John Mayer's beroemde exen: wie is de rijkste in 2021?

Inhoudsopgave:

John Mayer's beroemde exen: wie is de rijkste in 2021?
John Mayer's beroemde exen: wie is de rijkste in 2021?
Anonim

Muzikant John Mayer werd begin jaren 2000 beroemd met hits als 'Your Body Is a Wonderland' en 'Waiting on the World to Change'. Sindsdien heeft de zanger acht succesvolle studioalbums uitgebracht en vandaag heeft hij zeven Grammy-awards in huis.

Aangezien John Mayer vaak over zijn exen schrijft, kan men niet anders dan zich afvragen hoe goed ze het tegenwoordig doen. Als je je afvraagt wie van de exen van de zanger vandaag de rijkste is - blijf scrollen om erachter te komen!

10 Scheana Shay heeft een nettowaarde van $500 duizend

De lijst aftrapt is Scheana Shay, vooral bekend van haar hoofdrol in de Bravo reality-tv-show Vanderpump Rules. Scheana Shay en John Mayer waren in april 2009 met elkaar verbonden, ongeacht hun relatie. Volgens Celebrity Net Worth heeft Scheana Shay momenteel naar schatting een nettowaarde van $ 500.000.

9 Minka Kelly heeft een nettowaarde van $5 miljoen

Volgende op de lijst is actrice Minka Kelly, vooral bekend van haar hoofdrol in projecten als Friday Night Lights, Parenthood en Almost Human. Minka Kelly en John Mayer waren van september 2007 tot januari 2008 aan elkaar gelinkt. Volgens Celebrity Net Worth wordt de actrice momenteel geschat op een vermogen van $ 5 miljoen.

8 Vanessa Carlton heeft een nettowaarde van $10 miljoen

Laten we verder gaan met muzikant Vanessa Carlton die van maart 2002 tot maart 2003 met John Mayer uitging. De zangeres is vooral bekend van haar hit "A Thousand Miles" die in 2002 werd uitgebracht.

In de loop van haar carrière heeft Carlton zes albums uitgebracht. Volgens Celebrity Net Worth wordt de actrice momenteel geschat op een vermogen van $ 10 miljoen.

7 Rhona Mitra heeft een nettowaarde van $10 miljoen

Actrice Rhona Mitra, die vooral bekend is door haar optreden in projecten als Underworld: Rise of the Lycans, Strike Back en The Last Ship is de volgende. De actrice en de muzikant werden in 2005 kort aan elkaar gelinkt. Volgens Celebrity Net Worth heeft Rhona Mitra momenteel ook naar schatting een vermogen van $ 10 miljoen - wat betekent dat ze haar plek deelt met Vanessa Carlton.

6 Jennifer Love Hewitt heeft een nettowaarde van $22 miljoen

Een andere actrice die de lijst van vandaag heeft gehaald, is Jennifer Love Hewitt, vooral bekend van haar hoofdrol in films als I Know What You Did Last Summer, Can't Hardly Wait en Heartbreakers. Jennifer Love Hewitt en John Mayer werden in de zomer van 2002 aan elkaar gelinkt. Volgens Celebrity Net Worth heeft de actrice momenteel naar schatting een nettowaarde van $ 22 miljoen.

5 Jessica Simpson heeft een nettowaarde van $200 miljoen

Laten we verder gaan met muzikant Jessica Simpson die van augustus 2006 tot mei 2007 met John Mayer uitging, waarin hij negen keer een einde maakte aan de zaken met haar. De zanger is vooral bekend van hits als "I Wanna Love You Forever" en "These Boots Are Made for Walkin'". In de loop van haar carrière bracht Simpson zeven studioalbums uit. Volgens Celebrity Net Worth wordt Jessica Simpson momenteel geschat op een nettowaarde van $ 200 miljoen.

4 Jennifer Aniston heeft een nettowaarde van $300 miljoen

Volgende op de lijst is Hollywood-ster Jennifer Aniston, vooral bekend van haar hoofdrol in projecten als Friends, The Morning Show en Horrible Bosses.

De actrice en de muzikant dateerden van april 2008 tot maart 2009 en net als de meeste vrouwen waarmee John Mayer uitging, inspireerde ze ook een lied. Volgens Celebrity Net Worth wordt Jennifer Aniston momenteel geschat op een nettowaarde van $ 300 miljoen.

3 Katy Perry heeft een nettowaarde van $330 miljoen

De top drie op de lijst van vandaag wordt geopend door zangeres Katy Perry, die vooral bekend is van hits als "California Gurls" en "Roar". In de loop van haar carrière bracht de zangeres zes succesvolle studioalbums uit. Katy Perry en John Mayer dateerden van juni 2012 tot juli 2015. Volgens Celebrity Net Worth wordt de zanger momenteel geschat op een vermogen van $ 330 miljoen.

2 Taylor Swift heeft een nettowaarde van $400 miljoen

De nummer twee op de lijst van vandaag is muzikant Taylor Swift die een relatie had met John Mayer van december 2009 tot maart 2010, toen ze uit elkaar gingen. Taylor Swift is vooral bekend van hits als "Shake It Off" en "Love Story" en tot nu toe heeft ze negen succesvolle studioalbums uitgebracht. Volgens Celebrity Net Worth wordt Taylor Swift momenteel geschat op een nettowaarde van $ 400 miljoen.

1 Kim Kardashian heeft een nettowaarde van $ 1,4 miljard

En tot slot, de lijst met de rijkste ex van John Mayer is Kim Kardashian, de reality-tv-ster die vooral bekend staat om haar hoofdrol in Keeping Up with the Kardashians. Kim Kardashian en John Mayer werden in oktober 2010 kort aan elkaar gelinkt. Volgens Celebrity Net Worth heeft de reality-tv-ster momenteel naar schatting een nettowaarde van $ 1,4 miljard.

Aanbevolen: