Selling Sunset': Christine Quinn ongedeerd nadat Chrishell Stause haar bedreigde met juridische stappen

Inhoudsopgave:

Selling Sunset': Christine Quinn ongedeerd nadat Chrishell Stause haar bedreigde met juridische stappen
Selling Sunset': Christine Quinn ongedeerd nadat Chrishell Stause haar bedreigde met juridische stappen
Anonim

Ondanks co-ster Chrishell Stause onlangs onthulde dat ze de blonde bom had gedreigd met juridische stappen, leek Christine Quinn ongedeerd. Quinn was geen onbekende in het middelpunt van de belangstelling en droeg haar spullen in een roze tweed mini-jurk, versierd met wat leek op een gratis hondenhalsband, en pruilde voor de camera.

Deelde haar opvallende look met haar 2,3 miljoen Instagram-volgers, de reality-tv-favoriet ondertitelde de post "I pink, ik ben verliefd op deze nieuwe @area-collectie", naast twee roze lint-emoji's.

Quinns schijnbare blasé-vertoning vervangt 'Selling Sunset'-collega Chrishell die de nieuwe moeder naar Vulture bashing. Toen de interviewer hiernaar vroeg: In de finale had je het over haar die probeerde je leven te ruïneren. Waar dacht je op dat moment specifiek aan? De emoties liepen zo hoog op, maar ik had het gevoel dat ik een deel van het verhaal miste', vertelde Stause:

Chrishell beweerde dat producenten Sunset 'Don't Want To Break The Fourth Wall' verkochten

“Helaas, met onze show, als er soms dingen in de pers gebeuren, willen ze de vierde muur niet doorbreken en kunnen we dingen niet duidelijk zeggen. Dat gevoel had ik ook toen ik keek.”

De makelaar vervolgde: "Ik zou liever gewoon eerlijk zijn en je vertellen: ze [Christine] probeerde een vals verhaal te planten toen ik door mijn scheiding ging en ik moest beide partijen bevestigen dat het niet zo was waar en dreigen dan met juridische stappen. En dit was vlak nadat mijn moeder stierf.'

“Het was veel op mijn bord en iemand schoppen terwijl ze down zijn en proberen een gerucht te verspreiden dat ik met iemand aan het flirten was. Beide partijen wisten dat dit niet is gebeurd.”

Stause beweert dat Quinn haar 'duizenden dollars aan juridische kosten' heeft veroorzaakt

“Ze moesten eraan trekken, maar om te proberen dat zelfs naar buiten te brengen op een moment dat iedereen zich afvroeg wat er was gebeurd en ik mijn moeder verloor - voor mij is dat zo onder de gordel. Ik moest duizenden dollars aan juridische kosten uitgeven en dit is niet de eerste keer dat ik met iets op dit niveau te maken heb.”

Chrishell bekende ook: Ze deed het onlangs opnieuw, in een poging te zeggen dat Jason en ik eerder aan het gebeuren waren, en het is gewoon niet waar. Je kunt begrijpen hoe dat iemand echt kan neerhalen en ruïneren als iedereen op internet probeert te achterhalen wat er is gebeurd.”

“Ze grijpt het als een kans om enkele lege plekken in te vullen die overduidelijk niet waar waren. Het was veel stappen te ver voor mij.”

Aanbevolen: