeds als een SNL-host. Een recensie van The Huffington Post merkte op dat Lohan "niet klaar was". Het verklaarde ook: "Het was duidelijk dat de cast en de schrijvers haar niet echt vertrouwden (en waarom zouden ze?) omdat ze haar in vrijwel elke sketch degradeerden naar back-up."

10 Memorabel: Melissa McCarthy maakte iedereen aan het lachen elke keer dat ze gastheer was

Melissa McCarthy is een van de beste komieken van vandaag. En elke keer dat ze het SNL-podium betrad, liet ze zien hoe briljant hilarisch ze kon zijn. In 2017 presenteerde McCarthy de show voor de vijfde keer en kreeg opnieuw lovende recensies. Sterker nog, ze speelde de rol van de voormalige perssecretaris van het Witte Huis op een slimme manier.

9 Teleurstellend: Paris Hilton is een van de slechtste SNL-hosts ooit

Enkele jaren geleden was Paris Hilton een realityster die werd getikt om een SNL-host te worden. Dit bleek echter een heel slechte beslissing te zijn. Zoals Fey tegen Howard Stern had gezegd: 'De mensen bij 'SNL' zeiden: 'Misschien wordt ze leuk, misschien neemt ze zichzelf niet zo serieus.' Ze neemt zichzelf zo serieus!” Ze zei ook dat Hilton "ongelooflijk dom is en zo trots op hoe dom ze is."

8 Teleurstellend: Paula Abdul was duidelijk niet blij met haar hostingstint

Paula Abdul is misschien een getalenteerde zangeres en danseres, maar ze worstelt als het gaat om sketchcomedy. Herinnerend aan Abdul's tijd als gastheer, vertelde Fey aan Playboy magazine dat de voormalige "American Idol" -rechter "rampzalig was … in de manier waarop ze over het algemeen lijkt te zijn" en "vreselijk". Ze merkte ook op dat Abdul eruitzag alsof ze het niet naar haar zin had tijdens de show.

7 Memorabel: Steve Martin is lid van de "Five Timers Club" omdat hij zo goed is

Steve Martin is een acteur die de eer heeft gehad om SNL 15 keer te hosten. Zijn eerste hosting was lang geleden in 1976. Sindsdien is hij naar verluidt verschenen in maar liefst 27 eenmalige schetsen op de show. Enkele van zijn meest memorabele rollen zijn een zingende en dansende koning Tut en een middeleeuwse kapper.

6 Teleurstellend: Steven Seagal zag er heel arrogant uit

Steven Seagal presenteerde SNL in 1991. Tijdens een optreden in 2009 op de 'Tonight Show', herinnerde voormalig castlid Tim Meadows zich: Het grootste probleem met Steven Seagal was dat hij klaagde over grappen die hij niet snapte, dus het was alsof je iets in het Duits niet aan iemand kunt uitleggen als ze geen Duits spreken. Hij was gewoon niet grappig en hij was erg kritisch over de cast en de schrijvers.”

5 Teleurstellend: de Jamaicaanse indruk van Adrien Brody was echt flauw

Natuurlijk, Adrien Brody is een ervaren en gerespecteerde acteur. Dat maakt hem echter niet noodzakelijk een ideale SNL-host. In feite werd zijn stint op de late-night show als een mislukking beschouwd. Toen hij de show in 2003 presenteerde, volgde Brody zijn regels niet en improviseerde hij in plaats daarvan. Dit viel naar verluidt niet goed bij SNL-maker Lorne Michaels.

4 Memorabel: Justin Timberlake is een natuurlijke komiek

In 2013 presenteerde zanger Justin Timberlake voor de vijfde keer SNL en liet hij zien dat hij thuishoort in late night comedy. Om te beginnen begon hij de avond met een impressie van Elton John en leverde hij zelfs een parodie op "Candle in the Wind". En later die avond hernam hij ook zijn rol in de beroemde Omeletteville-schets.

3 Teleurstellend: januari Jones had geen energie en mensen klaagden dat ze saai was

January Jones heeft misschien indruk gemaakt op critici in haar optreden in het tv-programma 'Mad Men', maar velen zijn het erover eens dat ze niet geschikt is voor sketchcomedy. Sommigen hebben zelfs beweerd dat ze mogelijk de slechtste SNL-host ooit was. Sommigen beweerden dat Jones niet voorbereid leek om de show te doen. Op een gegeven moment werd ze zelfs betrapt op de vraag: "Welke camera?"

2 Teleurstellend: Chevy Chase was niet aardig op de set

Acteur Chevy Chase ontwikkelde al snel de reputatie moeilijk te zijn toen hij SNL presenteerde. Zoals de schrijvers Doug Hill en Jeff Weingrad in hun boek beweerden: Hij was ook een venijnig effectieve neergeslagen artiest, het soort dat het enige kon vinden waar iemand gevoelig voor was - misschien een puistje op de neus - en er dan grapjes over maakte, genadeloos.”

1 Memorabel: Alec Baldwin is bijna een gewoon castlid

Vandaag kan niemand ontkennen dat Alec Baldwin misschien wel de meest memorabele gastgastheer op SNL aller tijden is. Sterker nog, hij is al snel een SNL-favoriet geworden sinds hij de show voor het eerst presenteerde in 1990. In de loop der jaren is Baldwin bekend geworden door schetsen als 'Schweddy Balls' en 'Canteen Boy'. Tegelijkertijd kan niemand ontkennen dat Baldwin ongelooflijk goed werk levert door zich voor te doen als de president van de Verenigde Staten.

Aanbevolen: