Is Rob Lowe stiekem 9-11: de grootste troef van Lone Star of de reden dat het een totale ramp is?

Inhoudsopgave:

Is Rob Lowe stiekem 9-11: de grootste troef van Lone Star of de reden dat het een totale ramp is?
Is Rob Lowe stiekem 9-11: de grootste troef van Lone Star of de reden dat het een totale ramp is?
Anonim

Als mensen terugkijken op de geschiedenis van de entertainmentindustrie, v alt het niet te ontkennen dat bepaalde trends opduiken. In de loop der jaren zijn bijvoorbeeld veel Engelse shows aangepast voor de Amerikaanse televisie, maar ze faalden volkomen. Als gevolg hiervan, toen werd aangekondigd dat er een seizoen van zes afleveringen van een Amerikaanse bewerking van The Office zou worden geproduceerd, dacht vrijwel iedereen dat dat een grote vergissing was. Aangezien The Office een van de meest populaire sitcoms aller tijden werd, spreekt het voor zich dat wedden tegen de trend in televisie soms echt lonend kan zijn.

Helaas is de overgrote meerderheid van de tv-spin-offs vreselijk mislukt. Aan de andere kant zijn er zeker enkele spin-offs geweest die enorm succesvol waren. Met die gecompliceerde geschiedenis in het achterhoofd, is het logisch dat er nog steeds spin-offs worden geproduceerd, maar tegelijkertijd moeten de mensen die ze maken voorzichtig zijn om te leren van fouten uit het verleden. Volgens sommige 9-1-1: Lone Star moeten mensen die in de toekomst spin-offs produceren ervoor zorgen dat ze niet dezelfde fout maken als de show met Rob Lowe.

9-1-1: Lone Star heeft mogelijk een probleem met Rob Lowe

Als je de overgrote meerderheid van de mensen die in Noord-Amerika wonen zou vragen wat ze moeten doen in een noodgeval, is een van de eerste dingen die ze zouden noemen 9-1-1 bellen. Met dat in gedachten is het logisch dat in de hele televisiegeschiedenis verschillende shows hebben gedramatiseerd wat er gebeurt nadat mensen dat telefoonnummer bellen op zoek naar hulp. In 2018 begon Fox bijvoorbeeld een show uit te zenden genaamd 9-1-1 van Ryan Murphy, de producent van Glee, American Horror Story en American Crime Story.

Toen 9-1-1 eenmaal een hit werd, was het slechts een kwestie van tijd voordat er een spin-off zou komen. Gezien alles wat hij tijdens zijn carrière heeft bereikt, is het gemakkelijk voor te stellen hoe opgewonden iedereen was toen de acteur ermee instemde om te schitteren in 9-1-1: Lone Star. Gelukkig voor iedereen die betrokken is bij de productie van de show, is aangekondigd dat 9-1-1: Lone Star genoeg succes heeft gehad dat het op het moment van schrijven al is verlengd voor een vierde seizoen.

Gezien het feit dat 9-1-1: Lone Star een succes is, kunnen sommige mensen beweren dat als het niet kapot is, het niet moet worden gerepareerd. Als de show echter nog vele jaren in de lucht wil blijven, wat steeds gebruikelijker is geworden voor procedurele shows, moet hij misschien enkele wijzigingen aanbrengen. Immers, volgens sommige Reddit-gebruikers van de subreddit r/911FOX, 9-1-1: Lone Star moet echt stoppen met focussen op Rob Lowe, met uitsluiting van de andere personages van de show.

In 2022 vroeg Reddit-gebruiker u/cleggy_14 de gebruikers van de bovengenoemde subreddit of ze het eens waren met hun beoordeling van 9-1-1: Lone Star vs 9-1-1."Is het iemand anders opgevallen dat Lone Star interessantere oproepen heeft en meer op afleveringen is gebaseerd, terwijl 9-1-1 (OG) een interessantere verhaallijn en veel meer karakterontwikkeling heeft?" Als reactie daarop verklaarde de meest gestemde opmerking dat Rob Lowe de reden is waarom 9-1-1: Lone Star zwakkere personages en verhaallijnen heeft.

“Rob Lowe is een uitvoerend producent van Lone Star en zijn zoon is een schrijver. Lone Star is de Rob Lowe-show en alle anderen zijn slechts een ondersteunend personage, zelfs als het voor Owen geen zin heeft om iets te doen tegen een ander personage, zoals een auto-achtervolging om een ontvoerder te vangen. Carlos had letterlijk de hele aflevering besteed aan het opsporen van die vrouw, en is een echte agent - waarom betrapt Owen in godsnaam de slechterik / het meisje, behalve het feit dat het Rob Lowe is?"

Helaas voor Lowe en 9-1-1: Lone Star, was de op één na meest gewaardeerde reactie nog harder. "Het spijt me, maar ik heb een beetje een hekel aan Owen hahaha ik sla letterlijk zijn scènes over, die ongeveer 90% van de show zijn"

Waarom Rob Lowe 9-1-1 zou kunnen worden: de grootste kracht van Lone Star

Vanaf dit punt geloven verschillende fans van 9-1-1: Lone Star-fans dat Rob Lowe het grootste probleem is met die show. Dat betekent echter niet dat dat zo moet blijven. Er zou zelfs gemakkelijk kunnen worden beweerd dat Lowe snel 9-1-1 zou kunnen worden: de grootste troef van Lone Star.

Tijdens de lange carrière van Rob Lowe speelde hij in een zeer lange lijst van veelgeprezen films en tv-shows. Lowe's filmcredits omvatten bijvoorbeeld The Outsiders, St. Elmo's Fire, Wayne's World en de Austin Powers-films. Bovendien speelde Lowe in shows als The West Wing, Parks and Recreation en The Grinder.

Kijkend naar de filmografie van Rob Lowe, wordt het duidelijk dat hij bereid is om ondersteunende rollen te spelen. Sterker nog, als Lowe over zijn carrière praat, lijkt het vaak alsof hij enthousiaster wordt als hij praat over de keren dat hij deel uitmaakte van een ensemble. Met dat in gedachten lijkt het heel duidelijk dat Lowe niet gelooft dat hij altijd in het middelpunt van de belangstelling moet staan. Met dat in gedachten zou het voor Lowe of wie dan ook niet te moeilijk moeten zijn om 9-1-1 te maken: Lone Star draait volledig om zijn karakter om dat terug te schalen. Zodra Lowe's 9-1-1: Lone Star's personage niet zo vaak door de strot van mensen wordt geduwd, zal het waarschijnlijk niet lang duren voordat zijn tegenstanders hem omhelzen.

Aanbevolen: