Wie is de rijkste 'Game Of Thrones'-ster in 2021?

Inhoudsopgave:

Wie is de rijkste 'Game Of Thrones'-ster in 2021?
Wie is de rijkste 'Game Of Thrones'-ster in 2021?
Anonim

Het epische fantasiedrama Game of Thrones eindigde in mei 2019 na acht seizoenen en het is veilig om te zeggen dat het fandom sindsdien moeite heeft gehad om verder te gaan. Daenerys Targaryen, Jon Snow en co. zijn favoriete personages over de hele wereld geworden en het was zeker niet gemakkelijk om afscheid van hen te nemen.

Vandaag bekijken we hoe goed de cast van Game of Thrones het vandaag financieel doet. Als je je ooit hebt afgevraagd welke ster momenteel het rijkst is, scroll dan verder!

10 Richard Madden - Netto waarde: $6 miljoen

De lijst wordt afgetrapt door Richard Madden die Robb Stark speelde in de fantasy-dramashow. Naast de rol staat de Schotse acteur ook bekend om zijn optreden in shows als Medici, Bodyguard en Klondike, evenals films als Assepoester, Rocketman en 1917. Volgens Celebrity Net Worth wordt Richard Madden momenteel geschat op een nettowaarde van $ 6 miljoen.

9 Maisie Williams - Netto waarde van $6 miljoen

De volgende op de lijst is Maisie Williams die Arya Stark speelde in Game of Thrones. Andere projecten waaraan de Engelse actrice deelnam, zijn films als Cyberbully, iBoy, The New Mutants, maar ook shows als Doctor Who, Two Weeks to Live en The Secret of Crickley Hall. Volgens Celebrity Net Worth wordt Maisie Williams momenteel geschat op een nettowaarde van $ 6 miljoen, wat betekent dat ze haar plek deelt met Richard Madden.

8 Sophie Turner - Netto waarde $8 miljoen

Sophie Turner die Sansa Stark speelde in de epische fantasy-tv-show van HBO is de volgende. Naast de rol in Game of Thrones verscheen de Engelse actrice ook in shows als Survive en The Prince - en films als Barely Lethal, Another Me en de X-Men-franchise.

Vanaf nu, volgens Celebrity Net Worth, heeft Sophie Turner naar schatting een nettowaarde van $ 8 miljoen.

7 Pedro Pascal - Netto waarde $10 miljoen

Een andere Game of Thrones-ster die de lijst heeft gehaald, is Pedro Pascal, die Oberyn Martell speelde. Naast de HBO-hit verscheen de Chileens-Amerikaanse acteur ook in shows als Narcos, The Mandalorian en Graceland, maar ook in films als Kingsman: The Golden Circle, Wonder Woman 1984 en We Can Be Heroes. Volgens Celebrity Net Worth wordt Pedro Pascal momenteel geschat op een vermogen van $ 10 miljoen.

6 Lena Headey - Netto waarde $12 miljoen

Laten we verder gaan met Lena Headey die Cersei Lannister speelde in Game of Thrones. Naast deze rol was de Engelse actrice ook te zien in films als Fighting with My Family, 300: Rise of an Empire en Pride and Prejudice and Zombies - en shows als Terminator: The Sarah Connor Chronicles, Infinity Train en Band of Gold. Volgens de Netto waarde van beroemdheden heeft Lena Headey op dit moment naar schatting een nettowaarde van $ 12 miljoen.

5 Kit Harington - Netto waarde $14 miljoen

De top vijf op de lijst van vandaag wordt geopend door Kit Harington die Jon Snow speelde in het epische fantasiedrama. Naast Game of Thrones was de Engelse acteur ook te zien in films als The Death & Life of John F. Donovan, Pompeii, Testament of Youth, maar ook in shows als Gunpowder en Criminal: UK. Volgens Celebrity Net Worth wordt Kit Harington momenteel geschat op een nettowaarde van $ 14 miljoen.

4 Jason Momoa - Netto waarde $14 miljoen

De volgende op de lijst is Jason Momoa die Khal Drogo speelde in Game of Thrones. Naast de populaire HBO-show, is de Amerikaanse acteur ook verschenen in films als Aquaman, Dune en The Bad Batch - en shows zoals Baywatch: Hawaii, Sterrenpoort Atlantis en Zie.

Vanaf nu, volgens Celebrity Net Worth, heeft Jason Momoa naar schatting een nettowaarde van $ 14 miljoen, wat betekent dat hij zijn plek deelt met Kit Harington.

3 Nikolaj Coster-Waldau - Netto waarde $16 miljoen

De top drie op de lijst van vandaag wordt geopend door Nikolaj Coster-Waldau die Jaime Lannister speelde in het fantasiedrama. Naast deze rol was de Deense acteur ook te zien in shows als The Left Wing Gang en New Amsterdam - evenals films als Black Hawk Down, The Silencing en Domino. Volgens Celebrity Net Worth wordt Nikolaj Coster-Waldau momenteel geschat op een nettowaarde van $ 16 miljoen.

2 Emilia Clarke - Netto waarde $20 miljoen

De nummer twee op de lijst van vandaag is Emilia Clarke die Daenerys Targaryen speelde. Behalve in Game of Thrones speelde de Engelse actrice ook in films als Solo: A Star Wars Story, Me Before You en Last Christmas. Volgens Celebrity Net Worth wordt Emilia Clarke momenteel geschat op een nettowaarde van $ 20 miljoen.

1 Peter Dinklage - Netto waarde $ 25 miljoen

En tot slot, het afronden van de lijst is Peter Dinklage die Tyrion Lannister speelde in Game of Thrones. Naast de HBO-hit verscheen de Amerikaanse acteur ook in films als The Chronicles of Narnia: Prince Caspian, Elf en Find Me Guilty - evenals in shows als Heads Will Roll, Nip/Tuck en Threshold. Op dit moment heeft Peter Dinklage naar schatting een nettowaarde van $ 25 miljoen.

Aanbevolen: