Zijn Eddie Murphy, Beyonce en de rest van de 'Dreamgirls'-cast nog steeds vrienden?

Inhoudsopgave:

Zijn Eddie Murphy, Beyonce en de rest van de 'Dreamgirls'-cast nog steeds vrienden?
Zijn Eddie Murphy, Beyonce en de rest van de 'Dreamgirls'-cast nog steeds vrienden?
Anonim

Respect is een nieuw uitgebrachte biopic die het verhaal vertelt van Aretha Franklin's leven en carrière. Het krachtpatsericoon wordt fenomenaal gespeeld door Jennifer Hudson, die beroemd werd na deelname aan seizoen 3 van American Idol, maar megaberoemd werd nadat hij in de film van 2006 speelde Dreamgirlsnaast Beyonce, Jamie Foxx en Eddie Murphy Met al het geroezemoes over Respect, velen zijn terugkijkend op Jennifer Hudson's eerste hitfilm en als zodanig beleeft Dreamgirls een beetje een nostalgisch moment in het nieuws.

Het is moeilijk te geloven, maar het werd 15 jaar geleden uitgebracht en de castleden zijn allemaal verder gegaan, en velen hebben zelfs nog groter succes ervaren dan de film (we kijken naar jou, Beyonce!). We wilden zien hoeveel er de afgelopen 15 jaar is veranderd tussen de sterren van deze hitfilm. Dit is wat we weten over de vriendschappen van Eddie Murphy, Beyonce, Jennifer Hudson en de rest van de Dreamgirls-cast.

7 Jennifer Hudson en Beyonce

In 2016 heeft Jennifer Hudson bevestigd dat ze nog steeds goede vrienden is met Queen Bey zelf. In die tijd zei ze tegen E!: "Ik ben net twee keer naar een concert van Beyoncé geweest. Ze weet elke keer wanneer ik kom!"

Ze voegde eraan toe dat ze elkaar onlangs ook hadden gezien bij de CFDA Awards omdat Beyonce daar werd geëerd en Jennifer Hudson daar optrad. Ze hadden vooraf een sms gestuurd om plannen te maken om elkaar te ontmoeten. Stel je voor dat je het nummer van Beyoncé in je telefoon hebt!

6 Beyonce en Jamie Foxx

Jamie Foxx was bevriend met Beyonce en haar man Jay-Z voordat ze Dreamgirls gingen filmen, dus het is geen verrassing dat ze nog lang na elkaar in de buurt zijn gebleven. Je zou denken dat het feit dat hij al vrienden was hem meer op zijn gemak zou hebben gesteld in de scènes waarin de personages van hem en Beyonce kusten, maar blijkbaar was dat niet het geval. Jamie Foxx meldt dat hij extreem nerveus was om de scène te filmen en zei later zelfs dat hij er een hekel aan had om het te doen omdat hij zo nerveus was! Hij verontschuldigde zich zelfs gekscherend tegenover Jay-Z voor het "een beetje te lang staren" naar zijn vrouw.

5 Jamie Foxx en Eddie Murphy

Fans waren opgetogen toen Eddie Murphy vorig jaar terugkeerde naar stand-up. Zijn vriend Jamie Foxx had een wijs, zij het een beetje onorthodox, advies. Naar verluidt vertelde hij Eddie dat hij zijn huis moest opknappen. "'Je huis is te perfect. Je hebt de kaarsen geparfumeerd en zo.' Ik zei: "Eddie, ik heb s in mijn huis dat niet expres werkt, dus ik blijf grappig." Ik heb dit kleine tapijt in de keuken dat een beetje gegolfd is. En ik heb een badkamer waar je draai de kraan open en hij spuit eruit. Mijn dochter zegt: 'Waarom repareer je dat niet?''" Daar heb je het, mensen - de sleutel tot komedie!

4 Beyonce en Sheryl Lee Ralph

Sheryl Lee Ralph zat niet in de filmversie, maar was de oorsprong van Beyonce's rol op Broadway. Dus niet helemaal costars - eigenlijk iets intiemer! Omdat beide acteurs dezelfde rol speelden, delen ze een intiem begrip om in het hoofd van hetzelfde personage te komen, en de twee zijn vrienden voor het leven na zo'n hechte ervaring. Beyoncé zei naar verluidt tegen Sheryl Lee Ralph: "Ik moet je gewoon bedanken voor alles wat je voor ons allemaal hebt gedaan, meisjes om achter je te komen."

3 Jamie Foxx en Jennifer Hudson

Bijna tien jaar na het maken van Dreamgirls vierde Jamie Foxx zijn 48e verjaardag met een heel speciale verrassing. Buiten het medeweten van hem, werd Jennifer Hudson getikt om hem een serenade te geven op een verrassingsverjaardagsfeestje dat zijn vrienden voor hem gaven in Le Bilboquet, een restaurant in New York City. Zijn voormalige costar riep "And I Am Telling You" uit, waarvan de aanwezigen het er allemaal over eens waren dat dit het beste moment van het feest was. Ze zijn elkaar ook tegengekomen op WGNTV, waar Jamie Foxx liefdevol met Jennifer sprak en de toon duidelijk maakte dat ze inderdaad gewoon twee oude vrienden waren die bijpraten.

2

1 Jennifer Hudson en Eddie Murphy

Vrienden zijn misschien lastig, maar we weten dat Jennifer Hudson Eddie Murphy absoluut bewondert, hoewel ze misschien geen contact meer hebben. Tijdens een van haar vele interviews rond de release van Respect, legde ze uit dat ze nog één grote carrièrestap te maken heeft: ze wil heel graag schitteren in een live action Disney-film. Onder verwijzing naar Eddie Murphy's carrière en die van andere costars, zei ze: "[Hij] heeft alles gedaan. Waar is mijn Disney-rol?" Ze heeft zelfs de details uitgewerkt en weet welke rol ze zou willen spelen: Calliope in Hercules. Ze legde uit dat ze de rol eerder op een Disney-cruiseschip had gespeeld en voelde zich meer dan klaar om het personage opnieuw op het podium aan te pakken. Misschien zou dit betekenen dat haar Dreamgirls-cast naar buiten komt om haar te steunen… hoe dan ook, we hopen dat het gaat gebeuren!

Aanbevolen: