Zijn Beyoncé en Gwyneth P altrow vandaag nog steeds vrienden?

Inhoudsopgave:

Zijn Beyoncé en Gwyneth P altrow vandaag nog steeds vrienden?
Zijn Beyoncé en Gwyneth P altrow vandaag nog steeds vrienden?
Anonim

Op het niveau van bekendheid dat Beyoncé heeft bereikt, is het logisch dat haar vriendenkring opzettelijk heel klein wordt gehouden. Ze is lang privé geweest over haar persoonlijke leven, tot het punt waarop fans zich afvroegen over haar schijnbaar vreemde gewoonte om met Blue te pronken, maar niet met haar tweeling.

Maar het blijkt dat Bey veel beroemde vrienden heeft met wie ze deelt. Een van hen die in het begin veel publiciteit kreeg, was met Gwyneth P altrow.

Hoewel Beyoncé niet veel sprak over hun geruchten over vriendschap, vertelde Gwyneth hoe haar vriend echt thuis is, en gaf ze veel details over de tijd die ze samen doorbrachten.

Toch ondanks haar enthousiasme om BFF's te zijn met Bey, stopte Gwyneth schijnbaar met het bespreken van haar beroemde vriend in interviews.

Na een paar jaar waarin geen van de twee sterren de ander noemde, vragen fans zich af wat er in de loop van de tijd met de vriendschap van Bey en Gwyneth is gebeurd.

Zijn Gwyneth en Beyoncé nog steeds vrienden, of dreef een ruzie hen - en hun families - uit elkaar?

Gwyneth en Beyoncé waren vrienden toen Blue een baby was

Jaren geleden, toen Beyoncé en Jay-Z hun eerste kind verwelkomden, was Gwyneth P altrow klaarblijkelijk aanwezig met babycadeaus en voorschoolse aanbevelingen.

In 2018 meldde Romper dat Blue Ivy op aanbeveling van Gwyneth P altrow naar een privéschool ging voor de elite van Hollywood.

Hoewel de kinderen van Gwyneth iets ouder zijn dan Blue, is het mogelijk dat ze de school heeft aanbevolen omdat haar kinderen ook naar school gingen.

Gwyneth vertelde ook hoe ze een band had opgebouwd met de kinderen van Beyoncé, en haar kinderen kregen ook een band met Bey en Jay.

De kinderen van Martin en Carter waren ooit vriendelijk

In interviews heeft Gwyneth het feit besproken dat een van haar zonen Jay-Z Uncle Jay heette, en dat ze het huis van de Carters meerdere keren had bezocht.

Dochter Apple bewonderde Beyoncé en wilde zingen zoals zij, en Gwyneth bracht ook veel tijd door met Blue Ivy, merkte ze op in interviews.

In feite brachten de families allemaal tijd samen door, vooral toen Gwyneth nog getrouwd was met Chris Martin; het gerucht gaat dat de twee koppels soms dubbele dates hebben gehad.

Jay-Z rapte zelfs een regel over Gwyneth en Chris in 2006.

Die intimiteit leidde echter tot geruchten over de relatie van Bey en Gwyn - vooral toen hun vriendschap enigszins leek te temperen, en ze allebei niet meer over elkaar spraken in interviews.

Was er ruzie tussen Bey en Gwyn?

Na een misplaatste grap op een podcast begon het gerucht de ronde te doen dat Gwyneth P altrow en Beyoncé ruzie hadden gehad. De reden? Amber Rose suggereerde dat Gwyneth Beyoncé's "Becky with the good hair" was.

Het overweldigende gerucht kreeg meer grip op sociale media, zozeer zelfs dat Amber Rose formeel haar opmerking herriep en erop wees dat het helemaal een grap was.

Van haar kant was P altrow niet tevreden om het gerucht gewoon te laten verdwijnen; haar vertegenwoordiger bevestigde in 2018 dat het gerucht "compleet absurd en 100 procent vals" was, volgens People.

Bovendien, zo legden mensen uit, Gwyneth en Bey bleven toen vrienden en waren 'heel close'.

Maar de laatste keer dat Gwyneth in het openbaar over Beyoncé leek te hebben gesproken, was in een interview in 2016. In dat interview merkte Yahoo op dat P altrow opmerkte dat Beyoncé "erg verlegen" was en "naar beneden belde".

Voor iedereen die nog steeds in de war is over de relatie van de twee celebs, is het een beetje logischer om te weten dat Beyoncé meer "basic" is wanneer ze buiten het podium is - meer afgestemd op de schijnbaar chille P altrow.

Zijn Gwyneth P altrow en Beyoncé nog steeds vrienden vandaag?

Hoewel het gerucht gaat dat P altrow in het verleden vriendschappen heeft beëindigd - waaronder een met Madonna - lijkt er vandaag geen ruzie tussen haar en Beyoncé te zijn.

Net als andere beroemdheden hebben de twee het allebei erg druk met het leven van hun eigen leven en het onderhouden van hun carrière.

Plus, hoewel zij en haar ex-man bevriend waren met Bey en Jay-Z, is het logisch dat Gwyneth haar vriendschap tijdens haar scheiding heeft teruggedraaid.

Hoewel zij en Chris nogal vriendschappelijk uit elkaar gingen (herinner je je hun bewuste ontkoppeling?), betekent dat niet dat ze de vriendschappen van hun koppel bleven onderhouden.

Hoewel het een paar jaar geleden is dat Beyonce of Gwyneth de andere naam hebben laten vallen, lijkt het erop dat ze in die tijd een ingehouden vriendschap hebben onderhouden.

Ze hebben elkaar in ieder geval niet gesleept, dus dat suggereert dat ze niet de bittere relatie hebben met een voormalige vriend die, laten we zeggen, Gwyneth heeft met Madonna.

Aanbevolen: