Mike Tyson zegt dat deze filmscène zijn carrière heeft gered

Inhoudsopgave:

Mike Tyson zegt dat deze filmscène zijn carrière heeft gered
Mike Tyson zegt dat deze filmscène zijn carrière heeft gered
Anonim

Mike Tyson heeft geen Disney-stijl van leven gehad.

Natuurlijk doet hij het tegenwoordig geweldig, maar hij heeft behoorlijk wat ups en downs gezien. Zijn jeugd had helaas meer downs dan ups. Hij was meestal betrokken bij gevechten en op 13-jarige leeftijd werd hij al 38 keer gearresteerd.

Stel je voor dat je dezelfde 13-jarige zou vertellen dat hij betrokken zou zijn bij een film die bijna $ 500 miljoen opbracht… ja, hij zou hem waarschijnlijk niet hebben gekocht.

Boksen was Tysons uitlaatklep en in het begin van de jaren '80 deed hij mee op het Olympisch podium. Al snel genoot hij een grote opkomst naar het sterrendom, met zijn verwoestende TKO's en later werd hij de onbetwiste kampioen.

Nogmaals, de hele weg kwam hij een aantal valkuilen tegen. Zozeer zelfs dat Tyson alles verloor, van zijn geld tot zelfs zijn roem. Meerdere echtscheidingen en rechtszaken zetten hem terug. Mike had ook een groot probleem met middelenmisbruik.

Dat was het geval toen hij in 2009 in een bepaalde film werd gecast. Hoewel hij op dat moment niet de juiste mentaliteit had, veranderde de rol zijn carrière volledig, en het zorgde ervoor dat hij zijn persoonlijke leven.

We zullen de rol bekijken, samen met de scène die alles veranderde voor Iron Mike.

Hij nam de rol aan om de verkeerde redenen

Destijds wist Tyson heel weinig over de film, samen met de betrokkenen. Hij bevond zich in een donker punt, verteerd door zijn capriolen weg van de camera. Tyson geeft toe dat hij de rol op zich nam om zijn roekeloze manieren te financieren.

"Ik deed dat om aan mijn drugsverslaving te voldoen. Het spijt me dat ik zo op jullie val… Ik zei: 'Wauw, dit wordt echt goed. We gaan verkopen dit spul op 42nd Street op bootleg en veel geld verdienen.' Dit is mijn beste gedachte over drugs… Zo was het niet. Het was een internationaal succes."

Hij wist niet dat de rol uiteindelijk precies het tegenovergestelde deed. Tyson was weer in de gunst van de fans na de film en bovendien werd hij aangemoedigd om clean te worden en een verschil te maken.

Desalniettemin herinnert hij zich de ervaring als een rampzalige, aangezien hij zich maar heel weinig herinnert. Om nog maar te zwijgen van het feit dat hij niet in de beste vorm was voor de rol.

Hij herinnert zich heel weinig van de cameo

Zijn filmreis begon in een club… de dag voor de opnames ontmoette Mike zijn medecastgenoten. Hij wist heel weinig over de ontmoeting, volgens zijn woorden naast Tony Robbins. "Dus ik ging daar naar binnen, ik controleer deze jongens om te zien wat ze in mijn sectie doen. Het was Zach, de andere man, en hij zei: 'We gaan met jou in een film zitten' en Ik zei: 'Ja? Wanneer?' En hij zei: 'Morgen'", herinnerde Tyson zich.

“En ik wist het niet omdat ik toen dronk en rookte en drugs gebruikte, dus ik wist niet dat ik bij de film betrokken was. Dus uiteindelijk moest ik de film gaan maken en het was een succes.'

Tyson was in een slechte vorm en naar zijn eigen maatstaven gaf hij toe dat hij te zwaar was. Bovendien onthult Tom Phillips op de set dat hij Tyson eigenlijk moest laten zien hoe hij een klap uitdeelde.

"Hij deed het steeds een beetje verkeerd voor de camera, hij trok het eigenlijk te ver naar achteren." [EMBED_TWITTER]laat hem een beetje zien hoe hij een klap uitdeelt, en zonder een slag te missen, zegt hij: 'Oh dit is geweldig, ik krijg bokslessen van de aanvoerder van het Joodse debatteam.'"Tegen het einde was de strijd het allemaal waard, aangezien Tyson de perceptie van het publiek volledig veranderde.[/EMBED_TWITTER]

De scène die de film stal

Natuurlijk, de weg was hobbelig, maar toen 'The Hangover' eenmaal uitkwam, veranderde de carrière van Tyson voor altijd. De film was een waanzinnig succes en bracht $ 469 miljoen op van een budget van $ 35 miljoen. Natuurlijk zouden er ook vervolgen worden gemaakt. Een bepaalde scène in de film had iedereen aan het praten en volgens Tyson hielp het zijn carrière weer op de rails te krijgen.

"Op een dag ben ik in een restaurant en de film was nog niet uit, maar de kinderen moeten de preview hebben gezien van hoe ik Zach sloeg," zei Tyson.

“Dus een van die sightseeingbussen ging voorbij en alle kinderen kwamen uit de bus en pakten me vast, namen foto's en mijn vriend zei: 'Ik denk dat we hier iets hebben, Mike' en ik zei: ' Ja, ik ook.'” Eigenlijk verdient het verhaal een film op zich!

Aanbevolen: