Fans willen dat Scarlett Johansson Sabine speelt in de 'Ahsoka'-serie

Inhoudsopgave:

Fans willen dat Scarlett Johansson Sabine speelt in de 'Ahsoka'-serie
Fans willen dat Scarlett Johansson Sabine speelt in de 'Ahsoka'-serie
Anonim

Bronnen hebben bevestigd dat Lucasfilm op zoek is naar een actrice om de live-action versie van Sabine Wren te spelen.

Star Wars fans weten al dat Rosario Dawson haar rol als Ahsoka Tano zal hernemen in de komende Disney+-serie. Een recent rapport van The Hollywood Reporter onthulde dat bronnen verbonden aan Lucasfilm hebben bevestigd dat de film- en productiestudio op zoek was naar een actrice om Sabine te spelen, tegenover het hoofdpersonage van Dawson.

Rosario Dawson speelde de live-actionversie van Ahsoka Tano voor de allereerste keer in The Mandalorian seizoen 2. In canon was het personage alleen eerder te zien tijdens The Clone Wars. Sabine, een jonge Mandaloriaanse krijger daarentegen, werd geïntroduceerd in Star Wars Rebels, waar ze een hoofdrol speelde in het rebellenteam van het Ghost-ruimteschip.

Star Wars-fans willen dat Scarlett Johansson Sabine speelt

Sabine is een favoriet personage van fans en de serie zal worden gevormd door makers die personages uit de Clone Wars tot leven hebben gebracht in The Mandalorian, dus het is waarschijnlijk dat Ahsoka een vervolgserie van de Rebels wordt - maar een live- actieversie ervan.

Of Lucasfilm besluit om Sabine en Ahsoka's verhaal van Rebels voort te zetten in de soloserie van de jedi is onbekend, maar fans hebben enkele ideeën voor de casting van Sabine. Ze willen dat MCU-actrice Scarlett Johansson de krijger uit Mandalore speelt.

"Scarlett Johansson zou Sabine moeten spelen", schreef een gebruiker in reactie op de aankondiging.

"Scarlett johansson als sabine winterkoninkje!!" een ander toegevoegd.

“Stel je Scarlett voor als Sabine…” zei een derde.

Verschillende Star Wars-fans voerden campagne voor Sabine's originele stemacteur Tiya Sircar om Sabine Wren te spelen in de live-action show, maar grapten dat de rol in plaats daarvan naar Scarlett Johansson zou gaan.

“Rebellenfans: tiya sircar zou sabine moeten spelen! disney: cast Scarlett johansson” schreven ze.

Toen een Twitter-gebruiker de cast van fans in twijfel trok en vroeg waarom Sabine moest worden herschikt, legde een fan uit: Het gebruik van dezelfde stemacteur werkt niet altijd voor live-action. Vooral als een stemacteur in niets lijkt op het personage.'

Te oordelen naar de huidige vergelijking tussen Scarlett Johansson en Disney, is het moeilijk voor te stellen dat de actrice zo snel een rol zou krijgen.

Op 29 juli onthulden meerdere publicaties dat de Black Widow-actrice Disney aanklaagde voor het streamen van de film op hun streamingplatform Disney+ nadat in haar contract stond dat het een exclusieve bioscooprelease zou krijgen. Disney klapte terug en beschuldigde de actrice van onachtzaamheid met de door de pandemie opgelegde beperkingen, en negeerde volledig dat Johanssons contract door hen was geschonden.

Aanbevolen: