The Queen's Gambit'-ster Moses Ingram speelt mogelijk de jonge Ahsoka Tano in 'Obi-Wan Kenobi

Inhoudsopgave:

The Queen's Gambit'-ster Moses Ingram speelt mogelijk de jonge Ahsoka Tano in 'Obi-Wan Kenobi
The Queen's Gambit'-ster Moses Ingram speelt mogelijk de jonge Ahsoka Tano in 'Obi-Wan Kenobi
Anonim

The Queen's Gambit-ster werd aangekondigd als onderdeel van de sterrencast op maandag, samen met Kumail Nanjiani, Joel Edgerton, Indira Varma, Hayden Christensen en Ewan McGregor.

Ingram zal een belangrijke rol spelen in de serie naast Christensen en McGregor, die het verhaal zullen leiden als Darth Vader (Anakin Skywalker) en de legendarische Jedi-meester Obi-Wan Kenobi. De acteur deelde het nieuws in een nieuwe post op Instagram en plaagde haar toekomst als Jedi in het Star Wars universum.

Fans denken dat ze een jongere Ahsoka Tano gaat spelen!

Moses Ingram: Ahsoka Tano of inquisiteur?

Moses Ingram beleefde haar grote doorbraak in The Queen's Gambit van Netflix en speelde de rol van Jolene, Beths vriendin uit het weeshuis. De nieuw geslagen acteur plaagde haar Star Wars-personage op Instagram en schreef: "Ik speel met lichtzwaarden."

Star Wars-fans geloven dat het bijschrift suggereert dat Ingram een Jedi in de serie zal spelen, met enkele gedeelde theorieën over haar het nemen van de mantel van een jonge Ahsoka Tano. Anderen denken dat ze een inquisiteur zal zijn!

"Ze zou heel gemakkelijk een inquisiteur kunnen zijn, aangezien de serie te maken heeft met Jedi-jagers. In Rebels weet Ahsoka niet dat Obi-Wan nog leeft", deelde @panaknskywalker.

"Twijfel eraan. Als zij Ahsoka is en het een belangrijke rol is, zou Filoni super betrokken zijn bij deze show en dat is hij niet ", antwoordde @spacelatinopapi.

Fans zijn er zeker van dat Ingram een favoriet personage zal spelen. "Iedereen die cast moet een reeds bestaand favoriet personage van fans spelen… ze zou een Jedi-overlevende kunnen zijn. Een inquisiteur. Letterlijk elke rol."

Het personage werd voor het laatst gezien in The Mandalorian, toen Din Djarin naar Corvus reisde om Ahsoka Tano te ontmoeten en haar hulp te zoeken bij The Child, ook bekend als Grogu. Ahsoka wordt geïntroduceerd als de Jedi-leerling van Anakin Skywalker in het Star Wars-universum, en de twee hadden een vertrouwensrelatie, hoewel Anakin bedroefd was toen ze besloot de Jedi-orde te verlaten.

Aangezien Moses heeft uitgelegd dat ze in de serie "met lichtzwaarden zal spelen", zou ze heel goed een Inquisiteur kunnen zijn, aangezien het allemaal voormalige Jedi zijn die zich tijdens de Jedi-zuivering aan het rijk hebben overgegeven! De Obi-Wan Kenobi-serie speelt zich 10 jaar na de gebeurtenissen van Revenge of the Sith en 9 jaar voor A New Hope af.

Obi-Wan Kenobi zal naar verwachting in april van dit jaar beginnen met filmen en zal eind 2021 of begin 2022 worden uitgebracht.

Aanbevolen: