Zijn Paul Rudd en Alicia Silverstone van 'Clueless' nog steeds vrienden vandaag?

Inhoudsopgave:

Zijn Paul Rudd en Alicia Silverstone van 'Clueless' nog steeds vrienden vandaag?
Zijn Paul Rudd en Alicia Silverstone van 'Clueless' nog steeds vrienden vandaag?
Anonim

We zijn helemaal aan het zeuren over de relatie tussen Alicia Silverstone en Paul Rudd, 26 jaar nadat ze het scherm deelden als stiefbroer en liefdesbelangen in Amy Heckerlings cultklassieker Clueless.

Alles aan hun optreden in het tienerdrama was allesbehalve een volledige Monet. Het was eigenlijk precies het tegenovergestelde. We pauzeerden volledig toen Cher en Josh voor de eerste keer kusten, en hoe vaak we Clueless ook kijken, het wordt nooit oud. Op de een of andere manier vangen we iets dat we keer op keer hebben gemist.

Maar net zoals de middelbare school niet duurt, deed de cast dat ook niet met de iconische film en al snel gingen ze allemaal hun eigen weg. Silverstone speelde de hoofdrol in Batman & Robin, wat niet de beste beslissing was omdat ze zich schaamde. Het verpestte in wezen haar acteercarrière en zorgde ervoor dat ze wilde stoppen, maar ze is teruggekeerd met Baby-Sitter's Club. Wat Rudd betreft, hij werd Ant-Man en is nog geen dag ouder geworden.

Maar hoe hecht zijn onze favoriete koppels op het scherm 26 jaar later?

Ze hadden een middelbare schoolreünie

Hoewel Rudd's Josh een student was, nam hij deel aan de Clueless middelbare schoolreünie voor een speciaal panel op Chicago Comic & Entertainment Expo in 2019. Rudd werd vergezeld door Silverstone, Breckin Meyer en Donald Faison.

Het zien van de hereniging van Rudd en Silverstone wekte gevoelens op bij enkele van de meest diehard Clueless-fans wereldwijd. Het paar op het scherm zat naast elkaar en maakte grapjes en lachte alsof ze weer op de set waren.

Op een gegeven moment grapte Faison: "Ik denk dat jullie nog steeds samen zouden zijn als we ooit een vervolg zouden maken op [Clueless]."

"Ze zouden zeggen: 'Jullie zijn nog steeds samen, wow en jullie zijn nog steeds een beetje familie?'" grapte Rudd terug.

Natuurlijk gaf Rudd ook commentaar op zijn jeugdigheid en zei: "Ik ben van binnen 80 jaar oud", grapte hij. "Het is een puinhoop onder dit alles."

Rudd zei dat hij zich het personage van Matthew McConaughey uit Dazed and Confused voelde tijdens zijn tijd als Josh. Wat betekent dat hij het oudere personage was dat nog steeds rond een jonger publiek hing. Hij voelde zich "een beetje aan de buitenkant", maar de bruiloftsscène was geweldig voor hem omdat hij mocht ervaren om met de hele cast te zijn. We vragen ons af hoe Clueless zou zijn gegaan als Josh ook een middelbare scholier was.

Het was geweldig dat Rudd de tijd nam om zijn Clueless mede-sterren in te halen, vooral met zijn drukke schema. Meestal, wanneer dit soort reünies plaatsvinden, komt het castlid dat later de beroemdste werd, niet opdagen (meestal vanwege een druk schema of omdat ze het gevoel hebben dat ze te goed zijn om bij de cast van hun eerste project te blijven), maar we hebben nooit getwijfeld of Rudd zou komen opdagen.

Silverstone keek 25 jaar later terug op 'Clueless'

Silverstone sprak met Vogue over de cultklassieker voor het 25-jarig jubileum en zei dat ze aanvankelijk geen relatie had met Cher. Maar ze moest achterover leunen en de valleiprinses niet te veel veroordelen.

"Ik vond Cher op de pagina materialistisch en onaantrekkelijk. En echt vervelend, om eerlijk te zijn," onthulde Silverstone. "Maar ik realiseerde me dat ik het was die haar beoordeelde. Toen ik eenmaal aan haar begon te werken, vond ik het hele hart en alle liefde." Het lijdt geen twijfel dat Josh iets soortgelijks moest doen om ook verliefd te worden op Cher.

Het hielp ook dat Heckerling haar vrijwel de vrije hand gaf om te doen wat ze nodig had om Cher voor zich te winnen. "Ze was het type regisseur, en dit zijn de beste regisseurs, die de persoon inhuren waarvan zij denken dat hij geschikt is voor de baan en ze gewoon laten vliegen", zei Silverstone.

Maar hoewel Silverstone niets gemeen had met Cher en daarom veel in moest zetten om het personage te spelen, was er één persoon op de set die eigenlijk niet veel hoefde te veranderen.

Op de vraag welk castlid het meest leek op hun tegenhanger op het scherm, zei Silverstone natuurlijk Rudd. Josh is een aardige vent, en Rudd ook; er is echt geen verschil tussen hen.

"Paul Rudd, misschien? Hij is gewoon een goede kerel die slim en lief is en al die goede dingen waaruit Josh bestaat," zei Silverstone, en opnieuw deed ons hart smelten door hun liefde voor elkaar buiten het scherm.

Toen het tijd was om de set te verlaten, mocht Silverstone vrijwel alle kleding van Cher mee naar huis nemen, en ze bewaarde ze een tijdje totdat ze de meeste van hen weggaf. Het enige aandenken dat ze bewaarde was een foto die Rudd nam van haar reddingshond Sampson, die veel op de set was. "Dat heb ik nog steeds, wat mooi is. Maar ik denk dat dat het is. Ik denk niet dat ik iets anders heb, alleen een origineel van Paul Rudd." Nogmaals, we dachten niet dat de relatie tussen Silverstone en Rudd leuker kon worden.

Afgelopen april herinnerde Silverstone eraan haar favoriete co-ster ook een gelukkige verjaardag te wensen. Op haar Instagram-bericht dat een aantal echt geweldige foto's van haar en Rudd liet zien, schreef ze: "Gefeliciteerd met Josh … oeps! Ik bedoel Paul Rudd. ??❤️ Hij heeft geen sociale media voor mij om hem te taggen, maar het is van hem speciale dag! ?? Ik ben zo dankbaar voor alle herinneringen die we samen hebben gedeeld."

Het is veilig om te zeggen dat Rudd en Silverstone altijd vrienden zullen blijven nadat ze een geweldige vriendschap hebben opgebouwd tijdens hun tijd op Clueless. Ze hebben allebei het geluk dat ze in hun vroege carrière samen hebben gespeeld, en er is niets echt veranderd tussen hen. Is er een wereld waar ze geen vrienden zijn? Alsof!

Aanbevolen: