Tom Holland stal een aantal geweldige rekwisieten uit zijn MCU-films

Inhoudsopgave:

Tom Holland stal een aantal geweldige rekwisieten uit zijn MCU-films
Tom Holland stal een aantal geweldige rekwisieten uit zijn MCU-films
Anonim

De MCU is tegenwoordig de grootste filmfranchise ter wereld en ze weten het een en ander over geld verdienen aan de kassa. De franchise heeft klassieke karakters van de pagina's gebruikt en heeft het bronmateriaal verstandig gebruikt op weg naar de verovering van Hollywood in de afgelopen 13 jaar.

Tom Holland speelt al een aantal jaren Spider-Man in de MCU en de acteur is ronduit opmerkelijk in de rol. Ondanks dat we een held in de franchise spelen, staat Nederland erom bekend plakkerige vingers te hebben als de camera's niet draaien.

Laten we van de ster horen over enkele van de geweldige rekwisieten die hij van de set heeft genomen tijdens zijn tijd in het MCU.

Het vinden van de Spider-Man van de MCU was moeilijk

Toen werd aangekondigd dat Disney en Sony een deal bereikten om Spider-Man in de MCU te krijgen, konden fans hun opwinding nauwelijks bedwingen. Op dat moment deed de MCU al ongelooflijke dingen op het grote scherm, en het toevoegen van de iconische Spider-Man zou een heleboel nieuwe kansen bieden.

Tijdens het castingproces voor het personage waren er veel namen die in de race waren voor de rol. Enkele van de namen die voor de rol in aanmerking kwamen, zijn Timothee Chalamet, Judah Lewis en Charlie Rowe.

Toen hij sprak over zijn auditie, zei Chalamet: "Ik heb twee keer gelezen en ik ging zwetend weg in totale paniek. Ik belde mijn agent, [UTA's] Brian Swardstrom, en ik zei: 'Brian, ik heb hier een veel en ik moet teruggaan en op die deur kloppen en opnieuw lezen, ' en hij vertelde me het verhaal van Sean Young en hoe Catwoman in een poging om te worden iedereen had weggejaagd toen ze in kostuum aan de poorten van de studio verscheen."

Uiteindelijk zou Tom Holland de acteur zijn die het optreden krijgt.

Tom Holland is briljant als Spider-Man

Na te zijn gecast in de rol van je leven, heeft Tom Holland het meeste uit zijn gouden kans gegrepen. De intrede van Spider-Man in de MCU was een grote deal voor filmfans, en het Nederlandse MCU-debuut kwam in Captain America: Civil War, dat meer dan $ 1 miljard opbracht aan de kassa.

Sinds zijn debuut in Civil War speelt Holland de hoofdrol in twee solo Spider-Man-films, die beide grote zaken hebben gedaan aan de kassa. Alsof dat nog niet indrukwekkend genoeg was, speelde Holland het personage ook in zowel Infinity War als Endgame, waarvan de laatste de op één na meest winstgevende film aller tijden is.

Holland is tot nu toe een geweldige toevoeging aan de MCU geweest en fans vinden het geweldig dat de franchise eindelijk een jongere cast om het iconische personage op het grote scherm te spelen. Hij heeft echt geweldig werk geleverd in elke film, en zijn aanwezigheid in de MCU maakt fans enthousiast voor de toekomst.

Ondanks het spelen van een held op het grote scherm die wil voorkomen dat mensen de wet overtreden, heeft Nederland toegegeven een aantal geweldige rekwisieten van de set te hebben gestolen, iets waar Spidey hem zeker voor zou proberen te arresteren.

Hij heeft een aantal geweldige rekwisieten gestolen

EF2EAF11-69EE-469B-9010-1D96F26A87AA
EF2EAF11-69EE-469B-9010-1D96F26A87AA

Het stelen van rekwisieten van grote sets is niets nieuws in het vak, en veel mensen, zelfs helden, hebben plakkerige vingers als het gaat om het haken van iets dat niet van hen is. Deze items dienen als geweldige aandenkens, en Tom Holland heeft ervoor gezorgd dat hij meer dan een paar coole rekwisieten uit zijn MCU-films heeft weten te bemachtigen.

Volgens Holland: "Ja, ik heb bij elke baan die ik doe. Mijn huis is bezaaid met rekwisieten uit films. Eerlijk gezegd heb ik een set webshooters van de Spider-Man-shoot, die Marvel don ik weet het niet, maar ze doen het nu… Dit zijn grote. Ik heb de bril van Tony's Stark. Ik heb een keer geprobeerd een pak aan te nemen, maar het is een beetje moeilijk om in een Spider-Man-pak de set uit te lopen. Ze zeggen: 'Uh.'"

Dus, is de ster al gepakt voor het nemen van wat niet van hem is?

"Ik bedoel, ik ben tot nu toe niet [in de problemen gekomen]. En ze maken er altijd heel veel van omdat ze de hele tijd kapot gaan. Daarom denk ik: 'Oh, ik ben de Tony Stark-bril kwijt'.' Ze zeggen: 'Wat voor jou?!' Nu staan ze op mijn schoorsteenmantel,' onthulde Holland.

Het is misschien vervelend voor de studio, maar uiteindelijk verdienen Nederland en zijn mede-MCU-sterren ze miljarden dollars aan de kassa. Holland zal later dit jaar Spider-Man spelen in Spider-Man: No Way Home, wat zijn derde hoofdrol in de film als Spider-Man en zijn zesde MCU-film in het algemeen is.

Aanbevolen: