Hoe Jacob Elordi zijn dieet veranderde voor 'Euphoria

Inhoudsopgave:

Hoe Jacob Elordi zijn dieet veranderde voor 'Euphoria
Hoe Jacob Elordi zijn dieet veranderde voor 'Euphoria
Anonim

Het was een behoorlijke stijging voor 'Euphoria'-ster Jacob Elordi. Zijn overgang naar de top van de Hollywood-berg gebeurde niet van de ene op de andere dag en in feite vergde het veel werk achter de schermen.

Zac Efron onderging soortgelijke omstandigheden als Elordi. Zac onderging grote diëten voor films als 'Baywatch'. Hij had niet alleen spijt van het dieet, maar hij worstelde ook stiekem door de uitputting van dit alles.

Elordi was genoodzaakt om een paar dingen te veranderen toen hij in ' Euphoria ' werd gegoten. We zullen een kijkje nemen naar wat er achter de schermen gebeurde en naar zijn benadering van eten.

Wat veranderde Jacob Elordi in zijn dieet voor euforie?

Het was niet de eerste keer dat Jacob Elordi te horen kreeg dat hij op dieet moest voor een rol. Zijn trainings- en eetgewoonten voor 'Kissing Booth' waren zelfs nog strenger gezien het feit dat hij een tijdlijn had. De acteur besprak de overgang samen met Men's He alth en verklaarde dat hij geen fan was van mensen die over zijn lichaam praten.

"In die tijd was ik superjong en werd ik in een wereld gegooid waar iedereen over mijn lichaam wilde praten… het zat me echt dwars", zegt hij. “Daar herken ik me helemaal niet in. Ik probeerde mezelf te bewijzen en bekend te staan als acteur. Het was zo hard trainen en ik haatte elke seconde ervan.”

Elordi was in die periode zeven keer per week in de sportschool. Net als Zac Efron en zijn voorbereiding op 'Baywatch', was Jacob het beu om zich te concentreren op zijn esthetiek in de sportschool tegen de tijd dat de training klaar was.

Tegenwoordig heeft hij een andere benadering die gericht is op functionele fitheid en zijn algehele welzijn.

“[The Kissing Booth] ging helemaal over beeldhouwen en ervoor zorgen dat ik dit figuur had waarvan ik dacht dat het personage dat nodig had”, zegt hij over zijn evolutie.“Nu is het functioneler. Ik wilde een leeg canvas zijn en meer bezig zijn met mijn gezondheid. Ik wilde kunnen lopen en rennen met mijn kleinkinderen als ik tachtig was, weet je? Het gaat meer om functioneel zijn dan om daadwerkelijke esthetiek.”

Wat zijn rol in 'Euphoria' betreft, waren er gewoonten die hij opnieuw moest veranderen, vooral als het om zijn eten ging.

De eiwitinname van Jacob Elordi is drastisch veranderd voor 'Euphoria'

Aangezien hij de rol van quarterback speelde, was het alleen maar logisch dat Elordi wat gewichten moest oprapen voor zijn rol in ' Euphoria '. De moeilijke overgang was de verandering in zijn eiwitinname, het belangrijkste onderdeel van het opbouwen van spieren. Dit was niet gemakkelijk voor Elordi, aangezien hij niet veel eet en in feite eet hij meestal on-the-fly. Als het gaat om eiwitrijk voedsel zoals kipfilet, zijn deze niet zo gemakkelijk om snel te consumeren.

"Ik eet niet veel, dus ik moest veel meer eiwitten eten omdat ik veel meer trainde, omdat ik een quarterback en een atleet speel", zegt hij.

"Ik geniet niet echt van het proces van eten, ik heb het gevoel dat het veel tijd verspilt… Ik kan me slecht aan een schema houden, dus tenzij iemand zegt dat ik het moet doen en zegt dat ik moet eten, dan vergeet ik het meestal gewoon en ga ik iets anders doen."

Elordi zou verder onthullen dat hij niet de grootste fan is van deze manier van eten en in plaats daarvan geniet hij van een andere benadering.

Elordi heeft een "Anthony Bourdain"-benadering van diëten

Elordi gelooft niet in cheat-ma altijden, in plaats daarvan neemt de acteur de 'Anthony Bourdain'-benadering van eten, die erin bestaat ervan te genieten terwijl het er is.

"Ik heb geen vaste cheat-dag, ik heb het gevoel dat je zo dogmatisch kunt worden over dat soort dingen", zegt hij."Ik heb een soort Anthony Bourdain-aanpak; geniet ervan terwijl het er is. Eet de hamburger, drink het bier." Als hij werd gepusht, zou hij pizza kiezen als zijn go-to cheat-ma altijd. "Misschien eet ik ook een week pizza", zegt hij naast Men's He alth.

Fans waren verdeeld over zijn eetgewoonten, die niet zo intens zijn als sommige andere Hollywood-acteurs zoals Dwayne Johnson.

Desalniettemin, als het hem gelukkig maakt en voor hem werkt, waarom dan niet doorgaan. Als je kijkt naar de manier waarop zijn carrière is verlopen, doet hij duidelijk iets goed.

Aanbevolen: