De 10 grootste Star Wars-fans in Hollywood

Inhoudsopgave:

De 10 grootste Star Wars-fans in Hollywood
De 10 grootste Star Wars-fans in Hollywood
Anonim

Het is moeilijk te geloven dat beroemdheden net als wij zijn. Geloof het of niet, er zijn genoeg beroemdheden die veel meer met ons gemeen hebben dan je denkt. Ze hebben hobby's, sympathieën en antipathieën, en belangrijker nog, ze zijn ook fans zoals wij. Star Wars fans zijn overal, en er zijn genoeg beroemdheden die net als wij Star Wars-geeks zijn.

Of het nu gaat om smeken om de nieuwste film voor iedereen te zien, of om een rol in een van de films te scoren, hoe klein die ook is. Beroemdheden zijn net zo gek op Star Wars als wij, en ze zijn niet bang om de wereld dat te laten weten.

10 Tina Fey

Geloof het of niet Tina Fey is een enorme Star Wars-fan, en dat is ze al sinds ze een klein meisje was. In haar memoires vertelde ze over de keren dat ze met haar Star Wars-beeldjes zou spelen. Ze is niet bang om haar liefde voor de franchise te delen, want ze is gezien met t-shirts zoals 'Vote Princess Leia '08'. Toen ze op 30 Rock was, verkleedde haar personage Liz Lemon zich vaak als prinses Leia. Haar liefde voor Leia was zo sterk dat ze zelfs Carrie Fisher een gastrol had in een aflevering.

9 Joseph Gordon Levitt

Acteur Joseph Gordon Levitt is eigenlijk een van de grootste Star Wars-fans van beroemdheden die er zijn. In 2015, toen The Force Awakens voor het eerst uitkwam, woonde hij de première van de film bij in een volledig Yoda-kostuum, groen gezicht en zo. Hij had ook een droom zolang hij zich kon herinneren dat hij op de een of andere manier in een van de films wilde spelen. Hij slaagde erin om die droom waar te maken in 2017 toen The Last Jedi uitkwam, hij had een kleine cameo in de film, wat bewijst dat alle dromen echt uitkomen.

8 Seth MacFarlane

Seth MacFarlane, stemacteur en de maker van Family Guy is ook een grote Star Wars-fan. Als je vaak naar Family Guy kijkt, zul je misschien merken dat er veel Star Wars-referenties zijn. Het waren er zo veel dat het zover kwam dat Seth toestemming moest vragen aan George Lucas als hij dat kon blijven doen.

Met zijn goedkeuring heeft Seth een aflevering gemaakt die volledig is gebaseerd op Star Wars met de titel 'Blue Harvest'. Voordat de aflevering werd uitgezonden, vertoonde hij het voor George Lucas en zijn zoon om er zeker van te zijn dat hij groen licht kreeg. George Lucas vond het echt geweldig, en de aflevering werd eindelijk uitgezonden.

7 Mindy Kaling

Actrice Mindy Kaling is ook een grote Star Wars-fan en was, net als veel andere fans, bereid om alles te doen wat nodig was om de film voor iemand anders te zien. Toen Star Wars: The Force Awakens zou uitkomen, maakte ze een plan om eerst de film te zien, maar het lukte niet. Ze maakte een overeenkomst met de regisseur van de film, J. J. Abrams dat ze een discussie met de cast zou modereren, in de hoop de film eerder terug te zien. Helaas voor Mindy, J. J. liet niemand de film vroeg zien, wat er ook gebeurde.

6 Kevin Smith

Kevin Smith is een andere grote Star Wars-fan en hij maakt het al tientallen jaren bekend. In zijn film Clerks waren er talloze verwijzingen naar de film en hij heeft heel duidelijk gemaakt dat hij de grootste fan van de franchise is.

Net als elke andere Star Wars-fan droomde Kevin ervan de kans te krijgen om in een van de films te spelen. Gelukkig voor hem kwam zijn droom uit toen hij twee niet-gecrediteerde cameo's had in The Force Awakens en The Rise of Skywalker. Ondanks het feit dat het niet-gecrediteerde rollen waren, was Kevin Smith er dolgelukkig mee.

5 Cara Delevingne

Supermodel Cara Delevingne is een andere beroemdheid die een grote fan is van Star Wars. Toen The Force Awakens vijf jaar geleden uitkwam, kon Cara niet wachten om naar de film te gaan om het te zien. Natuurlijk moest ze alles uit de kast halen terwijl ze verkleed ging, van top tot teen gekleed in een Jabba The Hut-kostuum, samen met niet één maar twee lichtzwaarden. Als ze in kostuum wilde gaan om niet de aandacht op zichzelf te vestigen, denken we niet dat ze echt succesvol was, want wie zou dat kostuum niet opmerken?

4 Seth Rogen

Seth Rogen houdt absoluut van Star Wars, want hij is een grote fan van de franchise. Net als veel andere fans van beroemdheden, deed Seth zijn uiterste best om te proberen een rol te krijgen in een van de nieuwe films. Seth wilde heel graag de rol spelen van Watto, een alien uit een van de eerdere films. Als ze van plan waren hem terug te brengen naar de nieuwere films, was Seth meer dan klaar om de rol op zich te nemen. In feite kan hij een behoorlijk goede indruk van de alien maken, dus het is triest om te zien dat ze hem niet terug hebben gebracht.

3 Jaime King

Jaime King is zo'n grote fan van Star Wars dat ze zelfs een babyshower met Star Wars-thema had. De douche was versierd met Star Wars-decor en ze had zelfs een taart met een bord met de tekst "may the force be with baby Newman". Jaime is al haar hele leven een grote Star Wars-fan, en toen haar de rol werd aangeboden om het personage van premiejager Aurra Sing in de animatieserie in te spreken, kon ze geen nee zeggen.

2 Stephen Colbert

Late-night talkshowhost Stephen Colbert is ook een grote Star Wars-fan. Als je in de loop der jaren een van zijn shows hebt gezien, zou je weten dat Stephen Colbert zijn kennis van alles en nog wat Star Wars als gespreksonderwerp gebruikt. Hij heeft veel discussies gehad over de films, waaronder de controverse tussen fans over het nieuwe lichtzwaardontwerp. Hij neemt zijn liefde en extreme kennis voor alles wat Star Wars heel serieus neemt en hij is absoluut een van de grootste beroemdheidsfans die er zijn.

1 Ariana Grande

Ariana Grande is verrassend genoeg een enorme Star Wars-fan. Ja, we hebben haar op andere planeten zien zingen in sommige van haar muziekvideo's, maar Ariana's liefde en kennis voor de franchise gaat diep. Ter ere van de film The Force Awakens uit 2015 bracht Ariana een parodie uit op de controverse over het al dan niet als eerste opnemen van Han Solo in een van de oudere films. Het is een eeuwenoud debat geweest dat zelfs Ariana besloot dat ze het wilde opnemen en zowel fans van haar als de franchise vonden het geweldig.

Aanbevolen: