Hier is waarom Pete Davidson misschien wel een van Hollywood's grootste slechte jongens is

Inhoudsopgave:

Hier is waarom Pete Davidson misschien wel een van Hollywood's grootste slechte jongens is
Hier is waarom Pete Davidson misschien wel een van Hollywood's grootste slechte jongens is
Anonim

Pete Davidson heeft een behoorlijk indrukwekkende carrière achter de rug, maar hetzelfde kan niet gezegd worden van zijn datingleven. De komiek werd voor het eerst bekend toen hij een plek bemachtigde op Saturday Night Live en werd het jongste castlid dat ooit meedeed aan de populaire NBC-serie.

Nou, gelukkig voor Pete schoot zijn carrière enorm omhoog. De ster is sindsdien in een aantal films verschenen, waaronder zijn meest recente, The King Of Staten Island. Gezien zijn status in de branche is het geen verrassing dat Pete Davidson erin is geslaagd om met enkele van de grootste namen te daten.

De ster was vroeger verloofd met popster Ariana Grande voordat het duo in 2018 uit elkaar ging, slechts vijf maanden na hun verloving. Pete verspilde niet veel tijd voordat hij naar Kate Beckinsale ging, en kort daarna met Bridgerton-ster, Phoebe Dyvenor. Nu lijkt het alsof Pete wat veren in de war brengt terwijl hij een romantische band heeft met Kaley Cuoco, waardoor hij zichzelf als een Hollywood-bad boy laat zien.

Datinggeschiedenis van Pete Davidson

Pete Davidson heeft zeker een aantal celebs gedateerd, maar zijn grootste blijft zijn verloving met niemand minder dan 'Thank U, Next'-zanger, Ariana Grande. Het duo begon voor het eerst met daten in 2018 nadat ze allebei uit elkaar gingen, Ari met wijlen Mac Miller en Davidson met Cazzie David.

De twee sprongen vrij snel in de dingen, vooral als je bedenkt dat Ari al maanden in hun romance een ring om haar vinger had! Hoewel fans ernaar streefden dat de twee door het gangpad zouden komen, verbrak het paar de zaken pas vijf maanden na hun verloving. Pete verspilde geen tijd voordat hij weer in de datingpool sprong.

De SNL-ster ging heel kort uit met Margaret Qualley en Kaia Gerber voordat ze met collega-actrice Kate Beckinsale uitging. Kate blijft Pete's langste relatie buiten zijn tijd met Ari, maar de twee hielden ook geen stand. Het was duidelijk dat Pete de slechte jongen in Hollywood was en merkte dat hij harten brak, links en rechts.

Heeft Pete het huwelijk van Kaley Cuoco verbroken?

Nou, geloof het of niet, Pete en Kate gingen net zo snel van elkaar weg, aangezien Pete een kus had gegeven op Bridgerton-actrice, Phoebe Dynevor. De twee werden daarna nog een handvol keer gefotografeerd, maar hun romance leek vrij snel te vervliegen. Om zijn traditie bij te houden, gaat het gerucht dat Pete nu onder één hoedje speelt met Meet Cute co-ster, Kaley Cuoco.

Het duo heeft officieel de opnames voor hun nieuwste film afgerond, maar met een nieuwe film komen er nieuwe geruchten. Fans merkten dat Kaley en Pete behoorlijk gezellig werden op de set, en na een hele reeks paparazzi-foto's en Kaley's recente Instagram-uploads, zijn fans er zeker van dat de twee samen zijn. Maar wacht. Is Kaley Cuoco niet getrouwd? Je vraagt je misschien af. Nou, niet meer!

Kaley en haar nu van elkaar vervreemde echtgenoot, Karl Cook, hebben het na drie jaar samen opgezegd! Het plotselinge nieuws, dat eerder deze maand verscheen, verraste fans, waardoor velen zich afvroegen of haar romance op het scherm met Pete een van de redenen was waarom.

Aangezien de splitsing zo plotseling kwam, was er niet veel voor nodig om de zaken weer op orde te krijgen. Nu Kaley nauw samenwerkt met Pete en de twee nogal wat met elkaar worden gezien, is het geen verrassing dat fans beweren dat Pete een belangrijke reden is voor hun splitsing, waardoor zijn status als slechterik nog verder wordt versterkt.

Aanbevolen: