Jacob Elordi morst op de NSFW-scènes in 'Euphoria

Inhoudsopgave:

Jacob Elordi morst op de NSFW-scènes in 'Euphoria
Jacob Elordi morst op de NSFW-scènes in 'Euphoria
Anonim

Euphoria - de serie die Zendaya haar historische Emmy Award won, is op zijn zachtst gezegd controversieel. Met zijn grafische weergave van drugsgebruik en eerlijk portret van verslaving en tienerdrama, richt de serie zich op tieners die door de moeilijkheden van het leven van vandaag navigeren.

De serie staat ook bekend om een gratis reeks met volledige frontale mannelijke naaktheid (ook wel de 30 penissen-scène genoemd), waarvan veel fans en critici dachten dat het geen enkel doel diende. De show schuwt het niet om echt te worden, maar Jacob Elordi (die de angstaanjagende pestkop van de middelbare school Nate Jacobs speelt) vertelt hoe ze de NSFW-scènes filmen.

Euphoria gebruikt protheses om te filmen, onthult Jacob Elordi

Elordi verscheen op The Tonight Show en legde tijdens zijn gesprek met gastpresentator Julie Bowen uit hoe Euphoria de spraakmakende scènes filmde. De acteur onthulde dat castleden niet echt naakt gaan voor de scènes, maar in plaats daarvan protheses gebruiken.

"Ja. Ja, dus Eric's penis… het is niet zijn echte penis. Het is een stuntpenis", bevestigde de acteur, verwijzend naar de zeer controversiële scène van acteur Eric Dane in de serie. Danes speelt de vader van de acteur in de film, Cal Jacobs, een getrouwde man met een gevaarlijk geheim.

Jacob deelde dat hun make-uptrailers vol stonden met protheses, klaar voor wanneer een scène het gebruik ervan vereiste. "Als je in de make-uptrailer komt, zijn ze allemaal een beetje opgezet …" zei hij.

De Australische acteur deelde verder dat make-upartiesten "make-up moeten doen" op de protheses, om ze er echt uit te laten zien.

Elordi, die van de ene op de andere dag beroemd werd door zijn rol in Netflix's The Kissing Booth, was onlangs te zien in de derde film van de franchise. Hoewel de acteur uit elkaar lijkt te zijn gegroeid van de rol van de middelbare scholier, onthulde hij dat hij een verzoek aan Netflix had gedaan om volledig gekleed in de film te blijven, tenzij een scène hem zonder shirt eist.

"Ik heb specifiek gevraagd", zei de hartenbreker, eraan toevoegend dat hij ermee instemde alleen shirtloos te gaan als hij "in een zwembad of een douche" was.

"Het werd belachelijk", voegde Elordi eraan toe.

De acteur speelde Noah Flynn in de driedelige filmfranchise, samen met acteurs Joey King, Joel Courtney en Taylor Zakhar Perez.

Aanbevolen: