De cast van 'Modern Family': wie is de rijkste in 2021?

Inhoudsopgave:

De cast van 'Modern Family': wie is de rijkste in 2021?
De cast van 'Modern Family': wie is de rijkste in 2021?
Anonim

Toen Modern Family in 2009 in première ging, had niemand kunnen vermoeden hoe groot de hit van de sitcom zou worden. De serie liep uiteindelijk 11 seizoenen, waardoor het ABC's langstlopende comedyserie ooit is. Niet alleen dat, het is er ook in geslaagd om maar liefst 22 Emmy-awards te verdienen.

Vandaag bekijken we de cast van de show en hun respectieve vermogens. Van Rico Rodriguez tot Ed O'Neil - blijf scrollen om erachter te komen welke Modern Family-acteur het meest waard is.

10 Rico Rodriguez - $12 miljoen

De lijst van vandaag is Rico Rodriguez, die je kent als Manny Delgado op ABC's Modern Family. Naast een optreden in Modern Family, was Rodriguez ook te zien in tv-series zoals Nip/Tuck, NCIS en Disney's animatieserie The Lion Guard. Volgens Celebrity Net Worth wordt het vermogen van de jonge acteur geschat op $ 12 miljoen.

9 Nolan Gould - $12 miljoen

En we hebben al een gelijkspel! Net als Rico Rodriguez heeft acteur Nolan Gould - die speelde als Luke Dunphy in Modern Family - ook een nettowaarde van $ 12 miljoen. Naast de hoofdrol in Modern Family, verscheen Gould ook in films als Friends with Benefits en The To Do List, evenals in series als Good Luck Charlie en Sofia the First.

Hij heeft ook enige ervaring met muziekvideo's - in 2017 verscheen hij in Logic's muziekvideo voor "1-800-273-8255", een zelfmoordpreventienummer met Alessia Cara en Khalid

8 Ariel Winter - $12 miljoen

De volgende op onze lijst van vandaag is actrice Ariel Winter, die vooral bekend staat om haar rol als Alex Dunphy in de populaire sitcom. Naast de hoofdrol in Modern Family, heeft Winter ook veel voice-acting gedaan - ze vertolkte het titulaire karakter van Sofia de Eerste in meer dan 100 afleveringen. Celebrity Net Worth schat het vermogen van Winter op $ 12 miljoen, wat betekent dat ze de plek deelt met Rico Rodriguez en Nolan Gould.

7 Sarah Hyland - $ 14 miljoen

Laten we verder gaan met Sarah Hyland, die speelde als Haley Dunphy in Modern Family. Sinds 1997, toen haar carrière begon, verscheen Hyland in tal van films zoals Annie, Scary Movie 5 en Vampire Academy. Hyland is niet alleen een acteur - ze zingt ook. In 2019 bracht ze haar debuutsingle "Met At a Party" uit met Jordan McGraw, de zoon van Dr. Phil. Volgens Celebrity Net Worth wordt Hyland momenteel geschat op een nettowaarde van $ 14 miljoen.

6 Julie Bowen - $ 18 miljoen

Julie Bowen begon haar acteercarrière in 1992 toen ze een rol kreeg in de soapserie Loving, maar pas in 2000 werd ze gecast in de comedyserie Ed dat ze echt haar grote doorbraak beleefde. Naast haar rol als Claire Dunphy in Modern Family, staat Bowen ook bekend om haar verschijning in tv-series zoals ER en Boston Legal, evenals films als Horrible Bosses en Hubie Halloween. Ze heeft een geschat vermogen van $ 18 miljoen.

5 Eric Stonestreet - $23 miljoen

De vijfde plaats op onze lijst vandaag is Eric Stonestreet, wiens vertolking van de hilarische Cameron Tucker in Modern Family hem twee Emmy-awards opleverde. Gedurende zijn carrière is Stonestreet verschenen in tal van films zoals Bad Teacher, Identity Thief en The Loft, evenals in tv-series zoals CSI: Crime Scene Investigation en Bones. Volgens Celebrity Net Worth heeft hij een nettowaarde van $ 23 miljoen.

4 Jesse Tyler Ferguson - $ 25 miljoen

Acteur Jesse Tyler Ferguson, die vijf Emmy-nominaties ontving voor zijn rol als Mitchell Pritchett, is de volgende op onze lijst. Naast deze rol is de acteur ook bekend van zijn optredens in tv-series als The Class en Do Not Disturb, maar ook van films als Untraceable en Wonderful World. Volgens Celebrity Net Worth wordt het vermogen van Jesse Tyler Ferguson geschat op $ 25 miljoen.

3 Ty Burrell - $26 miljoen

Ty Burrell is sinds 2001 actief in de filmindustrie, toen hij rollen kreeg in films als Evolution en Black Hawk Down. Sindsdien is zijn carrière gestaag gestegen - hij speelde in tal van andere films, tv-series en doet zelfs Broadway-toneelstukken.

Naast zijn rol als Phil Dunphy in Modern Family, was Burrell ook te zien in tv-series als Out of Practice en Key & Peele, evenals in films als The Skeleton Twins en Rough Night. Volgens Celebrity Net Worth wordt Ty Burrell momenteel geschat op een nettowaarde van $ 26 miljoen.

2 Ed O'Neill - $65 miljoen

Runner op onze lijst van vandaag is Ed O'Neill, die speelde als Jay Pritchett op Modern Family. O'Neil werd beroemd in 1987 toen hij speelde als Al Bundy in Fox's sitcom Married … with Children, die 11 seizoenen duurde. Enkele andere opmerkelijke tv-series waarin O'Neill is verschenen, zijn onder meer The 10th Kingdom, The West Wing en John from Cincinnati. Volgens Celebrity Net Worth wordt de acteur momenteel geschat op een nettowaarde van $ 65 miljoen.

1 Sofia Vergara - $ 180 miljoen

De lijst van vandaag is niemand minder dan Sofia Vergara, die vier Golden Globe Awards en vier Primetime Emmy Awards ontving voor haar rol als Gloria Delgado-Pritchett in ABC's Modern Family. Naast de hoofdrol in de populaire sitcom, had Vergara ook rollen in films als De Smurfen en Oudejaarsavond. Volgens Celebrity Net Worth wordt Ty Burrell momenteel geschat op een nettowaarde van $ 180 miljoen.

Aanbevolen: