Wie was Jacob Elordi voor 'Euphoria'?

Inhoudsopgave:

Wie was Jacob Elordi voor 'Euphoria'?
Wie was Jacob Elordi voor 'Euphoria'?
Anonim

HBO Max's Euphoria is een enorm succes geweest en tot nu toe zijn we twee seizoenen bezig met dit wilde avontuur. Sommige fans hadden problemen met seizoen twee, maar de buzz was overal. Euphoria is gevuld met intense afleveringen en fans kunnen niet wachten om te zien wat seizoen drie op tafel brengt.

Jacob Elordi is een prominente artiest in de show, en hij heeft zijn voorraad naar een ander niveau getild dankzij wat hij heeft gedaan tijdens Euphoria's twee seizoenen op HBO Max. Het was geweldig om hem te zien uitbreken, en de weg die hij naar Euphoria nam was uniek.

Laten we een licht schijnen op Jacob Elordi en kijken wie hij was voor Euphoria.

Jacob Elordi is momenteel op 'Euphoria'

Euphoria is een van de grootste shows die er zijn, en het heeft de sociale media echt stormenderhand veroverd. Hoewel er veel sleutelfiguren zijn die de show helpen bloeien, is Jacob Elordi erin geslaagd om uit te blinken en naam te maken tijdens de eerste twee seizoenen van de show.

Toen hij met Variety over zijn karakter sprak, zei Elordi: "Het is grappig, ik noem hem niet eens echt een tegenstander, omdat ik hem niet zie als de schurk die binnenkomt om de dag van de held te verpesten Alles wat hij doet is relatief ten opzichte van zijn eigen situatie. Zelfs als het op Jules aankomt - het komt door zijn vader. Als Rue de hoofdrolspeler is, zie ik Nate niet als de antagonist. Ik denk dat iedereen zijn eigen trauma heeft en ergens doorheen vechten. En ja, zijn middelen zijn verdomd verschrikkelijk en verschrikkelijk om te zien. En soms klinkt hij door de score als een schurk."

Het was geweldig om Elordi dit soort succes te zien hebben, maar hij moest zijn plaats in de branche verdienen. Verrassend genoeg kwam zijn grote doorbraak in een project dat heel anders is dan wat fans gewend zijn met Euphoria.

'The Kissing Booth' was zijn grote doorbraak

In 2018 kreeg Jacob Elordi zijn grote doorbraak in Netflix's The Kissing Booth, met Joey King in de hoofdrol. De tiener-romcom was een enorm succes en dit was de film die Elordi op gang bracht.

Gezien het soort show dat Euphoria is, is het een verrassing om een paar jaar geleden terug te kijken en de acteur te zien in een project als The Kissing Booth. In werkelijkheid had Elordi zelf zelfs bedenkingen bij zijn rol in de film.

"Vroeger maakte ik me veel zorgen over wat mensen over mij dachten en over het soort acteur dat ik was vanwege de films die ik had gemaakt. Ik voelde me gewoon heel oubollig en ik had het gevoel dat ik moest bewijzen aan iedereen dat ik een serieuze acteur was. Ik voelde me vreselijk onbegrepen", vertelde hij aan Entertainment Tonight.

Desalniettemin was die eerste Kissing Booth-film een hit voor Netflix, en te zijner tijd werd aangekondigd dat er sequels op komst waren.

Sinds die eerste Kissing Booth-film heeft Elordi deelgenomen aan twee sequels, en hij heeft zijn voorraad opgevoerd met zijn werk in elke film.

The Kissing Booth had geen betere manier kunnen zijn om zijn mainstream acteercarrière te beginnen, en de acteur had een paar andere rollen die hem hielpen Euphoria te bereiken.

Hij verscheen ook op 'Swinging Safari'

In 2018, slechts een jaar voordat Jacob Elordi de rol van Nate op zich nam in Euphoria, was Jacob Elordi te zien in Swinging Safari, een comedy-drama met namen als Kylie Minogue en Guy Pearce.

In de film speelde Elordi een kleiner personage genaamd Rooster, en in werkelijkheid was deze film niet echt een showcase voor hem. Zijn rol was klein en zijn optreden was een klein stukje van het grotere geheel.

De Australische film was niet echt een wereldwijde hit, maar het was toch een kans voor Elordi om wat acteerervaring op te doen.

Nu hij in Hollywood een populaire figuur is geworden, loopt Elordi's bord vol. Op IMDb lijkt het erop dat de acteur aan verschillende projecten is gehecht.

He Went That Way is een film die momenteel in postproductie is, en Parallel is een project in pre-productie. In beide zal Jacob Elordi de hoofdrol spelen, en ze zullen hem de kans geven om te schitteren buiten Euphoria en de Kissing Booth-films. Alles gaat goed, en plotseling zal Jacob Elordi meer gevraagd zijn dan ooit tevoren.

De weg die Jacob Elordi naar Euphoria nam was uniek, en fans kunnen niet wachten om te zien wat hij vervolgens in petto heeft.

Aanbevolen: