Lexi heeft deze week een aantal belangrijke stappen gezet op het gebied van euforie

Inhoudsopgave:

Lexi heeft deze week een aantal belangrijke stappen gezet op het gebied van euforie
Lexi heeft deze week een aantal belangrijke stappen gezet op het gebied van euforie
Anonim

Maude Apatow heeft opengesteld over haar 'Euphoria'-personage Lexi Howard die het heft in eigen handen neemt in de tweedelige finale van de HBO-show.

De actrice speelt de verlegen, enigszins buitenspel staande Lexi, hoofdpersoon Zendaya's Rue's beste jeugdvriend en de jongere zus van Sydney Sweeney's Cassie.

In de zevende aflevering van seizoen twee, getiteld 'The Theatre And Its Double', speelt Lexi haar eigen toneelstuk voor haar vrienden en medestudenten en spreekt ze al haar gespannen relaties aan. Als ze in het stuk worden geconfronteerd met fictieve versies van zichzelf, worden Lexi's vrienden gedwongen om na te denken over hun acties.

Maude Apatow over het keerpunt van Lexi in de nieuwe aflevering van 'Euphoria'

Apatow sprak over de doorbraak van haar personage in een interview met 'Variety'.

"Het was losjes geïnspireerd door mijn toneelstuk op de middelbare school dat ik produceerde. Iedereen op de theaterafdeling haatte me, maar ik wilde echt goed werk leveren", zei Apatow.

Ze zei ook dat de scènes van Lezi's toneelstuk "gecompliceerd" waren om te filmen, omdat maker Sam Levinson ervoor moest zorgen dat de reacties van de toeschouwers perfect waren afgestemd op de inhoud van de toneelproductie.

"Het duurde lang om die reeks te filmen omdat het zo ingewikkeld was", zei Apatow.

"Er waren veel opnamen van het publiek om te overwegen… Sam moest ervoor zorgen dat de opnamen in het stuk verbonden waren met echte herinneringen, en ze moesten perfect getimed en met elkaar verweven zijn."

Als het erom gaat uit te leggen wat de nieuwe aflevering betekent voor Lexi's boog, zei Apatow dat haar personage het gevoel had dat het stuk het enige was waar ze enige controle over kon hebben, iets waardoor haar leven een doelbewust gevoel kreeg.

Ondanks dat Apatow de aflevering nog niet had gezien op het moment van het interview, zei Apatow dat ze er "op dat moment heel goed over voelden".

Alexa Demie op Maddy's Russische roulettescène met Nate op 'Euphoria'

Over gecompliceerde scènes om te filmen in 'Euphoria' gesproken, Apatow's co-ster Alexa Demie, die Maddy Perez speelt, heeft onlangs gewogen op haar Russische roulette-reeks met Nate Jacobs (Jacob Elordi).

"Het was een ongelooflijk moeilijke scène, niet alleen vanwege het pistool tegen mijn hoofd, maar ook omdat het op een heel specifieke manier was gechoreografeerd", vertelde Demie aan 'Entertainment Weekly'.

"We moesten meebewegen met de camerabewegingen en het was echt kapot, en dus kostte het ons twee dagen om te filmen. Het was eigenlijk alles wat we de hele dag deden op die dagen", vervolgde ze.

Demie zei ook dat het moment met Nate is dat de dingen echt beginnen te veranderen voor Maddy.

"Het is hartverscheurend om haar zoiets gewelddadigs en traumatisch te zien meemaken, en het is het moment dat de dingen echt voor haar verandert."

Aanbevolen: