Euphoria'-ster Jacob Elordi was verliefd op deze tv-actrice toen ze opgroeide

Inhoudsopgave:

Euphoria'-ster Jacob Elordi was verliefd op deze tv-actrice toen ze opgroeide
Euphoria'-ster Jacob Elordi was verliefd op deze tv-actrice toen ze opgroeide
Anonim

Jacob Elordi's 2022 is goed begonnen. Hoewel hij in eerste instantie geen Kissing Booth 3 wilde doen, verscheen hij toch op de onlangs in première gebrachte Netflix-film. Dan is er zijn meer volwassen rol in de tienerserie Euphoria waarvan seizoen 2 net in januari werd uitgezonden. Met al deze blootstelling kunnen fans niet anders dan nieuwsgierig zijn naar het liefdesleven van de hartenbreker.

Tijdens zijn allereerste talkshow-optreden op Jimmy Kimmel Live!, noemde Elordi een bepaalde "vriendin" en gaf toe dat hij een jeugdverliefdheid had op deze tv-actrice. In het licht daarvan vonden we het ook hoog tijd dat we terugblikken op de datinggeschiedenis van de acteur.

Jacob Elordi was als kind verliefd op Julie Bowen, ster van 'Modern Family'

Modern Family-ster Julie Bowen presenteerde Kimmel toen Elordi langskwam bij de show. Ze introduceerde de jonge acteur als een "kalme, volwassen Australische man" die "Nate [Jacobs, in Euphoria] speelt, de onrustige Amerikaanse tiener die zijn shirt niet kan vinden." De actrice had niet nauwkeuriger kunnen zijn met die beschrijving. Maar toen Elordi naar buiten kwam, onthulde hij dat hij backstage eigenlijk een "nerveuze jongen" was. Toen hem werd gevraagd waarom, zei de 24-jarige dat het alles was, inclusief Bowen.

"Godzijdank, ik denk aan alles. Jij - ik ben zo'n grote fan van je", bekende Elordi aan Bowen. 'Ik was echt verliefd op je toen ik jonger was.' De 51-jarige kroop meteen naar de acteur toe om hem op de wang te kussen. Beiden waren duidelijk afgeleid door de gang van zaken. "Ik kan niet eens. Wat een engel," gutste de actrice."Oh mijn god. Oké, ik zou je al deze vragen moeten stellen, maar mijn hoofd is een en al fladdering." Elordi zei dat hij hetzelfde voelde.

Je zou denken dat de rest van het gesprek ongemakkelijk zou zijn, maar de twee hadden echt een geweldige tijd. Op een gegeven moment zei de Kissing Booth-ster terloops dat zijn "vriendin" zijn haar moest knippen toen hij een harder had omdat hij "niet zo schattig" was om het uit te trekken. Bowen vroeg niet om meer details over het meisje (we morsen later de thee). Maar ze kreeg Elordi tenminste aan het praten over de stuntpenissen in Euphoria. Geen slechte afsluiting van Bowen's eerste hosting-optreden.

Wie is er met Jacob Elordi uitgegaan?

Elordi is in de vier jaar dat hij in de schijnwerpers staat al met verschillende vrouwen in verband gebracht. Zijn eerste beroemde vriendin was Joey King, die zijn liefdesbelang speelde in zijn breakout-film Kissing Booth. Ze werden een item tijdens het filmen van de Netflix-hit in 2017. "Was het liefde op het eerste gezicht? Nou, ik vond hem heel schattig toen we elkaar voor het eerst ontmoetten", zei King over de affaire."Maar het begon als een vriendschap. We hadden het meteen over grove dingen met elkaar. Maar al snel begon ik te beseffen: 'Hé, ik denk dat ik deze persoon wel aardig vind!'"

Ze gingen uit elkaar in november 2018 nadat Elordi aankondigde dat hij een pauze nam van sociale media. Hij ging naar zijn Instagram-verhaal om fans te informeren dat hij "zich afmeldt voor deze hele sociale media-shabang terwijl ik werk", hoogstwaarschijnlijk op Euphoria. King tweette al snel: "Godzijdank heb ik mijn hond", wat leidde tot geruchten over het uiteenvallen. Niet lang na de reeks cryptische social media-activiteiten werd de splitsing officieel bevestigd. De twee hielden het echter een tijdje geheim. Beiden hadden moeite met het omgaan met alle aandacht van hun fans en de pers.

In de zomer van 2019 had Elordi een affaire met model Cari Flowers. In augustus van dat jaar begon de acteur te daten met zijn Euphoria-collega Zendaya. "Ze begonnen als goede vrienden, maar het werd romantisch nadat hun show was afgelopen", zegt een bron."Ze zijn sinds afgelopen zomer onafscheidelijk en maken tussen de projecten door tijd voor elkaar vrij. Jacob heeft de familie van Zendaya ontmoet en iedereen is dol op hem. Ze hebben veel plezier samen en hebben veel gemeen." Ze gingen uit elkaar in september 2020 - dezelfde maand dat Elordi werd gezien terwijl ze rondhing met Kaia Gerber, de modeldochter van Cindy Crawford.

Op 1 september 2020 werden de twee gezien in Nobu in Malibu. Gerber was eigenlijk de vriendin die Elordi's harder heeft weggedaan. De twee gingen in november 2021 uit elkaar. Een insider zei dat het een "minnelijke" breuk was. Blijkbaar dreven de twee uit elkaar vanwege hun botsende schema's. "Hun schema's waren in strijd", zei de bron. "Ze brachten niet veel tijd samen door. Het leek alsof ze achteruit gingen in plaats van vooruit en daarom werkte het niet. Het heeft lang geduurd. Van wat ik hoor zijn er geen wrevel en ze zijn nog steeds in gesprek."

Wie is nu de vriendin van Jacob Elordi?

Elordi is onlangs gespot met YouTuber Olivia Jade Giannulli, die beroemd werd betrapt in het toelatingsschandaal van de universiteit. Een bron zei dat de twee momenteel "plezier hebben" samen. "Ze hangen rond en zien wel waar het heen gaat, maar zijn zeker in elkaar geïnteresseerd", deelde de insider mee. "Het was heel gemakkelijk en leuk, en Olivia is erg blij als ze bij hem is." Ze voegden eraan toe dat de twee veel gemeenschappelijke vrienden delen. Een andere bron bestempelde de status van het verdeeldheidwekkende paar als 'casually dating'.

Aanbevolen: