Justine Skye gaf haar split met Travis Scott de schuld van voormalig BFF Kylie Jenner, maar zijn ze nog steeds vrienden?

Inhoudsopgave:

Justine Skye gaf haar split met Travis Scott de schuld van voormalig BFF Kylie Jenner, maar zijn ze nog steeds vrienden?
Justine Skye gaf haar split met Travis Scott de schuld van voormalig BFF Kylie Jenner, maar zijn ze nog steeds vrienden?
Anonim

Naast haar muziekcarrière maakte Justine Skye al snel naam als een van Kylie Jenners beste vrienden, die vaak over de sociale mediapagina's van de tv-ster werd gepleisterd in wat Jenners manier leek om fans gewoon te laten zien hoe hecht de voormalige besties waren. Ze genoten van logeerpartijtjes, gingen op vakantie samen met hun wederzijdse vrienden en Jenner maakte zelfs een gast cameo in Skye's videoclip voor haar 2014-nummer I'm Yours.

Maar in 2017 begon hun vriendschap uit elkaar te vallen toen het nieuws bekend werd dat Jenner met rapper Travis Scott was gaan daten. De reden waarom dit zo'n controverse had veroorzaakt, was omdat Justine een relatie had met de Sicko Mode-hitmaker vlak voordat hij met Jenner in contact kwam, wat betekent dat hij haar dumpte voor de make-upmagnaat en vervolgens een breuk veroorzaakte tussen de voormalige vrienden.

Skye, die is getekend bij Roc Nation en Republic Records, heeft in interviews benadrukt dat ze geen slechte gevoelens heeft over de manier waarop de dingen zijn verlopen. Ze is verder gegaan met haar leven en geeft toe dat ze niet langer close is met Kylie omdat ze gewoon uit elkaar zijn gegroeid, maar toch is ze nog steeds close met de zus van de make-upmagnaat, Kendall Jenner.

Dat klopt - hoewel Skye en Jenner hun vriendschap lijken te hebben beëindigd, is Kendall de R&B-zanger zeer blijven steunen en op goede voet blijven. Maar wat v alt er nog meer te weten over de soulvolle R&B-zangeres en haar vroegere nauwe banden met Kylie Jenner? Hier is alles wat je moet weten.

Wie is Justine Skye?

justine skye
justine skye

Justine Skye is een 24-jarige singer-songwriter uit Brooklyn, New York, die snel de aandacht trok van executives bij Atlantic Records nadat een aantal van haar liedjes, gepost op Tumblr, miljoenen luisteraars hadden gekregen op de social media platform.

Tegen 2016 verliet ze Atlantic om een nieuwe deal te tekenen met Roc Nation en Republic Records, waar ze in januari 2018 haar debuutalbum, Ultraviolet, zou uitbrengen, met de singles U Don't Know, Back for More, en het altijd zo pakkende Don't Think About It.

Ze bracht haar tweede project, Bare with Me (The Album) uit in juni 2020.

Hoewel ze nog geen mainstream hit heeft gevonden, heeft Skye met enkele van de grootste artiesten en producers in de industrie gewerkt, variërend van DJ Mustard, terwijl ze ook met Tyga heeft gewerkt aan haar 2014-nummer Collide.

tyga justine skye video
tyga justine skye video

Met een bloeiende muziekcarrière merkte Justine al snel dat ze bevriend raakte met Kylie en Jordyn Woods toen ze naar Los Angeles verhuisde om haar aandacht volledig op haar muziekcarrière te richten.

Het was zeldzaam om haar destijds niet te zien op foto's die op Jenner's Instagram-pagina waren gepost. Justine was een van de beste vrienden van de lipkit-mogul, die destijds ook een hechte band had met Jordyn Woods.

Interessant genoeg zijn beide vrouwen niet langer bevriend met de schoonheidsgoeroe, die sindsdien verder is gegaan met haar nieuwe bestie, Anastasia Karanikolaou.

Heeft Justine Skye ruzie met Kylie Jenner?

Kylie Jenner Justine Skye Feud
Kylie Jenner Justine Skye Feud

Hoewel ze niet meer als vrienden worden beschouwd, heeft Justine geen ruzie meer met Kylie.

De R&B-zangeres ging zitten voor een interview met The Breakfast Club in november 2018, waar een van de presentatoren geruchten naar voren had gebracht dat ze met rapper Travis Scott was uitgegaan voordat hij met Jenner omging.

Er werd ook beweerd dat Scott uiteindelijk stopte met Skye, zodat hij in plaats daarvan een relatie kon nastreven met de realityster, met wie hij in februari 2018 een kind zou verwelkomen - Stormi Webster -.

Skye maakt er geen geheim van dat ze gekwetst was door de onthulling dat haar toenmalige vriend haar had gedumpt voor iemand die ze ooit als een van haar beste vrienden beschouwde, maar ze verzekerde fans dat, hoewel het even duurde voordat ze over het verdriet is ze verder gegaan.

“Ik bedoel, we waren vrienden zoals vroeger. Ik bedoel, zoals, dit is ongeveer vier jaar geleden denk ik en toen waren we niet, 'legde de zangeres uit.

“Er zijn dingen gebeurd, weet je? We spreken - ik bedoel, we zijn niet zo close als we ooit waren en dat is waarschijnlijk duidelijk voor de rest van de wereld. Er is letterlijk geen rundvlees. Je groeit op en gaat gewoon andere wegen in.”

Skye, die ooit te zien was in tal van advertentiecampagnes voor Jenner's Kylie Cosmetics-merk, staat nog steeds bekend als goede vrienden met Kendall Jenner, met wie ze vaak wordt gezien in Los Angeles.

Ze is ook goede vrienden met Bella Hadid, Gigi Hadid en Hailey Bieber, dus het is logisch waarom ze contact blijft houden met Kendall, aangezien ze dezelfde vriendenkring delen en nooit hebben gestoken elkaar achterin over een andere man.

Aanbevolen: