Fans willen dat Britney Spears de hoofdrol speelt in 'Cruella'-vervolg nadat ze heeft onthuld dat ze er geobsedeerd door is

Inhoudsopgave:

Fans willen dat Britney Spears de hoofdrol speelt in 'Cruella'-vervolg nadat ze heeft onthuld dat ze er geobsedeerd door is
Fans willen dat Britney Spears de hoofdrol speelt in 'Cruella'-vervolg nadat ze heeft onthuld dat ze er geobsedeerd door is
Anonim

Britney Spears' roadtripfilm Crossroads ligt misschien ver achter ons, maar de popster is misschien nog niet klaar met acteren.

In een recent Instagram-bericht, de Oops!… I Did It Again-zangeres opende haar liefde voor Disney's schurkenbeginverhaal Cruella, met in de hoofdrol Emma Stone.

Britney Spears is net zo geobsedeerd door 'Cruella' als de volgende Disney-fan

In première in mei van dit jaar, speelt Cruella Stone de hoofdrol als de jonge schurk Cruella DeVil, nog steeds bekend als Estella. Terwijl ze een carrière als modeontwerper nastreeft, ontdekt deze getalenteerde jonge vrouw met een voorliefde voor gewaagde outfits iets cruciaals over haar verleden.

Het verhaal dat zich afspeelt in Londen uit de jaren 70 lijkt het hart te hebben gewonnen van Spears, die een post aan de film en zijn hoofdrolspeelster wijdde.

"Ik heb Cruella gisteravond gekeken … ok dus ik kijk het minstens 3 tot 4 keer per week … ik vind het leuk ok ???" Spears schreef op 31 augustus.

"Emma Stone is verdomd schattig en ik voel me alsof ik weer 6 jaar oud ben als ik ernaar kijk !!!! De beelden en de manier waarop het verhaal je fantasie leidt, is zo waanzinnig cool !!!! " voegde ze eraan toe.

Fans willen dat Britney Spears verschijnt in het vervolg op 'Cruella'

Aangezien een vervolg op deze eerste film in aantocht is en Stone klaar is om de rol van Estella/Cruella opnieuw te spelen, zijn fans van Spears begonnen haar te vragen om in deze tweede aflevering te spelen.

"cast Britney in het vervolg op Cruella", schreef een volgeling van Spears op Instagram.

"Het was zo goed! Misschien kun jij in Cruella 2 zijn?" vroeg een andere fan.

"zou perfect zijn, de rokkenjager-look met de bril", suggereerde een persoon.

"Misschien zou zij de boze zus kunnen zijn of iets dergelijks," was een andere opmerking.

Het is geen geheim dat Spears graag weer acteert, nadat ze in de comedyserie Will and Grace en How I Met Your Mother was verschenen. Eerder dit jaar dook een interview op waarin ze auditie voor The Notebook besprak, wat aantoont dat acteren altijd al een van de ambities van Spears was geweest.

Destijds werd Spears gevraagd om voor te lezen voor de rol van Allie Hamilton in het romantische drama uit 2004, geregisseerd door Nick Cassavetes en aangepast naar een roman van Nicholas Sparks.

Spears was duidelijk verrast door het script van The Notebook, dat een liefdesverhaal beschrijft tussen een rijke jonge vrouw en een man uit de arbeidersklasse in South Carolina in de jaren veertig. In antwoord op een vraag die haar vroeg wat haar zou opwinden, legde Britney uit dat ze graag de hoofdrol in deze 'geweldige film' had willen krijgen.

Spears heeft uiteindelijk misschien niet de rol gekregen (de beroemde ging naar Rachel McAdams), het zou geweldig zijn om haar in een ander project te zien, vooral een zo campy als Cruella.

Aanbevolen: