Jennifer Lopez' meest memorabele rollen (behalve 'Hustlers')

Inhoudsopgave:

Jennifer Lopez' meest memorabele rollen (behalve 'Hustlers')
Jennifer Lopez' meest memorabele rollen (behalve 'Hustlers')
Anonim

Muzikant en actrice Jennifer Lopez werd eind jaren 90 beroemd en sindsdien is ze een vaste waarde in zowel de muziek- als de filmindustrie. Door de jaren heen speelde Jennifer Lopez in nogal wat blockbusters en recentelijk werd ze geprezen voor haar rol in het misdaaddrama Hustlers uit 2019. Hoewel het niet te ontkennen is dat Jennifer Lopez' optreden in de film absoluut perfect is, weten degenen die de carrière van de ster hebben gevolgd al dat J-Lo ons tal van gedenkwaardige rollen heeft gegeven.

De lijst van vandaag werpt een blik op enkele van Jennifer Lopez' meest memorabele personages, van de iconische muzikant Selena Quintanilla-Pérez, over een felle U. S. Marshal tot een zeer getalenteerde weddingplanner - blijf scrollen om erachter te komen welke van de sterren rollen hebben de doorslag gemaakt!

10 Selena Quintanilla-Pérez In 'Selena'

Jennifer Lopez in Selena
Jennifer Lopez in Selena

De aftrap is Jennifer Lopez als Selena Quintanilla-Pérez in het biografische muziekdrama Selena uit 1997. Dit was de doorbraakrol van Jennifer Lopez en het blijft zeker een van haar meest memorabele rollen. Naast Jennifer Lopez zijn in de film ook Edward James Olmos, Jon Seda, Constance Marie, Jacob Vargas, Lupe Ontiveros en Jackie Guerra te zien. Momenteel heeft Selena een beoordeling van 6,8 op IMDb.

9 Holly In 'Wat te verwachten als je in verwachting bent'

Jennifer Lopez in Wat te verwachten als je in verwachting bent
Jennifer Lopez in Wat te verwachten als je in verwachting bent

De volgende op de lijst is de romantische komedie uit 2012 What to Expect When You're Expecting, waarin Jennifer Lopez Holly Castillo speelt, een vrouw die een baby adopteert nadat ze moeite had om zwanger te worden. Naast Jennifer Lopez zijn er in de film ook de hoofdrollen voor Cameron Diaz, Elizabeth Banks, Chace Crawford, Brooklyn Decker, Anna Kendrick, Matthew Morrison, Dennis Quaid, Chris Rock en Rodrigo Santoro. Momenteel heeft What to Expect When You're Expecting een beoordeling van 5,7 op IMDb.

8 Catherine Deane In 'The Cell'

Jennifer Lopez in The Cell
Jennifer Lopez in The Cell

Laten we verder gaan met Jennifer Lopez als Dr. Catherine Deane in de 2000 sci-fi psychologische thriller The Cell, die sindsdien een cultklassieker is geworden.

In de film - die gaat over nieuwe experimentele technologie die in de geest van een comateuze seriemoordenaar komt - spelen ook Vince Vaughn, Vincent D'Onofrio, Marianne Jean-Baptiste, Jake Weber en Dylan Baker. Momenteel heeft The Cell een beoordeling van 6,4 op IMDb.

7 Mary Fiore In 'The Wedding Planner'

Jennifer Lopez in The Wedding Planner
Jennifer Lopez in The Wedding Planner

Een andere van Jennifer Lopez' meest iconische rollen is haar vertolking van weddingplanner Mary Fiore in de romantische komedie The Wedding Planner uit 2001. De film - die het verhaal vertelt van een weddingplanner die verliefd wordt op de bruidegom - speelt ook met Matthew McConaughey, Bridgette Wilson-Sampras, Justin Chambers en Alex Rocco, en heeft momenteel een beoordeling van 5,3 op IMDb.

6 Karen Sisco In 'Out Of Sight'

Jennifer Lopez in Uit het zicht
Jennifer Lopez in Uit het zicht

Volgende op de lijst is Jennifer Lopez als US Marshal Karen Sisco in de misdaadkomedie Out of Sight uit 1998. De film - die is gebaseerd op de gelijknamige roman uit 1996 van Elmore Leonard - heeft ook hoofdrollen voor George Clooney, Ving Rhames, Don Cheadle, Steve Zahn, Dennis Farina en Albert Brooks. Op dit moment heeft Out of Sight een 7,0 rating op IMDb.

5 Marisa Ventura In 'Maid In Manhattan'

Jennifer Lopez in Maid In Manhattan
Jennifer Lopez in Maid In Manhattan

Laten we verder gaan met het romantische komediedrama Maid in Manhattan uit 2002, waarin Jennifer Lopez de alleenstaande moeder en meid Marisa Ventura speelt. De film - die het verhaal vertelt van een senatorskandidaat die verliefd wordt op de hotelmeid - heeft ook hoofdrollen voor Ralph Fiennes, Natasha Richardson, Stanley Tucci en Bob Hoskins. Momenteel heeft Maid in Manhattan een beoordeling van 5,3 op IMDb.

4 Maya DaVilla/ Maria Vargas in 'Tweede bedrijf'

Jennifer Lopez in tweede bedrijf
Jennifer Lopez in tweede bedrijf

Volgende op de lijst is Jennifer Lopez als Maya DaVilla/ Maria Vargas in de romantische komedie Second Act uit 2018.

In de film - die het verhaal vertelt van een vrouw van in de veertig die een zakelijke carrière nastreeft - spelen ook Leah Remini, Vanessa Hudgens, Treat Williams en Milo Ventimiglia mee. Momenteel heeft Second Act een beoordeling van 5,8 op IMDb.

3 Paulina In 'Zullen we dansen?'

Jennifer Lopez in zullen we dansen
Jennifer Lopez in zullen we dansen

Volgende op de lijst is het romantische komedie-drama uit 2004 Shall We Dance? waarin Jennifer Lopez dansleraar Paulina speelt. De film - die het verhaal vertelt van een overwerkte boedeladvocaat - heeft ook sterren van Richard Gere, Susan Sarandon, Stanley Tucci, Lisa Ann W alter, Richard Jenkins, Bobby Cannavale, Omar Miller, Mýa Harrison, Ja Rule en Nick Cannon. Momenteel zullen we dansen? heeft een 6,1 beoordeling op IMDb.

2 Zoe In 'The Back-Up Plan'

Jennifer Lopez in het back-upplan
Jennifer Lopez in het back-upplan

Een andere van Jennifer Lopez' meest memorabele rollen is haar vertolking van Zoe in de romantische komedie uit 2010 The Back-up Plan. In de film - die het verhaal vertelt van een vrouw die een tweeling verwekte door kunstmatige inseminatie, totdat ze later de man van haar dromen ontmoette - spelen ook Alex O'Loughlin, Eric Christian Olsen, Anthony Anderson en Linda Lavin mee. Momenteel heeft The Back-up Plan een beoordeling van 5,4 op IMDb.

1 Claire Peterson In 'The Boy Next Door'

Jennifer Lopez in The Boy Next Door
Jennifer Lopez in The Boy Next Door

Om de lijst af te ronden is de psychologische thriller uit 2015 The Boy Next Door waarin Jennifer Lopez Claire Peterson speelt. In de film - die het verhaal vertelt van een vrouw die betrokken raakt bij haar jongere buurman die een gevaarlijke obsessie met haar ontwikkelt - spelen ook Ryan Guzman, John Corbett, Ian Nelson en Kristin Chenoweth in de hoofdrol. Momenteel heeft The Boy Next Door een beoordeling van 4,7 op IMDb.

Aanbevolen: