MCU-fans willen dat Brendan Fraser deze iconische schurk speelt

Inhoudsopgave:

MCU-fans willen dat Brendan Fraser deze iconische schurk speelt
MCU-fans willen dat Brendan Fraser deze iconische schurk speelt
Anonim

Eén grote film is alles wat iemand nodig heeft om het volgende niveau in zijn carrière te bereiken, en fans zagen hoe het echt van de grond kwam voor Brendan Fraser nadat hij speelde in The Mummy. Fraser was al succesvol, maar die eerste Mummy-film maakte hem tot een enorme ster. Sindsdien is Fraser bezig gebleven en heeft hij geweldig film- en televisiewerk gedaan.

Omdat de MCU een krachtpatser-franchise is, zijn fans altijd personages die dromen uitbrengen die nog moeten verschijnen. Ondanks zijn werk met DC, hebben MCU-fans een interessante schurk uitgekozen voor Fraser om te spelen.

Dus, welke grote slechterik moet Brendan Fraser spelen? Laten we eens kijken wat de fans erover te zeggen hebben.

Brendan Fraser is al eeuwen in Hollywood

Om een idee te krijgen waarom Marvel-fans niets liever willen dan Brendan Fraser de MCU binnen te zien gaan, is het zo belangrijk om zijn oeuvre te bekijken en te zien wat hij heeft kunnen bereiken tijdens zijn jaar in Hollywood. Door ups en downs is Fraser een steunpilaar in de industrie geweest en heeft meer hits dan de meeste mensen zich realiseren.

Eerder in zijn carrière deed Brendan Fraser nogal wat zowel film- als televisiewerk, maar uiteindelijk zou hij meer succes gaan boeken op het grote scherm en zijn aandacht verleggen naar voornamelijk filmwerk. Encino Man uit 1992 was een succes op het grote scherm en het zorgde er echt voor dat de bal aan het rollen ging voor Fraser, die samen met Pauly Shore en Sean Astin in de film speelde. Naarmate het decennium vorderde, zou Fraser meer credits verzamelen en uiteindelijk meer succes boeken.

In 1999 kwamen de dingen echt samen voor Fraser toen hij speelde in The Mummy, die een nieuwe filmfranchise op gang bracht en hem in een grote ster veranderde. Het vervolg van de film bleek ook een enorme hit te zijn. Dit werd gevolgd door hits als Crash en Journey to the Center of the Earth.

In de loop van de tijd ontwikkelde Fraser een trouwe aanhang en hij heeft zelfs enige ervaring in de wereld van stripboekenprojecten.

Hij heeft met DC gewerkt

Begin 2019 nam Brendan Fraser de rol van Robotman op zich in Doom Patrol, wat een mooi succes was voor DC op het kleine scherm. De DCEU heeft misschien moeite om de MCU bij te houden, maar op televisie doet DC al geruime tijd uitzonderlijk werk. Doom Patrol was een fantastische toevoeging aan hun line-up voor kleine schermen, en Fraser was geweldig als Robotman.

Dankzij zijn tijd bij Doom Patrol is Fraser ook overgestapt naar de DC-serie Titans als hetzelfde personage dat hij portretteert in zijn vaste serie. DC's vermogen om zijn televisie-universum te verbinden is uitstekend geweest, en het zou ertoe kunnen leiden dat Fraser nog een keer als Robotman verschijnt als de zaken echt toenemen met cross-overs en universums die met elkaar in botsing komen.

Nogmaals, DC heeft fantastisch werk verricht op het kleine scherm, maar op het grote scherm heeft Marvel de zaken echt in bedwang gehouden. Gezien zijn geschiedenis in film en zijn tijd in stripboekprojecten, hebben MCU-fans al een tijdje Fraser in de gaten. In feite heeft één fan de perfecte schurk voor Fraser om te spelen.

Marvel-fans willen dat hij hagedis speelt

In 2016 stelde een Reddit-gebruiker de vraag welk Marvel-personage Brendan Fraser mogelijk ooit zou kunnen spelen. Een gebruiker suggereerde dat Fraser de rol van Lizard op zich zou nemen, een van de meest populaire Spider-Man-schurken tot nu toe. Het blijkt dat Marvel-fans in de thread dol waren op het idee, en dit is iets dat velen graag zouden zien gebeuren in de toekomst.

Lizard is eerder op het grote scherm verschenen, terwijl Rhys Ifans het personage speelde in The Amazing Spider-Man. Marvel zou ervoor kunnen kiezen om Ifans terug te halen voor het personage als ze voor een multiversumaanpak gaan, maar ze kunnen ook iemand nieuw als het personage casten, wat Fraser naar de rol zou kunnen leiden. Het zal misschien nooit gebeuren, maar het is duidelijk dat de interesse van de fans er is.

Zoals het er nu uitziet, is Lizard niet gepland om in de MCU te verschijnen en is Fraser niet verbonden aan MCU-projecten. De MCU breidt zich snel uit en dankzij WandaVision, Doctor Strange in the Multiverse of Madness en enkele geruchten over Spider-Man: No Way Home, is het mogelijk dat er in de nabije toekomst grote dingen kunnen gebeuren met casting. Dat gezegd hebbende, misschien komt deze droomcasting ooit tot leven.

Aanbevolen: