Lindsay Lohan's grootste schandalen en hoe ze haar Hollywood-comeback maakt

Inhoudsopgave:

Lindsay Lohan's grootste schandalen en hoe ze haar Hollywood-comeback maakt
Lindsay Lohan's grootste schandalen en hoe ze haar Hollywood-comeback maakt
Anonim

In de late jaren negentig en vroege jaren 2000 was Lindsay Lohan een favoriet onder fans en critici. Ze verscheen in populaire films als The Parent Trap, Freaky Friday en Mean Girls. In deze films werkte ze samen met andere A-listers, waaronder Jamie Lee Curtis, Rachel McAdams en meer. Helaas bereikte het sterrendom en een doelwit van roddelbladen uiteindelijk de ster. Ze bracht haar nummer "Rumors" uit 2004 uit met het refrein: "Ik ben het beu dat er geruchten beginnen. Ik ben het zat om gevolgd te worden. Ik ben het zat dat mensen liegen en zeggen wat ze van me willen. Waarom kunnen ze niet terug van me af? Waarom kunnen ze me niet laten leven?"

In 2005 verspreidden de geruchten dat ze een eetstoornis had nadat een foto van haar online opdook, en in 2006 liep haar feesten uit de hand. Het volgende decennium had Lindsay veel moeilijke ontmoetingen met wetshandhavers en miste ze veel carrièremogelijkheden. Vandaag wint Lindsay Lohan de strijd tegen haar verslavingen en maakt ze de juiste stappen voor een comeback in haar carrière.

8 Het einde van het feest voor Lindsay Lohan

Tijdens het filmen van het komische drama Georgia Rule uit 2007, werd Lindsay opgenomen in het ziekenhuis wegens 'uitputting', maar een studiomanager riep haar in de media en zei dat de term 'uitputting' die door het juridische team van Lohan werd gebruikt eigenlijk was om Lohan's zaak te verdoezelen "feesten." In 2007 begon Lindsay aan haar eerste drugsrehabilitatieprogramma tijdens het filmen van de nominale R-film, I Know Who Killed Me. Ze bracht dertig dagen door in een behandelcentrum in Los Angeles. Na in de komende vijf jaar met ernstige juridische problemen te zijn geconfronteerd, begon de starlet met vier extra rehabilitatieprogramma's in Californië en Utah.

7 Lindsay Lohan tegen de wereld

Na haar eerste behandelcentrum volgden arrestaties, zittingsdata en meer revalidatie. Ze werd twee keer gearresteerd in de zomer van 2007, de eerste op een misdrijf rijden onder invloed (DUI) na het rijden op een stoeprand. De tweede keer werd ze gearresteerd voor rijden onder invloed, drugsbezit en rijden met een geschorst rijbewijs. Een rechter veroordeelde haar met een klap op de pols van slechts 10 dagen taakstraf, een boete, alcoholcursussen en een proeftijd van drie jaar. Van 2007 tot 2012 had Lohan meerdere arrestatiebevelen voor het missen van reclasseringsbijeenkomsten, een arrestatie wegens diefstal, gevangenisstraf (hoewel ze nooit meer dan vier uur in een cel doorbracht) en optredens voor een rechter.

6 Lindsay Lohans datingleven was tabloidvoer

Tijdens haar reis in 2007 naar een afkickcentrum in Utah, ontmoette Lohan haar ex-vriend, Riley Giles. Hij verkocht zijn verhaal aan de pers na hun breuk en noemde haar een nymfomane en een seksverslaafde. Hij zei: "Seks werd een belangrijk onderdeel van haar herstel." In 2008 maakte Lohan's relatie met DJ Samantha Ronson de roddelbladen terwijl ze samen feestten en in het openbaar kusten. Ze kwamen niet als koppel uit de kast, maar gaven in de media toe dat ze een heel speciale en hechte band deelden.

5 Lindsay Lohans twijfelachtige carrièrekeuzes

Lindsay bleef werken en kreeg rollen vanwege haar succes, maar ze worstelde nog steeds met haar fouten uit het verleden. Een studiomanager dreigde haar met juridische stappen vanwege haar onprofessionele gedrag. Ze ging door tot in de jaren 2000 zonder veel succes. I Know Who Killed Me kreeg 9% van de critici en 26% van het publiek op Rotten Tomatoes. Ze verscheen in de serie Ugly Betty, maar rapporten suggereren dat haar tijd op de show werd ingekort vanwege spanning op de set. Na in een aantal kleine rollen en onsuccesvolle films te hebben gespeeld, verscheen Lohan in 2012 op de cover van Playboy magazine.

4 Lindsay Lohan en soberheid

Na meerdere overtredingen van haar proeftijd werd ze in 2011 geconfronteerd met 270 dagen gevangenisstraf. In de komende zes weken voltooide Lohan alle uitspraken van de rechter op tijd. Ze bleef gloeiende reclasseringsrapporten krijgen en in maart van hetzelfde jaar beëindigde de rechter de proeftijd van Lindsay. Ze werd in 2012 gearresteerd voor een geschil met een vrouw, maar leeft sinds 2022 nuchter. Ze zei tegen de Christian Post: "Ja, ik ben braaf, en ik ben nu clean en nuchter."

3 Lindsay Lohans comeback-rollen

Sinds 2012 heeft Lindsay een aantal rollen gekregen die haar zouden helpen om opnieuw op de A-lijst te komen. Haar films en optredens hebben echter de plank misgeslagen. Haar film uit 2012, Liz & Dick, ontving 33% van critici en 19% van het publiek op Rotten Tomatoes. Een criticus zei: "Lohan had haar beschermende omhulsel moeten afwerpen en een poging moeten doen om een andere psyche dan die van haar te begrijpen." Haar volgende pogingen tot een comeback zijn onder meer The Canyons, geciteerd als "plat en imbeciel", Sick Note heeft recensies waarin wordt beweerd dat de cast werd verspild aan flauwe grappen, en Among the Shadows heeft een score van 2,1 op 10 op IMDb. Ze heeft ook wat stemwerk, gastoptredens, haar eigen realityshow en een segment in een talkshow gedaan.

2 Lindsay Lohans realityshows

In 2014 verscheen ze in een realityshow op het Oprah Network, met de titel Lindsay. Het volgde het herstelproces van Lohan en bracht fans een kijkje achter het gordijn van het leven van de gevallen starlet. In 2019 had Lindsay Lohan een realityshow met de titel Lindsay Lohan's Beach Club, die haar volgde op het Griekse eiland Mykonos, waar ze een strandhuis opende. Het omvatte een restaurant, een boetiek en een beauty-spa. Iets minder dan een jaar later werd haar show geannuleerd en sloot haar bedrijf. De ruimte op het eiland is nu verlaten zonder een spoor van Lohans naam of aanwezigheid.

1 Een Lindsay Lohan Netflix-deal

Tegenwoordig is ze net klaar met het filmen van een nieuwe film voor Netflix voor de feestdagen, getiteld Falling for Christmas. Ze is momenteel ook in pre-productie voor de horrorfilm Cursed als detective Mary Branigan, die tegen de klok racet om levens te redden. The New York Post meldt dat ze een deal voor meerdere films heeft getekend met Netflix, en een leidinggevende zei: "We zijn zo blij met onze samenwerking met Lindsay tot nu toe, en we zijn verheugd om onze samenwerking met haar voort te zetten." Kijk uit voor Lindsay die een sterke comeback maakt op de populaire streamingdienst, maar het is misschien het beste om te wachten op de recensies voordat ze zegt dat ze klaar is voor het grote scherm.

Aanbevolen: